La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Promoure l’activitat física en alumnes d’aula oberta a través d’activitats a la natura en un projecte interdisciplinari Autor: VILLARREAL MORENO, Jose.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Promoure l’activitat física en alumnes d’aula oberta a través d’activitats a la natura en un projecte interdisciplinari Autor: VILLARREAL MORENO, Jose."— Transcripción de la presentación:

1 Promoure l’activitat física en alumnes d’aula oberta a través d’activitats a la natura en un projecte interdisciplinari Autor: VILLARREAL MORENO, Jose. A Tutor: RUIZ SANCHEZ, Pedro Objectius: Materials i metodologia: Demostrar si la incorporació d’activitats a la natura a l’aula oberta a través d’un projecte interdisciplinari aporta beneficis en els aprenentatges dels alumnes. Fomentar una possible adherència cap aquesta tipologia d’activitats esportives. Comprovar la dificultat que comporta l’elaboració d’un projecte interdisciplinari Per realitzar el treball faré ús del Mètode Mixte per confrontar dades quantitatives i qualitatives (Questionaris i entrevistes) 1er Instrument: Questionari adreçat als alumnes d’A.O que participen al projecte 2on Instrument: Questionari adreçat als alumnes d’A.O que no participen al projecte 3er Instrument: Entrevista a professors (tutor A.O i P.A) 4t Instrument: Entrevistes personals als alumnes (Inicials i finals) 5é Instrument: Elaboració d’una cursa d’orientació 6é Instrument: Elaboració excursió a Les Torres de Fals Resultats (Grup A): Gráficos y tablas Dimensió positiva: Gran majoria d’alumnes que han practicat activitats a la natura. Més del 80% conèixen zones de la població on poden fer activitats a la natura. Al 90% dels alumnes els hi motiven més les activitats proposades que les que fan habitualment (curses d’orientació i excursió). Gran part de l’alumnat enquestat està d’acord amb que les activitats a la natura els hi aporta beneficis per la seva vida quotidiana. Dimensió negativa: Baixa pràctica esportiva reglamentada. La gran majoria només han realitzat activitats a la natura al centre escolar. Hi ha dos alumnes que no mostren interès pel projecte. Dimensió dubte: Hi ha un nombre baix d’alumnes que no veuen clar els beneficis del projecte. Tenen una baixa noció sobre el manteniment del medi natural. Referències bibliogràfiques Conclusions: Les activitats a la natura estimulen l’interès de l’alumnat d’aula oberta per aprendre. És possible la incorporació d’activitats a la natura en el recurs d’aula oberta. Les activitats dinàmiques i fora de l’entorn escolar beneficien als aprenentatges de l’alumnat d’aula oberta. És necessària una planificació/organització molt exacta per elaborar un projecte interdisciplinari entre ciències socials, naturals i educació física. Els projectes interdisciplinaris els hi aporten eines molt útils que poden ser aplicades en la seva vida quotidiana. L’adherència cap aquest tipus d’activitat ha de ser mesurada en un període més extens de temps. A.Acuña (1996), R. Bisquerra (2003), A. Bertrán (2006), M. Castañer (1995), F. Funollet (1989), M. Garcia Ferrando (1991), R. Guillén (2005), S. Ibarrola (2012), Martínez, Pereira G. Valls (2008), JP. Venero (2007), V.Garcia i R. Pastor (2000). PRESENTACIÓ TREBALL FINAL DE MÀSTER Lleida – 15 de Setembre de 2014

2


Descargar ppt "Promoure l’activitat física en alumnes d’aula oberta a través d’activitats a la natura en un projecte interdisciplinari Autor: VILLARREAL MORENO, Jose."

Presentaciones similares


Anuncios Google