1 La identificació com a usuari periodista es realitza la primera vegada introduint en el camp Usuario, la lletra E seguida dels vuit dígits del DNI.

Slides:



Advertisements
Presentaciones similares
TUTORIAL BÀSIC PER A LA GESTIÓ DE LA UBICACIÓ DE LES PERSONES EN L’APLICACIÓ DEL CATÀLEG D’ESPAIS SERVEI TÈCNIC I DE MANTENIMENT.
Advertisements

TFG – Àrea Enginyeria del programari
PROJECTE BANDA AMPLA RURAL - SATÈL·LIT
EDICIÓ DEL CERTIFICAT SUBSTITUTORI DEL TÍTOL
NOTES TÍTOLS PROPIS> Tramitació
    Títols oficials > Enregistrament i lliurament de títols oficials Bellaterra (Cerdanyola del.
Campus Virtual.
Campus Virtual.
TEMA3: Gestió de correu i agenda electrònica
BAIXAR MAPES DE L’ICC (INSTITUT CARTOGRÀFIC DE CATALUNYA)
Introducció i guia ràpida de l’aprovació de la despesa
MANUAL NOMINAPLUS.
Importar les notes al Campus Virtual
Projecte:SIRE (Sistema Integrat Recepta Electrònica)
Títols oficials. Tramesa dels títols als centres. Circuit
TUTORIAL PER TREBALLAR AMB EL MOODLE
José Luis Molina Materiales proporcionados por Javier Ávila Molero
Google Scholar citations
PREZI Primers passos Davinia Alfonsin 4rt C Info. Tecnològica
TÍTOLS DOCTOR INTRODUCCIÓ DE SOL·LICITUDS AMB TRASLLAT O CANVI DE PROGRAMES O DEPARTAMENTS NOTES: En la introducció a.
POSADA EN MARXA SUPLEMENT EUROPEU AL TÍTOL
GESTIÓ DE MATRÍCULA=> Manteniments =>Manteniments Matrícula => Manteniment Dades Centre Pla Manteniment en relació a l’obligatorietat de presentació de.
Mòdul d’Admissió i vacants
Introducció de TEDIs (COACs) Versió 4.0
ESecretaria CB Montpedrós
Servei de Gestió Acadèmica
ENTRA AL TEU COMPTE DE CORREU GMAIL AL QUAL VOLS IMPORTAR
Plataforma de l’alumne
Library and Information Science Abstract
Creació d’un mapa personalitzat
Presentació de la base de dades
Per entrar a l’intraweb:
PubMed i el gestor de revistes del CRAI de la UB (servei SFX)
Funcionament See Thecnical.
Tutorial TIMERIME.
Menú => Gestió d’expedients => Adaptació per extinció de pla d’estudis.
Com enllaçar des de PubMed al gestor de
Butlletí de subvencions del COEAC
Tutorials Campus Virtual Càrrega automàtica d’alumnes
MANTENIMENTS DE MATRÍCULA de Plans d’estudis de Doctorat
PROCÉS D’ENVIAMENT i RECEPCIÓ DE TÍTOLS AL MINISTERI
Com sol·licitar l’intercanvi SICUE
RYT a matrícula (MAT) reunió de centres 21/05/2015.
NOVETATS TAC Claustre de gener 2015
Problema 1: Trobar la recta que passa pel punts A(2, -3) i B(-1, 3)
Com crear un compte de correu amb gmail
Gestió electrònica del Dipòsit Legal
Servei de Gestió Acadèmica
Nova eina de descobriment
1 La identificación como usuario periodista, se realiza la primera vez introduciendo en el campo Usuario, la letra E seguida de los ocho dígitos.
PRÉSTEC DE LLIBRES ELECTRÒNICS Breu tutorial
ERIC Manual d’ús.
El qualificador Al qualificador s’accedeix seguint l’enllaç Qualificacions del menú Configuració del curs. També anomenat llibre de qualificacions, presenta.
Automodificació de matrícula
NOTES MATRÍCULA> Enregistrament del. permís de residència
Passes a seguir per iniciar un nou curs acadèmic en el GestIB
CFA Sebastià Juan Arbó Curs
INFORMÀTICA BÀSICA 1r ESO curs
El meu compte Des d’El meu compte podeu:
NOTES  EXPEDIENTS=> Reconeixement i transferència =>Anul·lació de reconeixement i transferència Bellaterra (Cerdanyola del Vallès), 3 de maig de 2017.
Gestió de Matricula > Manteniments > Manteniments Matrícula > Manteniment Dades Alumne Bellaterra (Cerdanyola del Vallès), novembre de 2015.
Àrea d’Afers Acadèmics, Certificats
Propostes de millora en el GIR
procés de Selecció Mèdica
Reunió amb centres adscrits
Llengua catalana i literatura
EL QUADRAT LES MARIETES.
(Fes clic per entrar en el quadre i poder escriure) NOM DELS PERSONATGE (Per canviar la lletra i la mida ho pots fer des de FORMATO-FUENTE) Escriviu els.
OWL Boy scouts summer ‘19 Quan: Del 25 de juny al 26 de juliol, de 9:00h a 13:00h Servei de menjador de 13:00 a 16:30 Lloc: Plaça 11 de setembre local.
Estils i Plantilles Ms Word.
Transcripción de la presentación:

