MANUAL D’AJUDA PROCÉS DE PREINSCRIPCIÓ EN CAMPS DE TREBALL 2017

Slides:



Advertisements
Presentaciones similares
EL NOU CATÀLEG DE LA BIBLIOTECA de l’escola
Advertisements

PROJECTE BANDA AMPLA RURAL - SATÈL·LIT
El procés de Gestió del Treball de Fi d’estudis
EDICIÓ DEL CERTIFICAT SUBSTITUTORI DEL TÍTOL
Campus Virtual.
Campus Virtual.
Exportar qualificacions a les actes
Projecte:SIRE (Sistema Integrat Recepta Electrònica)
Títols oficials. Tramesa dels títols als centres. Circuit
TUTORIAL PER TREBALLAR AMB EL MOODLE
PREZI Primers passos Davinia Alfonsin 4rt C Info. Tecnològica
Mòdul d’Admissió i vacants
SELECTIVITAT 2013.
Introducció de TEDIs (COACs) Versió 4.0
ESecretaria CB Montpedrós
Concurs literari i d’instagram 2018
ENFISPO.
L’ÚS DE LES LLIBRETES A LES SESSIONS DE FILOSOFIA 3/18
INDEX: Formes de pagament 1. Domiciliació bancària
Plataforma de l’alumne
Orientacions i criteris de la UIB per adaptar la docència a l’EEES
PORT AINE 2000/ PORT AVENTURA
ACTIVITATS EXTRAESCOLARS
PAS 1 Omplir el model 303 com sempre però cal tenir 2 coses en compte:
PubMed i el gestor de revistes del CRAI de la UB (servei SFX)
Writer 5... sense faltes! Avui, aprendràs una de les eines que té el Writer: el corrector ortogràfic. Així aprendràs com el programa et pot ajudar a fer.
El nou pla docent de la UB: Adequació al sistema ECTS
REQUISITS PER A ACCEDIR
Menú => Gestió d’expedients => Adaptació per extinció de pla d’estudis.
Itineraris curriculars simultanis Bellaterra, 20 de novembre 2015
Les Restriccions d’accés
Com enllaçar des de PubMed al gestor de
Circuit de gestió dels expedients de CAIXA DE CRÈDIT 2017
MANTENIMENTS DE MATRÍCULA de Plans d’estudis de Grau
Butlletí de subvencions del COEAC
Com introduir les Guies Docents
MANTENIMENTS DE MATRÍCULA de Plans d’estudis de Doctorat
AUTOMATRÍCULA Tutorial d’automatrícula adreçat als/les estudiants de la Facultat de Psicologia (estudiants que van formalitzar una matrícula abans.
L’ajuda t’explica com connectar-te
RYT a matrícula (MAT) reunió de centres 21/05/2015.
Normes del laboratori de ciències naturals
2ª REUNIÓ 2017 CONSELL D’ENTITATS
Tesis Doctorals en Xarxa
Publicació de la recerca al Dipòsit Digital de la UB
Gestió electrònica del Dipòsit Legal
1 La identificació com a usuari periodista es realitza la primera vegada introduint en el camp Usuario, la lletra E seguida dels vuit dígits del DNI.
MANTENIMENTS DE MATRÍCULA de Plans d’estudis de Màster
PRESTACIO PER ATENDRE NECESSITATS BÀSIQUES
SCIENCE OF SYNTHESIS.
PROCEDIMENT PER SOL·LICITAR EL SERVEI DE TRANSPORT ESCOLAR
REAXYS.
Preinscripció de màsters
Àrea de Docència / SGA IMPLANTACIÓ MILLORES CAMPANYA MÀSTER
Passes a seguir per iniciar un nou curs acadèmic en el GestIB
CFA Sebastià Juan Arbó Curs
PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS
NOTES  EXPEDIENTS=> Reconeixement i transferència =>Anul·lació de reconeixement i transferència Bellaterra (Cerdanyola del Vallès), 3 de maig de 2017.
Taula d´horaris i preus Curs r
Poblenou 31 de Gener 2009 DeuMil a Brussel·les 7 de Març 2009.
Propostes de millora en el GIR
procés de Selecció Mèdica
Estem preparant una manifestació que marcarà una generació
Nova eina de descoberta
TUTORIAL BÀSIC PER A LA GESTIÓ DE LA UBICACIÓ DE LES PERSONES EN L’APLICACIÓ DEL CATÀLEG D’ESPAIS SERVEI TÈCNIC I DE MANTENIMENT.
Exportar qualificacions a les actes
PROGRAMA “XARXA LLIBRES DE TEXT” DE LA COMUNITAT VALENCIANA.
El SEGUIMENT DE COMPLECIÓ
Manteniment calendari d'exàmens
PRESENTACIÓ Aquesta és la base de dades de sentències del CEMICAL.
TRETS DIFERENCIADORS 4t ESO
Transcripción de la presentación:

MANUAL D’AJUDA PROCÉS DE PREINSCRIPCIÓ EN CAMPS DE TREBALL 2017

PROCÉS DE PREINSCRIPCIÓ I D’INSCRIPCIÓ CAMPS DE TREBALL 2017

Circuit del procés de preinscripció per Camps de treball Catalans i d’intercanvi amb CCAA No troba res que l’interessi Jove Consulta oferta camps de treball Sí troba camps de treball que l’interessen Preinscripció ( del 10 al 18 d’abril) Internet Registre del responsable de la preinscripció Introducció de les dades participants (màxim 2) Generar números de sorteig Sorteig i publicació de resultats Assignació de places Ciutadà beneficiari es descarrega la documentació i enllaç de pagament Ciutadà realitza el pagament Entitat gestora del camp de treball envia la documentació i els circuits de retorn de documentació El/la jove assisteix al camp de treball El/la Jove envia documentació a l’entitat gestora del camp de treball on està inscrit/a

Procés inscripció: Camps de treball Catalans i d’intercanvi amb CCAA Procés preinscripció: Consultar l’oferta a: http://jovecat.gencat.cat/ca/temes/vacances_i_estades/camps_de_treball/informacio_camps_treball/ Fer la selecció i decidir l’ordre de les preferències dels camps de treball desitjats. Tenir totes les dades necessàries de cada jove (nom i cognoms, data de naixement, NIF o Passaport, adreça postal, telèfons i correu electrònic) i dades del responsable legal d’aquest jove ( nom, cognoms i NIF)  es possible inscriure a dos joves junts per cada grup d’edat. L’adreça electrònica detallada en les dades de la persona participant, a partir de l’adjudicació de la plaça, serà la utilitzada per tota la comunicació. Realitzar la preinscripció a partir del 10 d’abril a les 12h fins el 18 d’abril a les 12h en aquest enllaç.

Procés d’inscripció: Camps de treball Catalans i d’intercanvi amb CCAA

Registre del responsable de la preinscripció Si la persona ja està registrada (perquè ha participat en anteriors campanyes, caldrà introduir només el seu NIF/NIE/Passaport i la contrasenya. ) Per donar-se d’alta cal omplir totes les caselles.

Registre de la persona responsable de la preinscripció – creació paraula de pas Es rep un correu electrònic Al clicar sobre la paraula “enllaç” del correu electrònic s’obre aquesta pàgina on cal crear i introduir una paraula de pas.

Entrar al portal de preinscripcions

Opcions dins el portal

Començar la preinscripció Seleccionar el programa Camps de treball i confirmar les dades del responsable

Seleccionar la franja d’edat

Introduir les dades personals del/s joves participant/s El sistema permet preinscriure un màxim de 2 participants del mateix grup d'edat. Aquest grup no se separa en el moment de fer el sorteig. IMPORTANT!  L’adreça electrònica detallada en les dades de la persona participant, a partir de l’adjudicació de la plaça, serà la utilitzada per tota la comunicació i el pagament.

Seleccionar les preferències dels camps de treball desitjats (un màxim de 3 per cada grup d’edat)

Confirmació de totes les dades de la preinscipció Dades de la persona que fa la preinscripció Preferències de camps de treball per ordre Dades del/s joves participant/s

Generació de número de sorteig

Comprovant de pre-reserva Dades de la persona que fa la preinscripció Números de sorteig Preferències de camps de treball per ordre Dades del/s participant/s

Comprovant de la pre-reserva i del números de sorteig a través del correu electrònic

Procés d’inscripció per Camps de treball Catalans i d’intercanvi amb CCAA - SORTEIG El 20 d’abril es realitza el sorteig davant notari. Un cop conegut el resultat del sorteig, l’assignació de places s’efectuarà automàticament en ordre correlatiu ascendent a partir del número aparegut en el sorteig. El 21 d’abril es publica el llistat del resultat del sorteig a: http://jovecat.gencat.cat/ca/temes/vacances_i_estades/camps_de_treball/informacio_camps_treball/ En aquest llistat apareixerà el número de sorteig i l’estat, que podrà ser: • Reserva confirmada: plaça assignada a partir de la selecció de les preferències indicades en la preinscripció. • Llista d’espera: aquelles persones a qui no s’ha pogut assignar plaça de les preferències indicades en la preinscripció. Es rep la comunicació del resultat del sorteig al correu electrònic del responsable de la preinscripció on s’indica el número de sorteig i l’estat d’aquesta.

