La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

PROGRAMA “XARXA LLIBRES DE TEXT” DE LA COMUNITAT VALENCIANA.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "PROGRAMA “XARXA LLIBRES DE TEXT” DE LA COMUNITAT VALENCIANA."— Transcripción de la presentación:

1 PROGRAMA “XARXA LLIBRES DE TEXT” DE LA COMUNITAT VALENCIANA

2 FINALITAT: Creació d'un banc de llibres per part de l'Ajuntament, finançat conjuntament amb Diputació i la Generalitat.

3 REQUISITS DELS SOL·LICITANTS:
Estar empadronats en el municipi i cursar estudis en centres públics i privats de la Comunitat Valenciana: -Educació Primària -Educació Especial -Educació Secundària Obligatòria -Formació Professional Bàsica

4 IMPORT DE L'AJUDA: 1ª fase.- Fins a 100 € en presentar justificant de compra. 2ª fase.- Fins a 100 € (sempre que es lliuren els llibres al centre escolar en bon estat)

5 DOCUMENTACIÓ A PRESENTAR:
1.- Imprès de sol·licitud per duplicat (disponible en les webs de Conselleria, Ajuntament, Institut i Col·legi) Codi CEIP Codi IES

6 DOCUMENTACIÓ A PRESENTAR:
2.-Original i fotocòpia del DNI/NIE del sol·licitant (pare, mare o tutor) 3.-Original i fotocòpia del llibre de família (pàgs. sol·licitant i alumne)

7 DOCUMENTACIÓ A PRESENTAR:
4.-Factura original corresponent a 2015 amb totes les dades (NIF proveïdor, nº factura, data, relació nominal de llibres detallada i els seus preus unitaris, IVA i nom del pare/mare/tutor de l'alumne) 5.- Imprès de manteniment de tercers (disponible també en les diferents webs)

8 La sol·licitud no és per unitat familiar, sinó individualitzada per alumne

9 Què passa si els llibres no estan en bones condicions una vegada finalitzat el curs o no es retornen? L'alumne quedarà exclòs de qualsevol sol·licitud posterior d'ajuda dins d'aquest programa en altres cursos.

10 Termini de sol·licituds:
Es comunicarà als alumnes. S'habilitaran dies concrets per curs per a la presentació en el registre de l'Ajuntament de la documentació, a partir del dilluns 18 de gener.

11 Webs d'interès: Conselleria de Educación Ajuntament de Biar Web del Col·legi Públic Mare de Déu de Gràcia Web IES Biar


Descargar ppt "PROGRAMA “XARXA LLIBRES DE TEXT” DE LA COMUNITAT VALENCIANA."

Presentaciones similares


Anuncios Google