La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

DONA I ET DONARAN Si tu reses i dones a la gent que pateix; Déu et donarà a tu. Resa i fes obres. Georgina Prat Marrasé.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "DONA I ET DONARAN Si tu reses i dones a la gent que pateix; Déu et donarà a tu. Resa i fes obres. Georgina Prat Marrasé."— Transcripción de la presentación:

1 DONA I ET DONARAN Si tu reses i dones a la gent que pateix; Déu et donarà a tu. Resa i fes obres. Georgina Prat Marrasé

2 DATES PERSONALS: NOM: Georgina Prat Marrasé
TEMA: La carta de Sant Jaume els versets del 14 al 26, del capítol 2, CENTRE EDUCATIU: Col·legi Anna Maria Janer Carrer Roureda Tapada, 2, AD500 Andorra la Vella GRUP: Grup 0 BISBAT: Bisbat d’Urgell

3 Dona les claus de les portes per fer una llar millor

4 Dona aliment per poder alimentar a aquells que ho necessiten

5 Regala un somriure a aquells que no poden riure

6 Comparteix vestits amb aquells que pateixen pel clima

7 Ajuda a curar a aquells que estan més malalts

8 Pensa!!!!!! No només és important resar a Déu per qualsevol desig que vols complir; és molt important que sàpigues que si no hi haguessin bones obres, només pregar no serviria per res. És important saber fer les dues coses igual de bé. Canviar títol de la diapositiva 5.

9

10 Reflexió final:

11 Recorda, potser tens una família i una casa, una vida de la qual et queixes a vegades; però mentre que alguns es queixen, n’hi ha altres que també pateixen però ningú els escolta, i viuen així ...

12

13 I si, tots tenim problemes, però algun cop hem estat com ells?

14 Hi ha tres mil milions de persones pobres al món, la meitat del planeta, mil milions són nens i nenes dels quals en moren tres mil al dia.

15 Mentre alguns inverteixen part dels seus diners satisfactòriament fent això.

16 Alguns gasten els seus diners comprant coses com aquestes:

17

18

19 Alguns famosos gasten quantitats ridícules com tres milions d’euros amb això. Recorda que si tens un sostre i un llit t’has de considerar un afortunat, perquè mentre tu tens un dolar a la mà, això és el que guanyen ells a l’Àfrica.

20 Moltes gràcies per dedicar una part del vostre temps a aquesta presentació i recordeu que amb pregar no n’hi ha prou.


Descargar ppt "DONA I ET DONARAN Si tu reses i dones a la gent que pateix; Déu et donarà a tu. Resa i fes obres. Georgina Prat Marrasé."

Presentaciones similares


Anuncios Google