Mapa sonor del Delta del Llobregat

Slides:



Advertisements
Presentaciones similares
Procés de Reflexió Reglament del Consell Escolar Municipal 25 de setembre 2007.
Advertisements

El Plan de Comunicación UPC Sostenible 2015
SERVEI D’ORIENTACIÓ I ACOMPANYAMENT A LATRANSICIÓ. ESCOLA-TREBALL
Valorem el que mengem! Disseny de projectes de comunicació, i educació ambiental.
DEFINICIÓ I OBJECTIU DEL SERVEI COMUNITARI
ESPORT I CONVIVÈNCIA Fundació per l’Esport i l’Educació de Barcelona Programa Convivim Esportivament Barcelona, 27 d’octubre de 2017.
Escola Montserrat Sant Just Desvern
Xarxa Productes de la terra
Informació i sensibilització
MEMÒRIA DELS SERVEIS SOCIALS DE L’AJUNTAMENT DE TORELLÓ. ANY 2010
Toca fusta FENT DECORATS
Pla estratègic del Servei de Biblioteques
IMPLANTACIÓ DE LES TECNOLOGIES DE LA INFORMACIÓ I COMUNICACIÓ A LA CIUTAT DE LLEIDA Anàlisi estadística - desembre 2000 IMPLANTACIÓ DE LES TIC A LA CIUTAT.
1er FÒRUM DE LA XESVIC.
CRAI: Unitat de Procés Tècnic
OFERIM: TÍTOL DE L’OFERTA NOM DE L’ORGANITZACIÓ DESCRIPCIÓ DE L’OFERTA
Els recursos de la TET. Un punt de partida.
ASSOCIACIÓ DE FAMÍLIES D’ALUMNES DE L’ESCOLA PACO CANDEL
CURS RENOVACIÓ CONSELL ESCOLAR.
GAUDÍ I LES SEVES MERAVELLES!
COMISSIÓ DE MEDI AMBIENT IES FELANITX
GRUP DE MEDI AMBIENT IES Guillem Sagrera 1997/2008.
ACTIVITATS EXTRAESCOLARS
XARXA D’HORTS SOCIALS programa
El nou pla docent de la UB: Adequació al sistema ECTS
TRETS DIFERENCIADORS 3r ESO
ANTECEDENTS El febrer de 2013 L’Hospitalet va iniciar un procés participatiu de reflexió estratègica amb la ciutadania per tal d’establir les bases de.
SEEZ Formació en xarxa per a docents d’educació especial a la zona
EAP ANOIA COMPOSICIÓ PROFESSIONALS
TROBADA D’ESPORTS d’octubre de 2016.
PLA REACTIVACIÓ MUNICIPAL Ajuntament de Sant Pere de Ribes
Projecte de difusió de les arts visuals al territori
Dispositiu Local d’Inserció
DISSENY GRÀFIC D’UN PORTAL DE TRANSPARÈNCIA PER AJUNTAMENTS
2ª REUNIÓ 2017 CONSELL D’ENTITATS
Seminari d’Educació Especial
Programa Salut i Escola
Promoure l’activitat física en alumnes d’aula oberta a través d’activitats a la natura en un projecte interdisciplinari Autor: VILLARREAL MORENO, Jose.
PROJECTE 2018 OBJETIUS i ACCIONS
Informació i sensibilització
Implantació d'un sistema de gestió EMAS a la UPC.
XARXA D’ESCOLES PER LA SOSTENIBILITAT DE VIC
Participació electrònica a:
PRESENTACIÓ de MATARÓ RÀDIO
Pla estratègic de desenvolupament econòmic local i l’ocupació del Vallès Oriental ( ) Presentació del Pla de treball Consell d’Alcaldes del.
PROGRAMA EDUCATIU DE MEDI AMBIENT VIC
ANTECEDENTS Time-Sheets eina pròpia UPC en productiu
Taula sectorial de Diversitat funcional Avaluació i línies de treball
INSTRUCCIONS PER A L’ORGANITZACIÓ I EL FUNCIONAMENT DELS CENTRES PÚBLICS Tenen per objecte aprovar les instruccions que concretaran i desenvoluparan aspectes.
ELECCIONS AL CONSELL ESCOLAR
OFICINES FACILITADORES DE LA MOBILITAT A LES COMARQUES DE GIRONA
Projecte FILS. Espai de families
INSTRUCCIONS PER A L’ORGANITZACIÓ I EL FUNCIONAMENT DELS CENTRES PÚBLICS Tenen per objecte aprovar les instruccions que concretaran i desenvoluparan aspectes.
Projecte d’Itineraris Formatius
ELECCIONS a CONSELLS ESCOLARS ESCOLES BRESSOL MUNICIPALS
Continuació: el temps II
Recurs educatiu Europa
PLA DE FORMACIÓ DE ZONA DE NOU BARRIS
DOSSIER DE PREMSA Resultats OPE 2010, projectes actuals i reptes de futur Manlleu, 6 de juliol de 2011 Per a més informació: Gabinet de Comunicació T.:
CRAI: Unitat de Recerca
PLA EDUCATIU D’ENTORN DEL BARRI DE SANT ILDEFONS DE CORNELLÀ DE LLOBREGAT 11/07/2019.
Presentació de resultats
III TROBADA D’ALUMNAT MEDIADOR ESCOLAR
Àrea d’Atenció a les Persones
ELECCIONS AL CONSELL ESCOLAR
COORDINACIÓ D’ACTIVITATS EUROPEES
que necessites saber de la Biblioteca
IMPULS DE LA LECTURA FORMACIÓ
Biblioteca escolar “puntedu”, espai de coneixement i aprenentatge
Àmbits d’organització i gestió de la formació
Transcripción de la presentación:

