1ª DIAGNOSI EMBOLCALLS ESMORZARS Centres educatius de Valls
en la 1ª Diagnosi dels embolcalls d’esmorzar Del 24 al 28 de novembre de 2014 Els 12 centres educatius de Valls hem participat durant la Setmana Europea de prevenció de residus en la 1ª Diagnosi dels embolcalls d’esmorzar
Hem fet el recompte d’embolcalls...
Hem separat els residus...
I hem pesat els residus generats...
dels alumnes de P3 fins a 4rt d’ESO de Valls Hem participat un total de 3.195 alumnes Això representa un 75 % dels alumnes de P3 fins a 4rt d’ESO de Valls
hem generat durant aquesta setmana Tots aquests alumnes hem generat durant aquesta setmana 46,5 Kg de residus amb els embolcalls de l’esmorzar
amb els embolcalls de l’esmorzar ESTIMACIÓ Per tant tots els alumnes de Valls generem en una setmana 79,5 kg de residus amb els embolcalls de l’esmorzar
Un 59 % dels embolcalls utilitzats han estat d’un sol ús I un 41 % han estat embolcalls reutilitzables
la carmanyola, Dels embolcalls d’un sol ús el més utilitzat ha estat el paper d’alumini, que representa un 40 % d’aquests embolcalls. Dels embolcalls reutilitzables el més utilitzat ha estat la carmanyola, que representa un 59 % d’aquests embolcalls.
2,912 gr de residus Cada alumne participant a la diagnosi de mitjana ha generat cada dia 2,912 gr de residus amb l’embolcall de l’esmorzar.
Podrem reduir-ho?
Amb l’entrega del Boc’n Roll a cada alumne, potenciem l’ús d’embolcalls reutilitzables!! I entre tots reduïm els residus generats durant els esmorzars!!!
a l’escola, a casa, a Valls... I així reduint els residus que generem a l’escola, a casa, a Valls... contribuïm a conservar el nostre entorn!
Recordeu: al març ho tornarem a mesurar!!!