La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Exportar qualificacions a les actes

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Exportar qualificacions a les actes"— Transcripción de la presentación:

1 Exportar qualificacions a les actes
Campus Virtual Exportar qualificacions a les actes

2 Necessitarem el fitxer de sortida que obtenim des de l’aplicació GIGA “Qualificació d’Actes de la Universitat de Barcelona”. Aquest fitxer l’obtindrem des del nostre espai personal (Intranet PDI).

3 Triem l’assignatura i premem “Qualificar”.

4 Podem deixar les opcions per defecte o canviar-ne alguna.

5 Enviarem un fitxer en format Excel al nostre PC.

6 Si l’obrim veurem diferents columnes i totes les notes amb “0”
Si l’obrim veurem diferents columnes i totes les notes amb “0”. No hem de modificar res.

7 Pugem el fitxer al servidor del Campus Virtual.

8

9 Fitxer és el que hem obtingut amb l'opció "Envia acta al PC "
Fitxer és el que hem obtingut amb l'opció "Envia acta al PC ". Aquest fitxer ha d'existir en l'àrea de fitxers del curs Haurem d'indicar de quina convocatòria (primera o segona) és aquest fitxer Ja s'estableix per defecte el valor que utilitza el fitxer d'actes (ISO ) S'estableix per defecte el caràcter punt-i-coma (;) que és l'utilitzat pel fitxer d'actes Aquests dos últims paràmetres es mostren quan s'activen les característiques avançades clicant el botó "Mostra característiques avançades".

10 Premem “Continua” i es carrega el fitxer triat, tot comprovant que el format és correcte. Ho podem veure a “Vista prèvia”.

11 Poden aparèixer 2 incidències :
1. Alumnes presents al fitxer d'actes que no són a la llista de participants del curs. Aquests alumnes sortiran amb el text en vermell, i la columna "Informació" mostrarà el missatge “L'usuari no es troba al curs”. 2. Alumnes presents a la llista de participants en el curs però que no són al fitxer d'actes. Les dades dels alumnes amb aquesta incidència sortiran en una pestanya amb el text "Usuaris no trobats". Si no es troba cap participant amb aquesta incidència, aquesta pestanya no apareixerà. En cap cas no podrem modificar dades en aquest pas. Si cal fer alguna modificació de les qualificacions, haurem de sortir del procés i fer-ho mitjançant les qualificacions de l'activitat corresponent

12 Activem el botó “Crea fitxer” i es crearà un fitxer que es guardarà a la carpeta “ubactes” del Campus Virtual (si no existeix es crea).

13

14 Premem el botó dret del ratolí sobre el fitxer i el desem
L'últim pas és que descarreguem el fitxer al nostre ordinador… Premem el botó dret del ratolí sobre el fitxer i el desem

15 …per ser incorporat a les actes amb l'opció "Llegir acta del PC" en l'aplicació GIGA "Qualificació d'Actes de la Universitat de Barcelona".

16

17 Podem fer les modificacions que calgui.

18 © CRAI, Universitat de Barcelona 2012
Moltes gràcies © CRAI, Universitat de Barcelona 2012


Descargar ppt "Exportar qualificacions a les actes"

Presentaciones similares


Anuncios Google