TFG – Àrea Enginyeria del programari

Slides:



Advertisements
Presentaciones similares
Gestor Integrat de Referències
Advertisements

Sistema de gestió APPCC
MOBILITAT D’ESTUDIANTS ERASMUS
Treball Fi de Carrera – J2EE
Projecte:SIRE (Sistema Integrat Recepta Electrònica)
TFC Intranet Escolar Desenvolupament d’una aplicació Java2 EE
L’ENTRENAMENT ESPORTIU
Salut mental i prevenció
Campanya de branding i identitat visual saló recreatiu “Modo Arcade”
SIFARE - Sistema d’Informació Farmacèutica de Recepta Electrònica
Disseny de la interfície d’un smartwatch i l’aplicació mòbil
PREZI Primers passos Davinia Alfonsin 4rt C Info. Tecnològica
SEMINARI: L’ORIENTACIÓ I LA PREVENCIÓ DE L’ABANDONAMENT ESCOLAR ALS CENTRES D’ADULTS. CURS Grup 1 La informació dels centres d’adults.
TÍTOLS DOCTOR INTRODUCCIÓ DE SOL·LICITUDS AMB TRASLLAT O CANVI DE PROGRAMES O DEPARTAMENTS NOTES: En la introducció a.
Una experiència a sisè de Primària
AVALUAR-QUALIFICAR PER COMPETÈNCIES
Introducció de TEDIs (COACs) Versió 4.0
Generacions de llocs web
Borsa de Treball Municipal
uoc-domo CONTROL DOMÒTIC AMB ARDUINO UOC-DOMO
TFC – JEE SUPORT I SEGUIMENT TFC ANNAPURNA
GRUP DE MEDI AMBIENT IES Guillem Sagrera 1997/2008.
Àrea de Serveis personals, Benestar i Famílies
Control de Retirada de Vehicles
Juan Antonio Elena Castiñeira Grau d’Enginyeria Informàtica  
SISTEMA GESTOR D’EMPRESA D’EXCAVACIONS
TFC-Disseny d’aplicacions per a iOS Viral Zombies TD
ANÀLISI DELS ESTATS FINANCERS DE L´EMPRESA
Desenvolupament d’aplicacions mòbils (HTML5 o Windows Phone)
ELS DRETS SOCIALS Rics i pobres
Matèries de modalitat i optatives de 2n de batxillerat
Víctor Ruiz Marquès Enginyeria en Informàtica   Juan Martínez Bolaños
III Jornada de transport sanitari
Eines d’internet per al professorat d’EOI.
Col·legi Sant Josep Obrer L’Hospitalet de Llobregat
Projecte eTaller Disseny i implementació d’una aplicació de gestió web JEE per a petits tallers de reparació d’automòbils © Jaume López Diaz – Treball.
Enginyeria del software II
Perfil dels enquestats
PROJECTE D’IMPLANTACIÓ SISTEMA DE GESTIÓ PER COMPETÈNCIES (SGC)
Curs de Llenguatge Administratiu Valencià Juli Martínez Amorós
El Programa Educatiu CLIC, OBERT i COL·LABORATIU
El màrqueting i els seus elements
Framework MVC en PHP Autor: Josep Humet Alsius
L´aprovisionament L´aprovisionament consisteix a comprar els materials necessaris per l´activitat de l´empresa (la majoria matèries primeres), emmagatzemar-los.
Gestió electrònica del Dipòsit Legal
1 La identificació com a usuari periodista es realitza la primera vegada introduint en el camp Usuario, la lletra E seguida dels vuit dígits del DNI.
Com fer una presentació? Comunicació oral
TECNOLOGIA.
Projecte Gestió de precintes de vehicles
Llorenç Seguí capllonch 11 de juny de 2018
La imatge corporativa Una eina fonamental en l’actualitat
Passes a seguir per iniciar un nou curs acadèmic en el GestIB
Cap a l’FCT en els cicles LOE
L’organització del temps
Projecte Fi de Carrera - J2EE Alumne: Daniel Clemente Marcè
Tenda Virtual TFC – J2EE Maria del Mar Balibrea Vich
La literatura i les matemàtiques van de la mà.
Dr. Jordi Fàbrega Dr. Andreu Parareda.
Estudiant: Eva Muñoz Altimis
Sistema de descàrrega d’aplicacions per a mòbils intel·ligents
Propostes de millora en el GIR
El Treball de Recerca.
Anàlisi d’un lloc web implementant actualització del contingut
E-certificat Bellaterra, 20 de novembre 2015
Analitzador de Concordances en Python
Projecte: Videojocs.cat
Màster d’Aplicacions Multimèdia
LES MÀQUINES.
Estils i Plantilles Ms Word.
Desenvolupament d'una aplicació web per a viatgers
Transcripción de la presentación:

