La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Matèries de modalitat i optatives de 2n de batxillerat

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Matèries de modalitat i optatives de 2n de batxillerat"— Transcripción de la presentación:

1 Matèries de modalitat i optatives de 2n de batxillerat
Curs

2 MATEMÀTIQUES II (BATXILLERAT DE CIÈNCIES I TECNOLOGIA VIA CIENTÍFICO-TÈCNICA)
Les Matemàtiques II proporcionaran tècniques i estratègies per a disciplines d’estudi com, per exemple, enginyeries, arquitectures, ciències físiques, químiques, matemàtiques, biològiques, medicina..., estudis professionals de grau superior i per a l’activitat professional. Els continguts que es treballen són : 1. Àlgebra (matrius, determinats i sistemes ) 2. Geometria (estudi de la posició relativa de rectes i plans a l’espai 3. Anàlisi funcional (límits, funcions, derivades, integrals)

3 MATEMÀTIQUES APLICADES A LES CIÈNCIES SOCIALS II (MACS II) (BATXILLERAT D’HUMANITATS I CIÈNCIES SOCIALS VIA DE SOCIALS) Les matemàtiques aplicades a les Ciències Socials proporcionaran tècniques i estratègies per a altres disciplines d’estudi com, per exemple, econòmiques, artístiques, polítiques, humanístiques, estudis professionals de grau superior, per a l’activitat professional. Continguts: Àlgebra: Matrius, determinats, sistemes d’equacions lineals, programació lineal bidimensional. Anàlisi: límit i continuïtat d’una funció. Derivada d’una funció. Representació gràfica de funcions. Probabilitat i Estadística: Probabilitat simple i condicionada. Probabilitat total. Inferència estadística. Contrast d’hipòtesis.

4 Ampliació de Matemàtiques Optativa del Departament a tots els itinararis de Batxiller
Els continguts d’aquesta assignatura complementaran els de Matemàtiques II de batxillerat. L’estudi d’aquesta matèria serà de gran ajuda per a aquells estudis que tinguin les matemàtiques com a assignatura troncal, com són els estudis de matemàtiques, estadística, enginyeries, físiques... a) Presencial ( amb nombre d’alumnes matriculats suficient ) - Treballa diferents blocs de continguts: Àlgebra lineal, Estudi de funcions, Càlcul de probabilitats i Estadística aplicada. - Està pensada com a ampliació dels continguts propis del currículum que segueixen els alumnes a 2n de Batxiller. - Treballa amb materials propis del departament, flexibles, actualitzables i dirigits als perfils dels alumnes matriculats. - Avalua de forma contínua i periòdica les activitats lliurades pels alumnes de cada bloc de continguts que es treballen dins l’aula. b) En Xarxa ( matrícula de 1 o 2 alumnes) ... està recomanada per aquells alumnes que pensen examinar-se de matemàtiques a Selectivitat i per als que volen seguir estudis d’enginyeria i de caire tècnic, matemàtiques, física ... És una opció recomanable en centres on la matèria optativa no te prou demanda com per impartir-la de forma presencial.

5 PROJECTES D’INVESTIGACIÓ (optativa)
Va dirigida a alumnes que estiguin interessats en: investigar i aprofundir en temes d’interès pròpi conèixer i treballar d’acord amb la metodologia que s’utilitza a les universitats. (pla bolònia) treballar de forma autònoma i flexible. reforçar continguts d’altres assignatures que sí entren a la selectivitat La metodologia serà la pròpia d’un treball d’investigació: Entendre què és un treball d’investigació Seleccionar el tema de recerca Elaborar hipòtesis/objectius Realització de la recerca/ utilització de fonts Presentació del treball amb les seves conclusions: Escrita i oral/visual Es farà una sola recerca durant tot el curs


Descargar ppt "Matèries de modalitat i optatives de 2n de batxillerat"

Presentaciones similares


Anuncios Google