Tutorial d’accés a la compra en línia de bitllets amb tarifa de PERIODISTA

1 La identificació com a usuari periodista es realitza la primera vegada introduint en el camp Usuario, la lletra E seguida dels vuit dígits del DNI (sense la lletra) i a Contraseña també la lletra E seguida dels vuit dígits del DNI (sense la lletra). A continuació, prémer Entrar i, si les dades són correctes, l’aplicació dona accés a una pantalla on se sol·licita el registre i dades personals de l’usuari PERIODISTA. 1

La primera vegada, se sol·licitaran les dades personals per a generar un usuari PERIODISTA (cal tenir en compte que el número de registre correspon al número de col·legiat/da) i poder tenir accés a la tarifa especial. Les dades de registre hauran de coincidir amb les que figuren al fitxer de gestió de col·legiats/des del Col·legi (botó Comprobar Datos)

1 Si iniciem sessió amb l’usuari periodista generat anteriorment (sortirà el nom del col·legiat/da), la pantalla és similar a la de qualsevol client, amb la diferència que estem identificats internament en el sistema com a usuari periodista. Ja es pot iniciar la compra indicant origen, destinació i data escollida. 1

En aquesta pantalla, cal fer l’elecció de tren, classe i tarifa En aquesta pantalla, cal fer l’elecció de tren, classe i tarifa. Després de seleccionar l’opció escollida, cal prémer Seleccionar i s’accedirà a una nova pantalla.

En el desplegable de Tarifa, al final de tot, hi ha l’opció Periodista En el desplegable de Tarifa, al final de tot, hi ha l’opció Periodista. Aquesta és l’opció que aplicarà el descompte. El sistema sol·licitarà el NIF. També es pot indicar Dto. Familia si s’és beneficiari d’aquesta opció. El preu amb descompte es recalcularà automàticament. Una vegada escollides les tarifes corresponents, el procés de compra continua igual que per a qualsevol client que compra bitllets de Renfe per Internet.

Informació addicional i aclariments Des de Renfe, es realitzarà un procés quinzenal que descarregarà el fitxer des dels servidors del Col·legi a un repositori de Renfe i que serà utilitzat per a actualitzar les dades de periodistes en les bases de dades de Renfe. Aclariments: Si algú ja està registrat a la web de RENFE, què ha de fer per a tenir el descompte? Els col·legiats/des que ja estiguin registrats a la web de Renfe, s'hauran de registrar de nou com a usuaris del col·lectiu de periodistes, però caldrà que utilitzin un correu diferent del que ja estigués registrat, atès que el sistema no permetria dos registres amb el mateix correu. Una altra opció és donar de baixa l'usuari que ja es tingués i utilitzar el correu per al nou usuari.  És aplicable als abonaments? El descompte és aplicable sobre la tarifa general/base i no acumulable a altres tarifes i/o abonaments. No obstant això, sempre que surti l’opció de tarifa de periodista, és aconsellable escollir-la perquè el sistema aplica també descomptes menors. Queda exclòs, i per tant no està subjecte a descomptes, el servei de Rodalies Catalunya i trens regionals. Els descomptes no s’afegiran a altres preus promocionals.