TFG – Àrea Enginyeria del programari Aplicatiu web per la confecció de Plans de Seguretat i Salut en obres de construcció. TFG – Àrea Enginyeria del programari Realització Mateu Oliver Monserrat Grau d'Enginyeria Informàtica Consultor Oriol Martí Girona 11/06/2016

Aplicatiu web per la confecció de Plans de Seguretat i Salut en obres de construcció. Motivació L'empresa cima20 es planteja per donar solució als seus clients constructors un aplicatiu en web per realitzar plans de seguretat i salut. A aquest document se li exigeix una qualitat que els contractistes no poden donar, coneixement preventiu que els tècnics (aparelladors) no tenen, a més de tenir un cost molt inferior al que té. Per tant la solució és un aplicatiu realitzat per un servei de prevenció perquè l'utilitzin directament els contractistes.

Tenir un aplicatiu que generas plans de seguretat i salut Aplicatiu web per la confecció de Plans de Seguretat i Salut en obres de construcció. 2. Objectius Els objectius d'aquest projecte al estar motivat per una empresa on treballo eren molt pragmàtics: Tenir un aplicatiu que generas plans de seguretat i salut Poder aconseguir que aquest aplicatiu, una vegada experimentat dins l'empresa, sigui executat en un entorn virtualitzat al núvol. Aconseguir monetitzat aquest coneixement i aconsguir cobrar per la realització d'aquest plans.

Aplicatiu web per la confecció de Plans de Seguretat i Salut en obres de construcció. 3. Planificació Està dividida en tres parts: Pressa de dades. Anàlisi. Programació.

4. Anàlisi tecnologies utilitzades. Aplicatiu web per la confecció de Plans de Seguretat i Salut en obres de construcció. 4. Anàlisi tecnologies utilitzades. S'ha utilitzat un framework de python anomenat Django. Implementa un patró MVC Com a entorn de desenvolupament s'ha utilitzat primerament Eclipse amb el plugin pydev, després es va canviar a Pycharm un entorn específic de python. L'aplicatiu s'executarà en un servidor d'aplicacions d'Amazon anomenat “Beanstalk”

5. Anàlisi funcionalitats Aplicatiu web per la confecció de Plans de Seguretat i Salut en obres de construcció. 5. Anàlisi funcionalitats Hi ha dos perfils el d'administrador i el d'usuari. L'aplicatiu permet personalitzar els plans de seguretat per part de l'usuari, tant per l'obra com la feina . L'administrador controla totes les taules de la mateixa així que pot generar contingut nou dels plans de seguretat i permetre adaptar-se a noves tipologies d'obra.

El model representa les entitats de la base de dades. Aplicatiu web per la confecció de Plans de Seguretat i Salut en obres de construcció. 6. Diseny tècnic (I) Degut a la tipologia MVC, moltes decisions de desiny venen condicionades per el patró encara que en el cas de Django és més correcte afirmar que és un Model Vista Plantilla. El model representa les entitats de la base de dades. Les vistes és on s'emmagatzemen totes la lògica del negoci. Degut a l'arquitectura no és necessari que siguin clases basta que siguin funcions. Les plantilles són les pàgines web dinàmiques que són renderitzades per el navegador.

Aplicatiu web per la confecció de Plans de Seguretat i Salut en obres de construcció. Disseny tècnic (II) D'aquesta manera cada vegada que se interactua amb una plantilla, aquesta activa una vista que a la vegada fa una sèrie de càlculs i consultes a la base de dades mitjançant el model y retorna la mateixa vista o una altre.

Aplicatiu web per la confecció de Plans de Seguretat i Salut en obres de construcció. Pantalles proposades Entrada de dades, per evolutiva entidad (tècnic, persona, obra, contractista, promotor)

Aplicatiu web per la confecció de Plans de Seguretat i Salut en obres de construcció. Selecció de partides.

Entrada dades pla de seguretat. Aplicatiu web per la confecció de Plans de Seguretat i Salut en obres de construcció. Entrada dades pla de seguretat.

Aplicatiu web per la confecció de Plans de Seguretat i Salut en obres de construcció. Conclusió. La utilització del framework ha agilitzat molt la programació de l'aplicatiu i per la mida del mateix ha estat més que suficient. La corba d'aprenentatge suposa un problema, però permet recuperar el temps invertit amb productivitat quan es control·la. L'empresa per la qual treballo que en l'actualitat està usant l'aplicatiu i que hores d'ara s'està perfeccionant el contingut de les bases de dades per aconseguir més definició en el tipus d'obra. Ja ha plantejat fer el mateix amb altres problemàtiques com és l'avaluació de màquines. Aplicatiu que ja m'han encarregat i que estic en fase de disseny.