Procés d’inscripció per les preincripcions que han quedat en estat “Reserva confirmada” en el sorteig En el cas d’obtenir plaça a través del sorteig el dia 24 d’abril es rep un correu electrònic a l’adreça identificada en les dades de la persona participant on es detalla quina plaça li ha estat atorgada i el procés de pagament. També es pot accedir a aquesta informació a través d’aquest enllaç. Cal realitzar el pagament del 100% de la quota a través de l’enllaç detallat en el correu electrònic referent a l’adjudicació de plaça fins a 5 dies hàbils a partir del dia de les adjudicacions. Cada jove participant té el seu propi enllaç de pagament. En cas de no formalitzar el pagament dins del termini establert es perdrà la reserva corresponent i per tant quedarà anul·lada. L’entitat gestora del camp de treball es posarà en contacte amb el/la jove participant a través de l’adreça electrònica detallada en les dades de la persona participant de la preinscripció. El/la jove participa en el camp de treball.

Procés d’inscripció per les preincripcions que han quedat en estat “llista d’espera” en el sorteig El 24 d’abril es rep la comunicació del resultat del sorteig al correu electrònic del prescriptor on s’indica el número de sorteig i l’estat d’aquesta. A partir del 9 de maig a les 12 h del migdia les persones que han quedat en llista d’espera podran accedir al portal de preinscripcions per a consultar i autoadjudicar-se les places disponibles. Per autoadjudicar-se una plaça lliure cal entrar dins del portal de preinscripcions clicar sobre la darrera opció del menú “Consulta i Assignació directa de places’, seleccionar el programa de camps de treball i la següent pàgina mostrarà tots els participants de la preinscripció i les places disponibles segons el seu grup d’edat i el nombre de participants marcats. Per poder seleccionar una plaça lliure cal seleccionar les caselles de cada persona participant i la plaça que desitjada. En cas que les persones participants no vulguin inscriure’s al mateix camp de treball caldrà fer per separat cada auto adjudicació. Un cop finalitzat el procés de reserva cal realitzar el pagament del 100% de la quota a través de l’enllaç que es detalla en el correu electrònic de l’adjudicació de plaça 24 hores a partir de la selecció de la plaça. En cas de no formalitzar el pagament dins del termini establert es perdrà la reserva corresponent i per tant quedarà anul·lada. L’entitat gestora del camp de treball es posa en contacte amb la persona inscrita a través del correu electrònic detallat en les dades de la persona participant. El/la jove participa en el camp de treball.

Procés d’inscripció per persones que no han participat en la preinscripció Els/les ciutadans/anes que no hagin fet cap preinscripció podran inscriure’s a les places lliures a partir del 16 de maig a través del portal de preinscripcions . Caldrà primer realitzar el procés de registre del responsable i un cop dins el portal clicar sobre l’opció ‘Consulta i Assignació directa de places’, seleccionar el programa de camps de treball i posteriorment introduir totes les dades de cada participant i posteriorment seleccionar de les places disponibles desitjades. Un cop finalitzat el procés de reserva cal realitzar el pagament del 100% de la quota a través de l’enllaç que es detalla en el correu electrònic de l’adjudicació de plaça 24 hores a partir de la selecció de la plaça. En cas de no formalitzar el pagament dins del termini establert es perdrà la reserva corresponent i per tant quedarà anul·lada. L’entitat gestora del camp de treball es posa en contacte amb la persona inscrita a través del correu electrònic detallat en les dades de la persona participant. El/la jove participa en el camp de treball.

Baixes i devolucions En el cas de baixa o renúncia s’ha de comunicar immediatament a l’ACJ, a través de la bústia de camps de treball: campsdetreball.tsf@gencat.cat. La renúncia de la plaça d’un camp de treball no implicarà la devolució de la quota ingressada. Només es  procedirà a la devolució de l’import que correspongui quan per causa no imputable a la persona interessada no es pugui realitzar l’activitat. La Direcció General de Joventut, l’Agència Catalana de la Joventut i les entitats gestores del camp de treball es reserven el dret de modificar, anul·lar o ampliar qualsevol aspecte relacionat amb el camp de treball, les places i els torns del programa sense que això suposi reassignació de places.

www.jove.cat/campsdetreball