La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

El Treball de Recerca.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "El Treball de Recerca."— Transcripción de la presentación:

1 El Treball de Recerca

2 PROCÉS PER A DUR A TERME EL TdR
Març- abril Gener- febrer Contextual i de referència 2. Aplicada 3. Elaboració, organització i presentació de l’informe de recerca

3 FASE CONTEXTUAL I DE REFERÈNCIA
Connexió del tema amb … els interessos personals i professionals de l’alumne/a. … les línies de recerca proposades pels departaments. Exploració inicial del tema Documentar-se (consulta bibliogràfica, pàgines web…) Informar-se (visita a institucions o entitats, entrevistes a persones…) Concreció del tema de la recerca Explicitar les motivacions, objectius i estructura. Plantejar interrogants, identificar variables, establir hipòtesis de treball. Planificació de la recerca En quin ordre es fan les accions (seqüènciació) i la seva distribució en el temps (temporització). Previsió de materials.

4 FASE APLICADA Metodologia de la recerca
Descriure i justificar el mètode seguit. Disseny de la recerca. Tècnica de recollida de dades i d’informació Quantitatives. Qualitatives. Instrumentalització per a la recollida de dades i d’informació Realització d’experiments. Confecció i passació de qüestionaris. Confecció i realització d’entrevistes.

5 FASE D’ELABORACIÓ, ORGANITZACIÓ I PRESENTACIÓ DE L’INFORME DE RECERCA (I)
Organització i transformació de la informació mitjançant Lectura i síntesi de fonts documentals Cites i referències bibliogràfiques. Taules, gràfics, quadres, Ideogrames, mapes conceptuals, esquemes, Il·lustracions… Anàlisi (de les dades i de la informació) i explicació dels resultats de la recerca, en base a Identificar regularitats, correlacions, inferències, lleis… La bibliografia consultada, l’aplicació de coneixements teòrics…

6 FASE D’ELABORACIÓ, ORGANITZACIÓ I PRESENTACIÓ DE L’INFORME DE RECERCA (II)
Conclusions, limitacions de la recerca i propostes de futur Exposar les conclusions de manera argumentada. Prendre consciència i reflexionar sobre els límits que afecten al treball. Proposar possibles idees, aplicacions i/o propostes de continuació. Bibliografia L’estil pot variar; però és important que, en el seu conjunt, sigui clar i coherent. Referencies bibliogràfiques consultades (suport paper, suport digital i on-line) Les més utilitzades en l’àmbit acadèmic són: APA, Vancouver, MLA. Annexos.

7 FASE D’ELABORACIÓ, ORGANITZACIÓ I PRESENTACIÓ DE L’INFORME DE RECERCA (III)
Lliurament de l’informe del TdR D’acord amb les normes publicades a la Guia de l’Alumne que recullen els aspectes formals i de contingut que ha de tenir un treball acadèmic. Preparar la presentació pública de la recerca Emprar les tècniques comunicatives més adients. Adequar l’exposició oral al temps disponible.


Descargar ppt "El Treball de Recerca."

Presentaciones similares


Anuncios Google