ATHLONE 2016 Joan d’Àustria

Slides:



Advertisements
Presentaciones similares

Advertisements

Centre d'Hàbits Saludables
CENTRE D'ATENCIÓ A LA SALUT DELS JOVES
Impress 3... Posa-hi un fons!
MONTPELLIER STAGE LINGUISTIQUE.
MONTPELLIER STAGE LINGUISTIQUE.
MINICREUER Del 24 al 27 d’abril de 2018.
Pràctiques de Psicopedagogia a Londres
INS DOMENECH I MONTANER
UNA TARDA QUALSEVOL D’UN DIA QUALSEVOL
Un projecte telemàtic per :
BAUHAUS, una escola d’art
Viatge 1 BAT Institut Eugeni D’Ors
MOBILITAT INTERNACIONAL I PROGRAMES EUROPEUS
Famílies Solidàries Trobada de Llars Don Bosco
REUNIÓ INFORMATIVA.
El mercat ELS NENS I NENES DE P-4.
MONTPELLIER STAGE LINGUISTIQUE.
CURS PRESENTACIÓ 20 de maig de 2014.
INTERCANVIS 3r ESO REUNIÓ PARES 25 SETEMBRE 2018.
PETITS REPORTERS Títol.
GAUDÍ I LES SEVES MERAVELLES!
MONTPELLIER STAGE LINGUISTIQUE.
Centre de Suport AFA PARETS (Parets del Vallès).
DE LA GARROTXA A L’EMPORDÀ, VIU EL FLUVIÀ
ESTADES FORMATIVES A EUROPA PER ALUMNES D’FP
TREBALLEM EL SISTEMA SOLAR
Escola de Karate do Salvador Àlvarez
Senyor, ensenya’m a ser feliç i a donar pau!
INTERCANVI VILASSAR-LATRESNE
Casal d’estiu 2016 CAMPUS ESPORTIU
VIATGE FI DE CURS A JACA CURS 2016/17 4t ESO.
Viatge a Madrid’18.
ST. Louis High School, Dublín (Irlanda)
Writer 5... sense faltes! Avui, aprendràs una de les eines que té el Writer: el corrector ortogràfic. Així aprendràs com el programa et pot ajudar a fer.
L’hora dels indecisos L’hora de decidir.
IMPLIQUEM A TOTES LES CLASSES EN EL NOSTRE PROJECTE
NACIONALITAT PASSATJER DESTINACIÓ INTERNACIONAL
XILE cultures a conèixer Cultura de Xile
Aquí tens alguns consells que Bill Gates recentment va fer durant una conferència en un IES sobre les 11 coses que els estudiants no aprenen a l’escola.
DIADA DE La pau i la no violència.
Tutorials Campus Virtual Càrrega automàtica d’alumnes
“LA VIDA ÉS UN DO DE DÉU I UN SERVEI ALS ALTRES”
Col·legi Sant Josep Obrer L’Hospitalet de Llobregat
La vida és un do de Déu i un servei als altres
DONA I ET DONARAN Si tu reses i dones a la gent que pateix; Déu et donarà a tu. Resa i fes obres. Georgina Prat Marrasé.
Objectiu Educatiu Trienni
CONCURS.
PRESENTACIÓ de MATARÓ RÀDIO
Viatge 1 BAT Institut Eugeni D’Ors
Una historia a Castelldefels.
XIII a Setmana de la solidaritat
BIODIVERSITAT A L’HORT
COM AJUDAR ELS NOSTRES FILLS EN LA TASCA EDUCATIVA
Les taules de multiplicar
Interacció escola - entorn.
Què passa amb ’examen final?
Passes a seguir per iniciar un nou curs acadèmic en el GestIB
30 d’octubre de 2018 Sala de cultura
INFORMÀTICA BÀSICA 1r ESO curs
d’una xerrada de l’Eduard Sala que trobareu a
És una lectura extraordinàriament interessant,
ESTALVIANT VIDA? AMB SO.
Als de la Bisbal tan els fots quedar bé com mal.
MESURA DEL RADI DE LA TERRA (seguint Eratóstenes)
Reunió amb centres adscrits
Llengua catalana i literatura
6a SETMANA de QUARESMA US PRESENTEM LA JOANA QUE ENS ACOMPANYARÀ EN AQUESTA SISENA SETMANA DE QUARESMA. LA JOANA DE VEGADES ES MOSTRA MOLT RESPONSABLE.
COM FER UNA EXPOSICIÓ ORAL
Setmana de la Solidaritat 2010 – 2011 Escola Pública “Josep Carner” (Badalona) L’ EDUCACIÓ, UN FUTUR EN IGUALTAT: el que han de fer nens i nens de tot.
Transcripción de la presentación:

ATHLONE 2016 Joan d’Àustria

Però és imprescindible Un curs d’anglès a l’estranger ofereix als vostres fills una gran experiència personal i lingüística. Però és imprescindible Un esforç d’adaptació i respecte vers altres països, la seva gent i la seva cultura.

