PLA D’ORIENTACIÓ PROFESSIONAL

Slides:



Advertisements
Presentaciones similares
Activitats artístiques al CFA Miquel Martí i Pol De l’expressió oral i escrita a la cohesió social.
Advertisements

Página 1 Creade - LHH, Programes d´Outplacement. Página 2 Què és Creade - LHH ? Context Com ho fem Components bàsics Consultoría Visió Global Consultoría.
Catalunya escola d’emprenedors Mesures per fomentar l’esperit emprenedor Barcelona, 8 de novembre de 2011.
Centre d'Hàbits Saludables
AUTOGESTIÓ I INNOVACIÓ EN L’AULA OBERTA
Taller Green BIZ Barcelona Obert al Futur 2016, formació de suport al
Taller Green BIZ Barcelona Obert al Futur 2016, formació de suport al
On he d’anar per trobar feina?
ESPORT I CONVIVÈNCIA Fundació per l’Esport i l’Educació de Barcelona Programa Convivim Esportivament Barcelona, 27 d’octubre de 2017.
TNR. Metodologia del Focus Group Carles Roca
Programa de Transició Escola Treball
Elaboració d’un mapa temàtic
Com fer una presentació de diapositives
SEMINARI: L’ORIENTACIÓ I LA PREVENCIÓ DE L’ABANDONAMENT ESCOLAR ALS CENTRES D’ADULTS. CURS Grup 1 La informació dels centres d’adults.
Com iniciar el treball de recerca
Elaborado por:.
Estratègia de Xarxes Socials
AMPA 2.0 ? AMPA escola IPSE de Barcelona
Borsa de Treball Municipal
Resta prohibit.
SERVEI DE SUPORT PRELABORAL a les escoles 1 1.
PLA D’ORIENTACIÓ PROFESSIONAL
PRESENTACIÓ CRÈDIT DE SÍNTESI 1r ESO
LA UNIÓ EUROPEA Activitat per aprendre els països membres de la Unió Europea, on estan situats i les seves capitals.
TRETS DIFERENCIADORS 3r ESO
Presentació projecte interdisciplinari M’ORGANITZO LES COLÒNIES.
XILE cultures a conèixer Cultura de Xile
PLA DE FORMACIÓ DEL CENTRE
ESPAI DE REFLEXIÓ I DEBAT AMB JOVES UNIVERSITARIS INQUIETUDS NECESSITATS DEMANDES ROL DEL COL·LEGI ESPAI DE REFLEXIÓ I DEBAT AMB JOVES UNIVERSITARIS.
ANTECEDENTS El febrer de 2013 L’Hospitalet va iniciar un procés participatiu de reflexió estratègica amb la ciutadania per tal d’establir les bases de.
Accés a la Universitat Politècnica de València
Un test per pensar... Materials de
Eines d’internet per al professorat d’EOI.
La gestió per processos
DINÀMICA GENERAL DE LA POBLACIÓ
DINÀMICA GENERAL DE LA POBLACIÓ
INSERCIÓ LABORAL DE LES PERSONES GRADUADES DE FP INICIAL I TITULACIONS D’ARTS PLÀSTIQUES
L’handbol a l’escola - Jornada de formació -
PFZ de Cerdanyola ABRIL 2016.
Imaginem que fa un segle haguéssim hibernat a un cirurgià i a un mestre...
Has sentit a parlar de la marca personal?
ACTITUDS I APTITUDS D’UN EMPRENEDOR Novembre 2004
Promoure l’activitat física en alumnes d’aula oberta a través d’activitats a la natura en un projecte interdisciplinari Autor: VILLARREAL MORENO, Jose.
EXPLICACIÓ POWERPOINT
Títol de l’experiència:___________________________
PRESENTACIÓ de MATARÓ RÀDIO
TECNOLOGIA.
Treball compartit alumnes USEE i grup de cinquè de Primària
Coneixements i idees previs
IV JORNADES DOCTORIALS
Proposta d’un programa de ciutat que articuli totes les actuacions i recursos en orientació i assessorament acadèmic Programa en construcció participada.
Resum Informe d’Enquesta d’Opinió de l’Empleat
PLA D’ORIENTACIÓ PROFESSIONAL
La imatge corporativa Una eina fonamental en l’actualitat
TEST DE L´EMPRENEDOR/A
EMBOLCALLS SOSTENIBLES
PLA DE FORMACIÓ DE ZONA DE NOU BARRIS
MODEL ADMINISTRATIU I DE GESTIÓ
Marcos Escolano, Carles Casamiquela i Adrià Doménech
Serveis de Consultoria
PROJECTE EXPERIMENTAL D’HOMOLOGACIÓ D’EMPRESES D’FCT
Palataforma web per a músics amateurs i semi-professionals
CONCURS BÍBLIC NOM: CÉSAR COGNOMS: GARCÍA MEDINA GRUP B DATA NAIXAMENT: 02/07/2003 COL·LEGI: SANT JOSEP OBRER CARRER: COVADONGA S/N
Màrqueting Cultural a l'EOI
BONES PRÀCTIQUES MODELS D’ÚS DIDÀCTIC DE LES TICS
Gestió del coneixement
PLA D’ACCIÓ TUTORIAL Organitza un conjunt d'activitats educatives interrelacionades destinades a l'entrenament i l'hàbit de les competències següents:
que necessites saber de la Biblioteca
2a JORNADA TAULES DE TREBALL
Transcripción de la presentación:

PLA D’ORIENTACIÓ PROFESSIONAL Escola Politècnica Superior d’Edificació de Barcelona PLA D’ORIENTACIÓ PROFESSIONAL per a estudiantat i recent titulats de l’EPSEB Coneix les accions que et poden orientar per definir els teus objectius professionals L’EPSEB, a través del seu PROGRAMA D’ORIENTACIÓ PROFESSIONAL, ve impartint una sèrie d’activitats dirigides a estudiants i recent titulats, amb l’objectiu de donar a conèixer les oportunitats per a la professió, l’emprenedoria i la internacionalització com a oportunitats de futur, i els valors i actituds demandats per les empreses i el mercat de treball. Amb una periodicitat quadrimestral l’escola ofereix una sèrie d’activitats que estan obertes a tota la comunitat universitària.

Activitats per al primer quadrimestre del curs 2016-17 Escola Politècnica Superior d’Edificació de Barcelona PLA D’ORIENTACIÓ PROFESSIONAL per a estudiantat i recent titulats de l’EPSEB Coneix les accions que et poden orientar per definir els teus objectius professionals Activitats per al primer quadrimestre del curs 2016-17 Prepara’t per superar els processos de selecció. 26 d’octubre, de 12 a 14 h. Sala de Graus de l’EPSEB De les pràctiques a la primera feina: fes el salt. 9 de novembre, de 12 a 14 h. Sala de Graus de l’EPSEB El pensament creatiu, clau per a la innovació. 23 de noviembre, de 12 a 14h. Sala de Graus de l’EPSEB DAFO personal, autoconeixement i balanç professional. 30 de noviembre, de 12 a 14h. Sala de Graus de l’EPSEB Amb la col·laboració

Prepara’t per superar processos de selecció Escola Politècnica Superior d’Edificació de Barcelona PLA D’ORIENTACIÓ PROFESSIONAL per a estudiantat i recent titulats de l’EPSEB Coneix les accions que et poden orientar per definir els teus objectius professionals Prepara’t per superar processos de selecció Saps com funcionen els processos de selecció? Vols saber què et preguntaran a l’entrevista de treball? O vols preparar-te per superar els tests psicotècnics? Què és una dinàmica de grup? Resol els teus dubtes sobre com les empreses fan els processos de selecció. 26 d’octubre, de 12 a 14 h. Sala de Graus de l’EPSEB Inscriu-te! a l’intranet de l’EPSEB Amb la col·laboració

De les pràctiques a la primera feina: fes el salt Escola Politècnica Superior d’Edificació de Barcelona PLA D’ORIENTACIÓ PROFESSIONAL per a estudiantat i recent titulats de l’EPSEB Coneix les accions que et poden orientar per definir els teus objectius professionals De les pràctiques a la primera feina: fes el salt Coneix les eines i els recursos que necessites per guanyar eficàcia a l’hora de trobar una empresa on puguis fer una estada de pràctiques: Vols saber com incrementar l’interès de les empreses pel teu perfil professional? 9 de novembre, de 12 a 14 h. Sala de Graus de l’EPSEB Inscriu-te! a l’intranet de l’EPSEB Amb la col·laboració

El pensament creatiu, clau per a la innovació Escola Politècnica Superior d’Edificació de Barcelona PLA D’ORIENTACIÓ PROFESSIONAL per a estudiantat i recent titulats de l’EPSEB Coneix les accions que et poden orientar per definir els teus objectius professionals El pensament creatiu, clau per a la innovació Valora quin és el teu potencial creatiu i innovador que tant valoren actualment les empreses i adopta un estil creatiu i obert, que et permeti generar noves idees. 23 de novembre, de 12 a 14 h. Sala de Graus de l’EPSEB Inscriu-te! a l’intranet de l’EPSEB Amb la col·laboració

DAFO personal, autoconeixement i balanç professional Escola Politècnica Superior d’Edificació de Barcelona PLA D’ORIENTACIÓ PROFESSIONAL per a estudiantat i recent titulats de l’EPSEB Coneix les accions que et poden orientar per definir els teus objectius professionals DAFO personal, autoconeixement i balanç professional Si comences a cercar feina, però no saps quin és el teu valor professional, no tens clar ni els teus objectius a mitjà termini ni quin és el valor que una empresa pot veure en tu, cal que reflexionis, acompanyat d’un expert, per descobrir-te a tu mateix i guanyar autoconfiança. 9 de novembre, de 12 a 14 h. Sala de Graus de l’EPSEB Inscriu-te! a l’intranet de l’EPSEB Amb la col·laboració