La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Propostes de millora en el GIR

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Propostes de millora en el GIR"— Transcripción de la presentación:

1 Propostes de millora en el GIR
Àrea d’Afers Acadèmics Propostes de millora en el GIR Bellaterra (Cerdanyola del Vallès), 10 de març de 2017

2 Necessitats detectades en les notícies publicades al GIR
Es detecta dificultat en la cerca de notícies. Degut a què les notícies caducades desapareixen i no es poden tornar a cercar. També es detecta que les notícies actuals no apareix tota la llista completa en la pantalla i tampoc no existeix un cercador per a localitzar-les. Es demana la possibilitat que existeixi un sistema d’avís per a la publicació de noves notícies.

3 Propostes de millora en les notícies publicades al GIR
Per a poder facilitar la cerca de notícies, tant en les noves com en les caducades, s’establirà per circuit que sempre que es doni d’alta una notícia, també es doni d’alta una referència on s’inclogui la informació. D’aquesta manera, sempre es podrà realitzar la cerca de la informació a través del cercador del programa. Es donarà d’alta com a estat “comunicació oberta”. El programa no permet definir cap avís automàtic. Tanmateix, una opció del programa és la d’ordenar per estat “comunicació oberta” i “per data” per a consultar les darreres informacions. Es modificarà la presentació de les notícies perquè apareguin en pantalla completa i separades per línies.

4 Necessitats detectades en les comunicacions obertes al GIR
Es detecta dificultat a realitzar el seguiment de les comunicacions obertes degut a què s’inclouen tots els comentaris de tots els centres. Es detecta dificultat a conèixer si s’ha llegit la referència amb anterioritat, i obliga a tornar a rellegir tots els comentaris. El canvi d’estat d’aquestes referències de “comunicació oberta” a estat “resposta de centre” provoca que no es pugui llegir la informació continguda. Es perd el fil de la informació. Les comunicacions obertes estan obertes massa temps.

5 Propostes de millora en les comunicacions obertes al GIR
Per a facilitar la gestió de les comunicacions obertes es proposa que les incidències/preguntes derivades d’aquestes es donin d’alta en diferents referències. Aquesta gestió permetrà tractar-les individualment amb cada centre. Aquest canvi en el circuit permetrà tancar les comunicacions obertes abans. S’establirà que el programa no permeti modificar l’estat ”Comunicació oberta”, per a facilitar la lectura d’aquesta tipologia de referències. (Pendent de desenvolupament)

6 Necessitats en les incidències de SIGMA al GIR
Es detecta dificultat a identificar les incidències de SIGMA que s’envien pels altres centres. Es detecta dificultat en rebre informació sobre la existència o no d’una incidència al programa SIGMA, en les trucades a l’AAA. Es demana agilitzar la comunicació sobre l’existència d’una incidència als centres.

7 Propostes de millora en les incidències de SIGMA al GIR
Per a poder identificar les incidències de SIGMA AIE més fàcilment en el programa GIR, s’inclourà una descripció més amigable des de l’AAA en les referències que s’han creat des del centre, i que permeti generalitzar la incidència i sigui identificable per a tots els usuaris. Facilitarà la comunicació de manera global. Internament també hem establert un circuit que permeti millorar la informació dins dels grups de l’AAA per a què en el moment que s’enviï la incidència a SIGMA AIE, estat “pendent sigma AIE”, se’n faci difusió interna.

8 Propostes de millora en les incidències de SIGMA al GIR
Quan es detecti una incidència generalitzada de gran abast als usuaris es donarà d’alta una notícia en el GIR. Quan es resolgui la incidència també es comunicarà de la mateixa manera.

9 Necessitats detectades en els avisos i cerques al GIR
Es demana la possibilitat de rebre un avís per correu electrònic quan es crea una referència nova. Es detecta que el cercador del programa GIR no mostra els resultats esperats.

10 Propostes de millora en els avisos i cerques al GIR
No existeix la possibilitat de rebre un avís per correu electrònic. El programa no ho permet. Es detecta que hi ha un error en la cerca del programa i es solucionarà per a què sempre busqui la paraula clau per “assumpte” i “per cos de la referència”. (Pendent de desenvolupament)

11 Propostes de millora del programa GIR
Gràcies per la vostra atenció Pàg. 11 11


Descargar ppt "Propostes de millora en el GIR"

Presentaciones similares


Anuncios Google