La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

EDICIÓ DEL CERTIFICAT SUBSTITUTORI DEL TÍTOL

Presentaciones similares


Presentación del tema: "EDICIÓ DEL CERTIFICAT SUBSTITUTORI DEL TÍTOL"— Transcripción de la presentación:

1 EDICIÓ DEL CERTIFICAT SUBSTITUTORI DEL TÍTOL
Lluís Ferrer i Caubet, com a Rector de la Universitat Autònoma de Barcelona, CERTIFICO: que el/la Sr./Sra. (nom i cognoms) Nascut/da el (dia) de (mes) de (any), a (lloc), província de (província), de nacionalitat (nacionalitat), amb DNI (o passaport) número (número d’identificació) ha superat en aquesta Universitat, amb data (mes i any) els estudis conduents al títol universitari oficial de (titulació) i ha abonat l'import de (import) EUR, corresponents als drets d'expedició del títol que està en tràmit d'expedició. I perquè tingui els mateixos efectes que el títol, amb caràcter provisional fins que aquest s'editi, expedeixo la present certificació a sol·licitud de l'interessat. Segell i data NOTES: Les taxes abonades per a l’expedició del títol oficial cobreixen les despeses d’expedició d’un certificat substitutori del títol. Un/a alumne/a podrà sol·licitar novament el certificat substitutori pels motius següents: Per pèrdua: haurà d’abonar les taxes de certificat Per necessitar-lo en castellà: serà gratuït Per robatori o destrucció: serà gratuït, però l’alumne/a haurà de justificar-ho documentalment El certificat substitutori del títol es podrà generar des de l’aplicació informàtica. Una vegada generat, es guardarà com a fitxer i es trametrà per a l’Àrea d’Afers Acadèmics. Aquesta Àrea el passarà a la signatura del Rector i l’enviarà per correu al centre o a la persona interessada.

2 El certificat substitutori del títol es podrà obtenir:
a) En el moment de gravar una sol·licitud del títol nova b) Reimprimint-lo de qualsevol sol·licitud del títol ja gravada NOTES: a) Gravació d’una sol·licitud del títol L’opció és Gestió de Sol·licituds  Sol·licitud del Títol Caldrà fer la sol·licitud del títol oficial, segons el procediment establert. Una vegada acceptades les dades de la sol·licitud, apareixerà la pantalla amb els documents a imprimir. En aquesta pantalla es podrà visualitzar el certificat substitutori del títol i arxivar-lo com a document.

3 ___________________ b) Reimpressió dels documents NOTES:
L’opció és Gestió de sol·licituds Reimprimir documents de la sol·licitud.

4 ___________________ NOTES:
A continuació apareixeran els documents a reimprimir i es podrà obrir el certificat substitutori del títol i arxivar-lo com a document. NOTES: ___________________

5 Guardar el certificat substitutori del títol i enviar per e-mail
NOTES: Una vegada oberta la pantalla emergent amb el document del certificat substitutori del títol, obrirem l’opció del menú “Archivo” i escollirem “guardar como”. S’arxivarà amb el “Nombre” que es desitgi i el “Tipo: página web, completa (*.htm,*html).”. Posteriorment, es trametrà el document per a l’Àrea d’Afers Acadèmics, la qual l’imprimirà i el passarà a la signatura del Rector. Una vegada signat el trametrà, per correu, al centre o a la persona interessada.


Descargar ppt "EDICIÓ DEL CERTIFICAT SUBSTITUTORI DEL TÍTOL"

Presentaciones similares


Anuncios Google