Fitxa cas.

Slides:



Advertisements
Presentaciones similares
La qualitat, garantia de millora.
Advertisements

Jornada sobre il·luminació interior amb LEDs
Procediment de recollida, custòdia i tractament de dades de caràcter personal en la programació per a l’any 2016 en el marc del PO del FSE de Catalunya.
Servei de Contractacions i Subministraments
Direcció per projectes (Organizació Sanitària Integral)
d' a s s i s t è n c i a al g o v e r n l o c a l
ESTUDI DE MOBILITAT URBANA SOSTENIBLE DE CALDES DE MONTBUI
Fitxa cas.
Jornada Cloenda Esports
i el que no es pot avaluar
Diputació de Barcelona
1er FÒRUM DE LA XESVIC.
III Jornada de transport sanitari
Taula 1: «Més que una casa»
Implantació del protocol Inserqual en la fase d’acollida
Taula de continguts
Escola Oficial d’Idiomes de Tortosa
TNR. Presentació de Tesis Doctorals
Logos de partners, ajustats a la dreta
La gestió de les activitats d'R+D+I
EXCEL·LÈNCIA PROFESSIONAL I INCREMENT
Catàleg de béns homologats i de compra centralitzada
ORGANITZACIÓ I FUNCIONS DE LA COMISSIÓ CENTRAL DE SUBMINISTRAMENTS
Desenvolupament de la sessió:
ELS CONTRACTES DE TREBALL
Plec de manteniment de les instal·lacions de baixa tensió Ignasi Vila Tècnic de Gestió Energètica Ajuntament de Mollet del Vallès Barcelona, 10 de.
PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS
I ARA, QUÈ PUC FER?.
Esquema de treball Josep Minguell M. Mercè Fernández
Ordenança de soroll de la Xarxa de ciutats i pobles cap a la Sostenibilitat Control de soroll dels vehicles de motor Montesquiu, 27 de novembre 2008 Maria.
CAMPANYA PER A L’ESTALVI D’ENERGIA
Barris al dia 2014 I Comissió Cívica 1 d’abril de 2014.
Deixalleria municipal Ajuntament de Manlleu
PRI Enllumenat ( 2017 – 2020) Ecologia Urbana
Pla d’Ordenació de les estructures administratives i de gestió de Medicina i Ciències de la Salut 16 de juny de 2016.
Assemblea informativa 8 de gener de 2010
Fitxa cas.
DGCEC - ICEC SERVEI DE DESENVOLUPAMENT EMPRESARIAL (SDE)
Gestió de la qualitat en el litoral.
Experiència de formació conjunta. Dep. Ensenyament i AEST
Projecte d’Itineraris Formatius
TFG I – PROJECTE PROFESSIONAL
Guies de contractació pública social i ambiental
Logos de partners, ajustats a la dreta
ANTECEDENTS El febrer de 2013 L’Hospitalet va iniciar un procés participatiu de reflexió estratègica amb la ciutadania per tal d’establir les bases de.
Circuit de gestió dels expedients de CAIXA DE CRÈDIT 2017
Fitxa cas.
Cercle de comparació d’Esports Jornada de cloenda 15/12/2017
Reptes i oportunitats per a l'estalvi i l’eficiència energètica en els equipaments de Granollers Barcelona, 10 de març de 2015.
Fitxa cas.
Tesis Doctorals en Xarxa
PROGRAMA EDUCATIU DE MEDI AMBIENT VIC
Les pràctiques curriculars del grau d’Informació i Documentació
RESPONSABLE SERVEI/OFICINA/DELEGACIÓ
Fitxa cas.
Servei d’Ordenació Educativa
EXPERIÈNCIES EN UNA ASSIGNATURA OPTATIVA NO CONVENCIONAL: INTRODUCCIÓ ALS NOUS MATERIALS A L’ARQUITECTURA I Congrés UPC Sostenible i 13 de Juliol.
Organització i creixement
Quin poble volem? CP Mare de Déu del Toro Es Mercadal
Fitxa cas.
compra pública ambientalment correcta Sabadell, 3 d’octubre 2001
Convivència i Mediació Escolar
Plans d’igualtat d’oportunitats Plans d’igualtat d’oportunitats
CAMPANYA PER A L’ESTALVI DE PAPER
Fitxa cas.
La inserció laboral dels graduats de grau de la UPF
IMPULS DE LA LECTURA FORMACIÓ
CIENCIES DE LA TERRA I EL MEDI AMBIENT 2n batxillerat
Procés participatiu per l’elaboració del Reglament de Participació Ciutadana de la Roca del Vallès _Gener de 2011_.
CONSELLERIA DE MEDI AMBIENT, AGRICULTURA I PESCA
Transcripción de la presentación:

Fitxa cas

Fitxa cas Imatge Nom del plec Nom Administració Contracte de serveis per la prestació del servei de neteja dels equipaments esportius municipals adscrits al servei d'esports de l'Ajuntament, excepte camp de futbol, c/Girona 52-54 i el palau d'esports i seves dependències. Nom Administració Nom persona responsable: Jordi Romea rromea@ajuntament.granollers.cat Imatge

Fitxa cas Nom del plec Dades generals Tipus de contracte: Serveis Procediment de contractació: Procediment obert, tràmit ordinari ----- Número d’expedient:04/2010 Departament licitador: Serveis d'Esports Import contracte:82.018,89+18% IVA = 96.782,29 Període de vigència:12 mesos ( 1 Juliol 2010 al 30 Juny 2011) Data publicació: 12/02/2010 BOP Data adjudicació: 14/06/2010

Fitxa cas Situació de partida A finals de 2008 es va entrar en funcionament la Oficina central de contractació i compres d'aquest Ajuntament. El 2007 aplicació de criteris ambientals paper i sobres. A partir de 2008 introducció de nous items en el material d'escriptori. 2009 Introducció criteris ambientals en els plecs de contractació que es gestionen com els de neteja. 2010-2011 amplició en els plecs de neteja i sistemes informàtics i menjadors escola municipal Salvador Llobet, escola bressol tortuga i cangur- congost. Quin grau de coneixement sobre les possibilitats d’ambientalització del producte / servei es tenia? Gràcies a la Oficina creada per a la introducció de nous criteris ambientals en la compra verda el grau ......etc..Adhesio el projecte GPP infonet amb els nous compromisos adquirits.

Fitxa cas Procés d’ambientalització Durant el procés d’ambientalització: s’ha consultat [indicar manuals consultats] s’ha consultat [indicar plecs de referencia consultats] s’ha rebut assessorament per part de [indicar organisme] En l’elaboració del plec van sorgir els següents punts crítics[completar si s’escau]

Fitxa cas Procés d’ambientalització Punt crític:… Com s’ha solucionat:…

Fitxa cas Criteris ambientals introduïts Objecte:…Contracte de serveis per la prestació del servei de neteja dels equipaments esportius municipals adscrits al servei d'esports de l'Ajuntament, excepte camp de futbol, c/Girona 52-54 i el palau d'esports i seves dependències. Criteris de solvència tècnica: NO ( SERIEN ISOS) Mesures de gestió ambiental, si/no? Formació específicament ambiental, si/no? Experiència professional específicament ambiental, si/no? Especificacions tècniques: Criteri 1. Recollida selectiva i gestió dels residus Criteri 2.Productes envasos i embalatges Criteri ...Gestió dels residus perillosos i manual de bones pràctiques

Fitxa cas Criteris ambientals introduïts Criteris d’adjudicació / valoració: Criteri 1. Proposta de gestió del medi ambient ( 4 punts) Criteri 2. Criteri ... Criteris d’execució: Criteri 1.

Fitxa cas Licitació Valoració:… Fins a 37 punts criteris que depènen judici de valor i fins a 63 punts criteris avaluables de forma automàtica ( proposta econòmica i neteges extres) Nombre total de punts (puntuació máxima): 100 punts Distribució de puntuació ambiental Criteri 1. 7 punts: ( 3 punts productes de neteja que s'utilitzaran, 4 punts proposta gestió mediambient). Cal destacar que són 7 punts sobre 37%. La resta són criteris avaluables mijtançant fòrmula matemàtica avaluable.

Fitxa cas Resultats d’adjudicació Nombre d’empreses ofertants: 4… Sistema de valoració d’ofertes: Judici valor+fòrmula matemàtica Nombre d’empreses ofertants: 4… Valoració ofertes (per empresa) Empresa 1 Empresa 2 Empresa 3 Empresa 4 Nombre de punts atorgats totals 87,96 84,96 86 81,96 Nombre de punts atorgats totals ambientals 6 5,5 5 7 % punts ambientals atorgats 85 78 71 100

Fitxa cas Observacions En el procés d’ambientalització del plec destaquen positivament els següents aspectes: Punt fort:…Incorporació de nous criteris i bones pràctiques Avaluació del % dels criteris ambientals introduïts Punt fort:… compliment dels objectius del programa de SGA i compromisos del GPPInfoNET. Punt fort:…

Fitxa cas Observacions Altres observacions: ….

Annex Documents de consulta Adjuntar a aquest document: Plec definitiu ( Carme amb pdf.) Acord de la mesa (si s’escau) ( resolució pdf Carme tb)