La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Automodificació de matrícula

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Automodificació de matrícula"— Transcripción de la presentación:

1 Automodificació de matrícula
Automodificació de matrícula Bellaterra (Cerdanyola del Vallès), novembre 2015

2 Període de modificacions d’octubre
Centres que van realitzar el procés: Període: del 14 de setembre al 6 d’octubre, per a les titulacions de grau Inici del procés: Es va fer un canvi de taxa de modificació de matrícula (Modificacions i ampliacions). Des de l’Àrea es van modificar la taxa de 80 estudiants, aproximadament, per deixar-los amb la nova taxa (Modificació/Automodificació de matrícula) Es va preparar el manual de les pantalles d’automodificació Es va preparar el manual dels manteniments a realitzar Es va publicar informació del procés i es va publicar al web en un bàner informatiu específic. Es van fer tots els manteniments necessaris.

3 Estadística Total automodificacions fetes pels estudiants
Total alumnes que han fet automodificació Incidències a la taxa de modificació 101 312 301 30 102 164 155 67 103 33 2 106 256 185 78 107 17 10 109 138 117 57 110 4 3 Total 924 811 246

4 Incidències Incidències durant el procés:
Calendaris autoserveis: problemes si es superposen les dates. El calendari de l’automatrícula impedia posar en marxa l’automodificació. Solució: obertura i tancament manual del procés des de l’Àrea. Es primers dos o tres dies no es va cobrar la taxa de modificació de matrícula a cap estudiant. Incidència resolta. Compensació de l’import de la taxa en les automodificacions a la baixa. Incidència resolta. Entre les dues incidències de taxes hi ha 246 estudiants que no han abonat la taxa de modificació de matrícula.

5 Incidències Procediment per a actualitzar els 246 estudiants:
Publicació al GIR del llistat dels estudiants. Avisar-los del cobrament de la taxa. Des de l’Àrea es faran les modificacions que corresponguin, tant de les taxes no cobrades com de les taxes compensades. S’enviarà l'imprès de matrícula per correu electrònic a l’estudiant, amb un missatge informatiu. El procés es farà per tal que el cobrament els realitzi a la remesa de domiciliacions del dia 2 de desembre, per a tots els alumnes.

6 Incidències pendents R Calendaris autoserveis: problemes si es superposen les dates. El calendari de l’automatrícula impedeix posar en marxa l’automodificació. Pendent de desenvolupar. Única universitat del consorci amb superposició de calendaris. R Valida import mínim AGAUR amb domiciliació bancària. Préstec AGAUR validat i conciliat, que l’automodificació no miri l’import mínim i faci el procés per domiciliació. R Mostra grups no seleccionables. A l’automodificació apareixen grups de matrícula que no són matriculables, són grups de pràctiques.

7 Planificació període febrer/2016
Mateix calendari per a tots els centres Ofertat per a les titulacions de grau Publicació al GIR del llistat de planificació de titulacions, durant el mes de gener/2016 Publicació al web reservat del manual dels manteniments a realitzar des dels centres, mes de gener/2016 L’Àrea d’Afers Acadèmics farà els manteniments centralitzats necessaris Es tornarà a publicar al web de la UAB un bàner informatiu i es farà revisió de la informació publicada com a definitiva

8 Informació addicional
Llistat Control d’Automodificació, disponible a Gestió de Matrícula  Manteniments  Llistats Matrícula ( es poden demanar dades d’autoservei i de secretaria).

9 Gestió de Taxes Situació dels moviments de gestió de taxes, en estudiants que han realitzat modificacions/automodificacions de matricula, impliquen imports negatius per anul·lació d’assignatures. Primera modificació / automodificació L’estudiant modifica la matrícula amb import a la baixa, però com és la seva primera modificació/automodificació de matrícula, se li ha de cobrar la taxa corresponent.

10 Gestió de Taxes Gestió de càrrecs
Modificació per Secretaria Es genera automàticament un moviment a Altres imports “100-Registre automàtic creat per un procés”, pel mateix import que els crèdits anul·lats. Això deixa l’import de la matrícula a 0. L’usuari marca la taxa de modificació de matricula. L’estudiant ha d’abonar l’import de la taxa. (No s’ha de realitzar el procediment de doble gravació de la matricula) Modificació per Autoservei Es genera automàticament un moviment a Altres imports “100-Registre automàtic creat per un procés”, pel mateix import que els crèdits anul·lats. Això deixa l’import de la matrícula a 0. Es genera automàticament la taxa de modificació de matricula. L’estudiant ha d’abonar l’import de la taxa. Gestió de càrrecs Si a l’estudiant se li hagués de retornar/compensar l’import de l’assignatura, serà necessari marcar un nou moviment a “Altres imports”, per generar el moviment de devolució corresponent (pendent de donar d’alta motiu 101)

11 Gestió de Taxes Segona modificació / automodificació
L’estudiant torna a modificar matrícula amb import a la baixa, però ja no se li ha de cobrar la taxa de modificació.

12 Gestió de Taxes Modificació per Secretaria Modificació per Autoservei
Es grava la modificació i a Gestió de Càrrecs es pot visualitzar l’import, per si és necessari realitzar un reintegrament. (S’ha demanat al proveïdor informàtic que s’apliqui el mateix funcionament que a l’Autoservei) Modificació per Autoservei Es grava la modificació i a Gestió de Càrrecs es genera automàticament una proposta de devolució “Rebutjada” per l’import de l’assignatura. Si se li ha de fer un reintegrament/compensació, serà necessari eliminar la proposta de devolució “Rebutjada” i ja es pot fer el procés per l’import corresponent.

13 Gestió de Taxes – Resolució incidències
Només per al curs 2015/2016 i per resoldre les incidències pendents: > Es genera un motiu a “Altres imports”, pel concepte “ Taxa modificacions matricula compensades”, que permetrà tornar a cobrar la taxa ja generada des de matrícula, però que no s’ha cobrat a l’estudiant (pendent de donar d’alta).


Descargar ppt "Automodificació de matrícula"

Presentaciones similares


Anuncios Google