La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

MANTENIMENTS DE MATRÍCULA de Plans d’estudis de Doctorat

Presentaciones similares


Presentación del tema: "MANTENIMENTS DE MATRÍCULA de Plans d’estudis de Doctorat"— Transcripción de la presentación:

1 MANTENIMENTS DE MATRÍCULA de SIGM@ Plans d’estudis de Doctorat
Bellaterra (Cerdanyola del Vallès), febrer de 2015

2 Els plans d’estudi de doctorat amb RP 4 i 5: inclosos a l’indicador 10
Gestió d’exàmens  Manteniments  Manteniments anuals  Indicadors d'exàmens Resum dels indicadors d’exàmens que utilitzem en els plans d’estudis de doctorat segons els diferents Règims de Permanència (RP): Els plans d’estudi de doctorat amb RP 4 i 5: inclosos a l’indicador 10 Quan apareix el missatge “no existeixen indicadors d’exàmens” al generar les actes o al matricular un estudiant, aleshores cal afegir a la capçalera del pla d’estudis de l’assignatura (del pla d’estudis de màster) en què l’estudiant de doctorat s’està matriculant d’un complement de formació, el RP 4 amb data de baixa i de carència (veure instruccions d’alta de plans d’estudis) i després cal afegir aquest codi de pla de doctorat a l’indicador d’exàmens 6 amb el RP 4.

3 Gestió d’exàmens  Manteniments  Manteniments anuals  Indicadors d'exàmens
Cal afegir el pla a l’indicador d’examen 10 (doctorat) INSTRUCCIONS PER A L’INDICADOR D’EXÀMENS 10 Seleccionem l’any acadèmic i anem a la pestanya ‘Manteniment indicadors’ Cerquem l’indicador 10 i premem ‘modificar’

4 Premem sobre ‘Plans associats’
Comprovem que estem a l’indicador que toca

5 Cerquem el pla d’estudis que estem fent al desplegable.
Seleccionem el règim de permanència que correspongui (4 i 5). ATENCIÓ: Cal fer el procés dues vegades (una per cada règim) Un cop seleccionat premem en aquest ordre: Afegir Acceptar Gravar 1 2

6 3 Cal tenir en compte que fins el darrer ‘gravar’ no queda realment gravat aquest manteniment. Cal revisar si ha quedat ben gravat fent consulta després de gravar.

7 Gestió de Taxes  Manteniments anuals de taxes
Cal realitzar els manteniments següents:

8 Gestió de Taxes  Manteniments anuals de taxes  Recàrrec 2a titulació
Seleccionem el curs acadèmic que toca. Cerquem el pla al desplegable i al percentatge de recàrrec posem ‘0’. Primer prémer ‘acceptar’ i segon ‘tornar’. 1 2 Gestió de Taxes  Manteniments anuals de taxes  Modalitat per pla Seleccionem el pla al desplegable i la modalitat “V” (pels plans d’estudis del nou doctorat RD99/2011 només paguen la matrícula d’estudis EEES). Cal prémer acceptar.

9 MANTENIMENTS PER A QUE EL PLA D’ESTUDIS PUGUI ANAR A AUTOMATRÍCULA
Gestió de Matrícula  Manteniments de Matrícula  Manteniments dades centre pla Els manteniments a realitzar quan el pla d’estudis va a automatrícula són: Dades titulació, potencial d’automatrícula, pantalles d’automatrícula i calendari.

10 MANTENIMENTS PER A QUE EL PLA D’ESTUDIS PUGUI ANAR A AUTOMATRÍCULA
Gestió de Matrícula  Manteniments de Matrícula  Manteniments dades centre pla  Manteniment de dades de titulació Seleccionem l’any acadèmic, centre 600 i el pla d’estudis Emplenem el manteniment segons la pantalla següent: (heu de gravar les dades exactament com a la imatge següent): Prémer primer ‘gravar’ i segon ‘tornar’.

11 MANTENIMENTS SI EL PLA D’ESTUDIS NO VA A AUTOMATRÍCULA
Gestió de Matrícula  Manteniments de Matrícula  Manteniments dades centre pla  Manteniment de dades de titulació (sense automatrícula) Quan el pla d’estudis no va automatrícula només s’ha de fer el manteniment de dades de titulació segons s’explica a continuació. Seleccionem l’any acadèmic, el centre 600 i el pla d’estudis. Emplenem el manteniment segons la pantalla següent: (heu de gravar les dades exactament com a la imatge següent): Prémer primer ‘gravar’ i segon ‘tornar’.

12 MANTENIMENTS PER A QUE EL PLA D’ESTUDIS PUGUI ANAR A AUTOMATRÍCULA
Gestió de Matrícula  Manteniments de Matrícula  Manteniments dades centre pla  Manteniment potencial d’automatrícula Seleccionem l’any acadèmic, el centre 600 i el pla d’estudis Emplenem el manteniment segons la pantalla següent: Prémer primer ‘gravar’ i segon ‘tornar’.

13 MANTENIMENTS PER A QUE EL PLA D’ESTUDIS PUGUI ANAR A AUTOMATRÍCULA
Gestió de Matrícula  Manteniments de Matrícula  Manteniments dades centre pla  Manteniment pantalles d’automatrícula Seleccionem l’any acadèmic, el centre 600 i el pla d’estudis Emplenem el manteniment segons la pantalla següent: 1 2 Prémer primer ‘gravar’ i segon ‘tornar’.

