La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Menú => Gestió d’expedients => Adaptació per extinció de pla d’estudis.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Menú => Gestió d’expedients => Adaptació per extinció de pla d’estudis."— Transcripción de la presentación:

1     SIGM@ Itineraris curriculars simultanis Bellaterra (Cerdanyola del Vallès), 14 de desembre de 2017          

2 Menú => Gestió d’expedients => Adaptació per extinció de pla d’estudis.
Aquest procediment permet dividir un expedient únic d’itinerari curricular simultani, en els dos expedient definitius on l’estudiant farà la sol·licitud del títol. El procés es realitzarà per adaptació, però als dos expedients de destí no quedaran senyalades les assignatures amb la marca de “Adaptada”. Manteniments previs > Els pla d’estudis d’itinerari curricular simultani ha d’estar marcat, a la capçalera, com a múltiple titulació i pla especial. Això implica que l’expedient únic conjunt quedarà en estat AxD, és a dir, obert però en disposició del títol. > S’han d’informar les dues taules d’equiparació, amb origen el pla de l’itinerari curricular simultani i destí cadascun dels dos plans d’estudis corresponents. Seleccionar a la taula que sí s’equiparin les assignatures suspeses. Procés d’adaptació > Per a tots els expedients que ja estiguin en situació AxD, el procés d’adaptació es farà en dues fases. Primer, aplicar la taula d’adaptació cap a un pla de destí, i després repetir-lo amb la següent taula d’adaptació cap a l’altre pla. > Des de l’opció d’Adaptació per extinció de pla d’estudis, a la sol·licitud d’adaptació, quan es seleccionen els estudiants, s’ha de seleccionar l’icona “Adaptació per a abandonar estudis de múltiple titulació”. Amb aquesta icona s’efectua el procés d’adaptació sense tancar l’expedient inicial i això permet fer el procés d’adaptació cap al segon expedient.

3 > Realitzar el mateix procés d’adaptació amb la segona taula d’adaptacions, cap al segon expedient de destí. Adaptació genèrica Des de l’opció Expedients => Estudis fora del centre => Adaptacions genèriques es pot realitzar la incorporació d’aquelles assignatures de l’itinerari curricular simultani que l’estudiant ha cursat dins del marc de l’optativitat de la titulació simple i que per tant requereixen un anàlisi individualitzat de l’expedient. Quan s’està realitzant la relació de les assignatures origen i destí, en l’assignatura destí cal seleccionar en el desplegable, la denominació de l’assignatura o bé el codi d’assignatura, per tal que es reculli la descripció correctament. Una vegada s’ha traspassat l’assignatura a la titulació simple no queda com a “adaptada”. Tancament d’expedient > Una vegada realitzat tot el procés, l’expedient de l’itinerari curricular simultani s’haurà de tancar manualment, per l’opció d’expedients  gestions individuals  canvis en la situació de l’expedient. L’estat a seleccionar per tancar l’expedient serà: “Tancat per Finalització d’estudis”. Nova opció d’adaptació en itineraris curriculars simultanis > A la pantalla de sol·licituds d’adaptació, hi ha una nova opció que es pot seleccionar “Adaptació per a sol·licitar títol individual permetent continuar estudis de múltiple titulació”. És una opció que ha sol·licitat una altra universitat del consorci i s’estan efectuant proves per si ens pot interessar implantar-la. De moment a la UAB no s’utilitza

4 Canvi d’estudis per itineraris curriculars simultanis vers la titulació simple
En el cas dels estudiants que vulguin realitzar un canvi d’estudis des d’un itinerari curricular simple i continuar els seus estudis en una titulació simple, cal realitzar un procés d’adaptació per tal de traspassar tot l’expedient a la titulació simple. Per tal que no aparegui “adaptada” a les assignatures enregistrades a la taula, cal realitzar el procés de la manera següent: > Des de l’opció d’Adaptació per extinció de pla d’estudis, a la sol·licitud d’adaptació, quan es seleccionen els estudiants, s’ha de seleccionar l’icona “Adaptació per a abandonar estudis de múltiple titulació”. Amb aquesta icona s’efectua el procés d’adaptació sense tancar l’expedient inicial i posteriorment cal realitzar el tancament de l’expedient corresponent a l’itinerari curricular simultani. Tancament d’expedient > Una vegada realitzat tot el procés, l’expedient de l’itinerari curricular simultani s’haurà de tancar, estem pendents de l’aclariment del proveïdor informàtic de l’estat de tancament a utilitzar en aquest cas.

5 Canvi d’estudis per itineraris curriculars simultanis amb estudis d’origen iniciats prèviament
> En el cas d’estudiants matriculats en estudis curriculars simultanis que anteriorment havien cursat i que tenen expedient previ a un dels estudis d’origen dels estudis curriculars caldrà actuar de forma diferent. Referent a l’expedient ja existent la divisió no es pot portar a terme seguint el procés que fins ara hem descrit de dividir un expedient únic de l’itinerari curricular simultani en els dos expedients finals on l’estudiant farà la sol·licitud del títol. Per tal de traspassar les dades a l’expedient de la titulació individual que ja existeix s’haurà de portar a terme des de l’opció Expedients => Estudis fora del centre =>Adaptacions genèriques Segons indicacions mentre hi hagi obert un expedient a la titulació curricular simultània no pot existir cap expedient obert a qualsevol de les titulacions d’origen; Tanmateix, però, per a portar a terme l’actuació abans especificada caldrà reobrir aquest expedient doncs l’adaptació genèrica s’ha de portar a terme sobre un expedient obert. > Sobre l’altre expedient d’origen dels estudis curriculars que encara no existeix caldrà seguir les indicacions que s’especifiquen a l’inici d’aquest document.


Descargar ppt "Menú => Gestió d’expedients => Adaptació per extinció de pla d’estudis."

Presentaciones similares


Anuncios Google