DESTÍ: ATHLONE Ciutat d’uns 24.000 habitants.  Centre Irlanda

ALLOTJAMENT: Famílies Allotjament en famílies en pensió completa. La pensió completa inclou des del sopar del primer dia fins al dinar de l'últim dia, amb pícnics per dinar. Distribució de 2 a 3 estudiants per família.

ATHLONE - Joan d'Àustria- 2016 PROGRAMA TIPUS ATHLONE - Joan d'Àustria- 2016 2016 Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday 08h00 Flight AERLINGUS EI563   BCNDUB    1050-1230 + transfer Breakfast 08h30 Meeting Point Morning Dublin Project with Irish Students Visit Galway Bowling   lunch 14h00 Lunch Get to Know Athlone Photo competition with Irish Students Athenry Castle and Museum Transfer + flight AERLINGUS EI 564   DUBBCN     1840-2205 Afternoon Meet host families 18h-18h30 Evening Dinner

VISITES CULTURALS ATHLONE Treasure hunt pel centre d’Athlone, per descobrir alguns dels secrets i dades més curioses. Visita del castell

VISITES CULTURALS EXCURSIÓ a DUBLIN Passa el dia en la capital, Dublin. Una ciutat amb molt d’encant i oferta cultural.

Projecte d’anglès Elaboració d’un projecte amb joves irlandesos d’edat similar. Èmfasis en el llenguatge oral. Temes de cultura general com tradicions, esports, menjar, música, hobbies…

Altres activitats Photo competition Una divertida activitat que es desenvolupa per Athlone en petits grups juntament amb els joves Irlandesos per tal de fomentar la interacció .

EXCURSIÓ de mig dia a Galway VISITES CULTURALS EXCURSIÓ de mig dia a Galway És una ciutat petita, però molt viva. Antigament era una ciutat de pescadors i ara és una ciutat moderna, jove i universitària situada molt a prop d'alguns dels paratges naturals més bells d'Irlanda.

ATHENRY HERITAGE CENTRE VISITES CULTURALS ATHENRY HERITAGE CENTRE Descobreix la ciutat medieval més ben conservada d’Irlanda vestit amb roba medieval i posa a prova la teva habilitat amb l’arc.

VISITES CULTURALS BOWLING

DOCUMENTACIÓ NECESSARIA PER VIATJAR A L’ESTRANGER    PASSAPORT A NOM DE L’ESTUDIANT *No es vàlid el permís patern. TARGETA SANITÀRIA EUROPEA - S’ha de sol·licitar al Centre d’Atenció i Informació de d'Institut de la Seguretat Social (CAISS) - El porta l’alumne. No cal enviar copia a les nostres oficines.   VISAT (Alumnes extra comunitaris)

EQUIPATGE, ROBA i POCKET-MONEY   EQUIPATGE Tan reduït com sigui possible. Facturació maleta fins a 20KG. Maletes amb rodes o motxilles per a una major comoditat i identificades correctament DES DE CASA amb el nom, domicili i telèfon No poseu res de valor a la maleta: ni lents de contacte, ni telèfons mòbils, ni carregadors per al mòbil, ni joies, diners o documentació, etc. Adaptador ROBA Tenir present el clima del país. Portar roba còmoda i d’abric. Un impermeable sempre pot ésser d’utilitat!   POCKET-MONEY (diners de butxaca) Tot inclòs Diners € per capricis

EDUCACIÓ Intenteu donar un cop de mà a la família fent petites tasques (ajudar a parar taula, deixar el bany net tal i com agrada trobar-lo, endreçar l’habitació, fer el llit...). Utilitzeu sempre les expressions lingüístiques més formals de la llengua: PLEASE i THANK YOU Quan estigueu veient la televisió amb la família o amb altres companys eviteu canviar de canal sense consultar-ho abans. A l’hora de caminar pel carrer recordeu-vos de fer cua a tots els llocs públics i no intenteu “colar-vos”. Cal respectar les creences, hàbits i religions diferents a les vostres. Respectar les normes de l’escola també durant el viatge.    

MOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRA ATENCIÓ. PREGUNTES?