Mapa sonor del Delta del Llobregat coberta_03 El Delta Sona Mapa sonor del Delta del Llobregat Barcelona , 11 de març 2015

Serveis d’Educació Ambiental Antecedents (1984-2000) plana_neta_05 Servei d’itineraris guiats (1987). Primeres publicacions sobre itineraris de natura al Delta (1984). Centre d’interpretació del Delta del Llobregat (1987).

Serveis d’Educació Ambiental plana_neta_05 Serveis d’Educació Ambiental Cases d’en Puig (2001-2008) Programació estable d’activitats per tots els públics i temàtiques diverses. Exposició permanent i itinerants. Serveis d’Educació Ambiental, Servei d’informació el Prat Sostenible, b Servei de Documentació i Servei d’Informació Ciutadana. Programa d’activitats d’educació ambiental escolar.

Serveis d’Educació Ambiental Programes d’activitats d’educació ambiental (2008-actualitat ) plana_neta_05 Catàleg d’activitats educatives municipal: territori, aigua, residus i energia. Servei de visites per escolars d’arreu als EENN Delta del Llobregat

Serveis d’Educació Ambiental Programes d’activitats d’educació ambiental (2008- actualitat ) plana_neta_05 Xarxa escolar: Al Prat, escoles més sostenibles Des del curs 2010/2011 www.xarxaescpratsostenible.blogspot.com.

Serveis d’Educació Ambiental Programes d’activitats d’educació ambiental (2008-actualitat ) plana_neta_05 Col.laboracions, convenis i subvencions amb entitats i altres administracions públiques.

Projecte: el Delta sona Mapa sonor del Delta del Llobregat plana_neta_05 Projecte: el Delta sona Mapa sonor del Delta del Llobregat Curs 2013/2014. 10 tallers, 300 estudiants de secundària ( ESO i batxillerat ) Espais Naturals del Delta del Llobregat 145 sons incorporats a la plataforma Freesound.org Objectius Calendari Activitats i organització Eines

Projecte: el Delta sona Mapa sonor del Delta del Llobregat plana_neta_05 Projecte: el Delta sona Mapa sonor del Delta del Llobregat Objectiu principal: Facilitar a l’alumnat l’estudi de la natura a través d’una activitat creativa al volant del so, generant un mapa sonor del espais naturals. http://www.freesound.org/browse/geotags/

Projecte: el Delta sona Mapa sonor del Delta del Llobregat plana_neta_05 Projecte: el Delta sona Mapa sonor del Delta del Llobregat Centres participants: INS Estany de la Ricarda, Escola Mare de Deu del Carme, INS Baldiri Guilera, INS Ribera Baixa, INS Salvador Dalí Espais naturals explorats: Espais naturals del riu Llobregat (Cal Tet) i Pineda de Can Camins, Delta del Llobregat Dates: octubre-novembre 2013 i març-abril 2014

Projecte: el Delta sona Mapa sonor del Delta del Llobregat plana_neta_05 Projecte: el Delta sona Mapa sonor del Delta del Llobregat Sessions de treball Presentació: biodiversitat dels EENN. Tècniques de gravació Treball de camp: registre d’informació. Identificació de sons. Escolta i treball amb els sons enregistrats.

Projecte: el Delta sona Mapa sonor del Delta del Llobregat plana_neta_05 Projecte: el Delta sona Mapa sonor del Delta del Llobregat Eines tecnològiques Gravadores portàtils i auriculars Audacity Freesound.org

Projecte: el Delta sona Mapa sonor del Delta del Llobregat plana_neta_05 Projecte: el Delta sona Mapa sonor del Delta del Llobregat Mapa sonor del Delta:https://www.freesound.org/search/?q=deltasona Material didàctic i vídeo tutorial: http://phonos.upf.edu/node/900 mmmmmmmmmmmmmmmmm http://vimeo.com/98717973

Gràcies per l’atenció Helena del Pozo delpozo@elprat.cat coberta_04 Gràcies per l’atenció Helena del Pozo delpozo@elprat.cat