La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

PRESENTACIÓ Aquesta és la base de dades de sentències del CEMICAL.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "PRESENTACIÓ Aquesta és la base de dades de sentències del CEMICAL."— Transcripción de la presentación:

1 PRESENTACIÓ Aquesta és la base de dades de sentències del CEMICAL. El seu funcionament és molt senzill: tan sols cal que aneu obrint els desplegables (Tribunal; Àmbit; Tema; i Subtema) i seleccionar els criteris de cerca que desitgeu. Tot seguit, us oferim un exemple de cerca (només cal que aneu prement la tecla intro o bé esperar que les diapositives passin automàticament).

2 PAS 1 Cal que trieu el tribunal (de Justícia de les Comunitats Europees; Constitucional; Suprem; Audiència Nacional; Superiors de Justícia; o Qualsevol tribunal). Per defecte, la base de dades cercarà pel criteri Qualsevol tribunal.

3 PAS 2 Cal que trieu l’àmbit (Personal funcionari; Personal laboral; Seguretat Social; o Tots els àmbits). Si seleccioneu l’opció Tots els àmbits, la cerca us donarà tots els resultats que la base de sentències contingui i que afecti qualsevol dels 3 àmbits (funcionari, laboral o seguretat social).

4 PAS 3 Triat el Tribunal i l’Àmbit, cal que que trieu un Tema dels 29 que us ofereix el desplegable. Els temes els trobareu ordenats alfabèticament.

5 PAS 4 Finalment, cal que trieu un Subtema associat al tema que heu seleccionat. Així, per al tema Accés i selecció, podreu seleccionar un dels subtemes que us apareixen a l’exemple (Convocatòries i bases de selecció; Sistemes de selecció, etc.). Els subtemes apareixen ordenats, no alfabèticament, sinó seguint un ordre lògic. La selecció de subtema és opcional, de manera que si no seleccioneu cap opció, la base de dades ús donarà tots els resultats que trobi del tema seleccionat.

6 EXEMPLE DE CERCA (1) Així, per a la cerca Tribunal: Qualsevol tribunal
Àmbit: Personal funcionari Tema: Situacions administratives Subtema: Excedències La base de dades donarà els següents resultats:

7 EXEMPLE DE CERCA (2) Clicant damunt de cadascun dels enllaços obtinguts com a resultat de la cerca, accedireu al resum de la sentència i, des d’ell, al text de la resolució judicial.


Descargar ppt "PRESENTACIÓ Aquesta és la base de dades de sentències del CEMICAL."

Presentaciones similares


Anuncios Google