La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

ERIC Manual d’ús.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "ERIC Manual d’ús."— Transcripción de la presentación:

1 ERIC Manual d’ús

2 Manual d’ús ERiC Què és ERIC És la més gran bases de dades a nivell mundial dins l’àrea educativa. Conté més d’1,200,000 cites sobre articles i publicacions diverses, algunes a text complet.

3 Manual d’ús ERiC Cerques a ERIC: Hi ha dos tipus de cerques a la base de dades: Cerca bàsica : Una cerca ràpida amb una llista desplegable dels camps més buscats habitualment, incloentl a búsqueda en el thesaurus d’ERIC. Cerca avançada: Un formulari de cerca estructurada que guia la composició de cerques més complexes utilitzant els operadors booleans.(and, or i not).

4 Manual d’ús ERiC Consulta

5 Manual d’ús ERiC Cerca avançada:

6 Manual d’ús ERiC .   Podem buscar a tots els camps disponibles de cerca i combinar aquesta cerca amb operadors booleans per tenir una cerca més exacta. Per acotar més la cerca podem refinar els resultats segons ens interessi (per tipologia de document, nivell educatiu, dates, etc.)

7 Manual d’ús ERiC Resultats de la cerca i visualització

8 Manual d’ús ERiC Resultats i visualització d’una cerca En aquest cas, hem delimitat per articles de revista i que només ens mostri articles complets Si no hi ha l’article complet, ERIc ajuda a cercar on es pot trobar el document complet (en quina biblioteca, etc.) Hi ha l’opció share per compartir i l’opció add per guardar en una llista Related items: mostra aquell conjunt de documents, que segons el nivell de rellevància amb el que estem mirant en aquells moments, te més similituds. Permalink: dóna un link k podem guardar i que ens donarà accés directe del les dades del document ERIC Item in my clipboard: ens permet imprimir, enviar per correu, etc.

9 Manual d’ús ERiC Com exportar els resultats Un cop seleccionats els resultats es poden imprimir, desar, enviar per correu electrònic o exportar o guardar a la mateixa base de dades ERIC, des del clipboard.

10 Manual d’ús ERiC Com exportar els resultats També hi ha la possibilitat de compartir-ho a les xarxes socials, enlloc de guardar-ho en fitxers. Cal escollir a quina xarxa social s’envia.

11


Descargar ppt "ERIC Manual d’ús."

Presentaciones similares


Anuncios Google