14 MANTENIMENTS PER A QUE EL PLA D’ESTUDIS PUGUI ANAR A AUTOMATRÍCULA
Gestió de Matrícula  Manteniments de Matrícula  Manteniments dades centre pla  Manteniment de calendari Consultem les dates del calendari per al curs 2014/2015 Seleccionem l’any acadèmic, el centre 600 i el pla d’estudis. Emplenem el manteniment segons la pantalla següent: 1 2 Prémer primer ‘gravar’ i segon ‘tornar’.

15 RESUM D’INDICADORS DELS MANTENIMENTS DE TAXES I EXÀMENS DE FINES
Resum d’indicadors de Taxes de FINES Indicador 1: Assignatures de treball d’investigació corresponents al RD78/1998. Ja no està vigent Indicador 2: Assignatures de tesi doctoral corresponents a tots el Reials Decrets. Està vigent Indicador 3: Assignatures 69001,…,69006 corresponents al seguiment de primer any, segon any... fins al sisè any corresponents al RD 1393/2007. Ja no està vigent. Indicador 4: Assignatures de pràctiques i de treball fi de grau i màster (tipologies 57 i 59). Està vigent.(veure manual corresponent) Indicador 5: Assignatures 69501, corresponents al seguiment de primer any, segon any... fins al setè any corresponents al RD 99/2011. Està vigent Resum d’indicadors d’Exàmens de FINES Indicador 1: Assignatures de treball d’investigació corresponents al RD 78/1998. Ja no està vigent. Indicador 2: Assignatures de suficiència investigadora corresponents al RD 78/1998 i Assignatures 69001,…69006 corresponents al seguiment del primer any, segon any i fins al sisè any corresponents al RD 1393/2007 (fins el pla 1091). Ja no està vigent Indicador 3: Assignatures de tesi doctoral corresponents a tots els Reals decrets. Està vigent. Indicador 4: Assignatures de pràctiques i de treball fi de grau i de màster (tipologies d’assignatures 57 i 59). Està vigent (veure manual corresponent) Indicador 5: Assignatures 69501…69507 corresponents al seguiment de primer any, segon any... fins al setè any corresponents al RD99/2011. Està vigent.

16 MANTENIMENTS DE TAXES DE FINES
Gestió de Taxes Manteniments anuals de taxes  Indicador de assignatures especials Seleccionem l’any acadèmic i seleccionem el menú “Indicador assignatures especials”

17 MANTENIMENTS DE TAXES DE FINES
Gestió de Taxes Manteniments anuals de taxes  Indicador per al tractament de taxes per assignatures especials (indicador 5 d’assignatures 695XX corresponents al RD 99/2011) Pas 1: Aleshores s’obrirà la pantalla en què hi ha, a la part superior, les dades de l’indicador. Pas 2: Seleccionem la icona de “modificar” de l’indicador de taxes 5 (corresponent al nou doctorat RD 99/2011) i després seleccionem la “lupa”. Pas 3: S’han d’incloure les assignatures especials corresponents a cada pla d’estudis (69501 primer seguiment, segon seguiment, tercer seguiment, quart seguiment, cinquè seguiment, sisè seguiment, setè seguiment). Primer cal prémer “Acceptar” i quan estan totes introduïdes, “Gravar” 1 3 2

18 MANTENIMENTS DE TAXES DE FINES
Gestió de Taxes Manteniments anuals de taxes  Indicador per al tractament de taxes per assignatures especials (indicador 2 d’assignatures per al RD 99/2011) Pas 1: Aleshores s’obrirà la pantalla en què hi ha, a la part superior, les dades de l’indicador. Pas 2: Seleccionem la icona de “modificar” de l’indicador de taxes 2 (per afegir les assignatures corresponents a la tesi doctoral del doctorat RD 99/2011) i després seleccionem la “lupa”. Pas 3: S’ha d’incloure l’assignatura especial corresponent a la tesi doctoral. Primer cal prémer “Acceptar” i quan estan totes introduïdes cal prémer“Gravar” 3 1 2

19 MANTENIMENTS D’EXAMENS DE FINES
Gestió d’exàmens Manteniments  Manteniments anuals  Manteniment d’Indicador d’assignatures especials (indicador 5 d’assignatures 695XX RD99/2011) Seleccionem l’any acadèmic (1) i a continuació seleccionem el menú Manteniment d’indicador d’assignatures especials (2) 2 1 4 3 S’ha de modificar l’indicador de taxes 5 (3), per afegir el pla d’estudis que donem d’alta. S’ha de seleccionar el botó “Plans associats” (4)

20 MANTENIMENTS D’EXAMENS DE FINES
Gestió d’exàmens Manteniments  Manteniments anuals  Manteniment d’Indicador d’assignatures especials Seleccionem el nou pla d’estudis i seleccionem les assignatures que hauran estat donades d’alta des de doctorat. Primer cal prémer “Afegir” i segon cal prémer “Acceptar”. 1 2 I al tornar a la pàgina d’inici dels indicadors cal prémer “Gravar”.

21 MANTENIMENTS D’EXAMENS DE FINES
Gestió d’exàmens Manteniments  Manteniments anuals  Manteniment d’Indicador d’assignatures especials (indicador 3 per assignatures de tesi doctoral) Seleccionem l’any acadèmic (1) i a continuació seleccionem el menú Manteniment d’indicador d’assignatures especials (2) 2 1 4 3 S’ha de modificar l’indicador d’exàmens 3 (3), per afegir el pla d’estudis que donem d’alta. S’ha de seleccionar el botó “Plans associats” (4)


Descargar ppt "MANTENIMENTS DE MATRÍCULA de Plans d’estudis de Doctorat"

Presentaciones similares


Anuncios Google