Premi Innovació Lear Propostes Projectes Final Carrera Març 2010

Slides:



Advertisements
Presentaciones similares
Gestor Integrat de Referències
Advertisements

L'ELECTRICITAT I CIRCUIT ELÈCTRIC.
Xavier Santacruz – Carles Jaén
Projecte Fi de Carrera Disseny i desenvolupament d’un esquema criptogràfic per gestionar de forma segura els historials mèdics dels pacients a través d’una.
Sistemes microinformàtics i xarxes
Xarxa Productes de la terra
Informació i sensibilització
Teoria de Corrents Portadores (PLC)
Pla estratègic del Servei de Biblioteques
Disseny de la interfície d’un smartwatch i l’aplicació mòbil
IMPLANTACIÓ DE LES TECNOLOGIES DE LA INFORMACIÓ I COMUNICACIÓ A LA CIUTAT DE LLEIDA Anàlisi estadística - desembre 2000 IMPLANTACIÓ DE LES TIC A LA CIUTAT.
ELS PLANS D’ACCIÓ TUTORIAL A LA UNIVERSITAT DE BARCELONA
El Projecte Qualitat és la proposta pel canvi en el context de l’escola vers una cultura de la Qualitat que cerca la sistematizació com a procés per a.
SERVEI ATENEA CETIC suport a la docència abril 2016.
EXPLOTACIÓ D’ENERGIES RENOVABLES: SOLAR I EÒLICA
Tema 3. Aplicacions de les TIC a l’educació.
uoc-domo CONTROL DOMÒTIC AMB ARDUINO UOC-DOMO
DISSENY D’UN SENSOR DE DADES MITJANÇANT BLUETOOTH
Consultoria Cultura 2017 Març 2017 Wifi:.
GRUP DE MEDI AMBIENT IES Guillem Sagrera 1997/2008.
Consultoria Cultura 2018 Febrer 2018 Wifi: 1.
Orientacions i criteris de la UIB per adaptar la docència a l’EEES
Autor: Samuel Lozano Alcodori
1 u n i t a t Electricitat bàsica.
Gestió eficient dels recursos en els equipaments escènics i musicals
Presentació dels resultats de la primera fase del projecte PLANS DOCENTS i MATERIALS BÀSICS Barcelona, 22 setembre de 2016.
Durada dels estudis = 2000 hores
Ports Nets: Un model de gestió integrada
DIGITALMAKERS Acompanyem a les empreses per créixer digitalment
INSTITUT GUILLEM DE BERGUEDÀ
Premi Innovació Lear Propostes Projectes Final Carrera Juliol 2011
Títol: Una proposta d'utilització de la plataforma educativa Moodle en circuits i dispositiu electrònics Autor(s): Raúl Fernández-García, Ignacio Gil Centre,
PLA DE FORMACIÓ DEL CENTRE
TREBALL DE FINAL DE CARRERA
Visió estratègica de la UPC
Presentació de la Guia per a la identificació i
5 SERVEI PER LA SOCIETAT DE LA INFORMACIÓ PROJECTES ENDEGATS
Seminari d’Educació Especial
Informació i sensibilització
Implantació d'un sistema de gestió EMAS a la UPC.
INDEX 1.- Introducció 2.- Abast i objectius del projecte
PROCÉS DE SEGUIMENT DE LES TITULACIONS UNIVERSITÀRIES
PRESENTACIÓ de MATARÓ RÀDIO
1a JORNADA D’EMPRENEDORIA I EMPRESA
Resultats de l’Estudi 1Q 1R ESCOLA TÈCNICA SUPERIOR D’ENGINYERIA Curs Grau d’Eng.Elèctrica Grau d’Eng.Electrònica Ind. i Automàtica Grau d’Eng.Informàtica.
El teu esforç, la seva energia
“Engineering and society”- Congrés Sostenible de la UPC 1 de 11
IV JORNADES DOCTORIALS
Llorenç Seguí capllonch 11 de juny de 2018
Equip d’Assessorament i Orientació Psicopedagògica EAP DE SANT ANDREU
PROGRAMA ELECTORAL FeSP-UGT Universitat de València
Formació per als equips directius d’educació secundària
Suports en l’elaboració del Projecte Educatiu de Centre
EXPERIÈNCIES EN UNA ASSIGNATURA OPTATIVA NO CONVENCIONAL: INTRODUCCIÓ ALS NOUS MATERIALS A L’ARQUITECTURA I Congrés UPC Sostenible i 13 de Juliol.
Disseny Electrònic Assistit per Ordinador
I Jornades de Mobilitat Internacional del PAS
DOSSIER DE PREMSA Resultats OPE 2010, projectes actuals i reptes de futur Manlleu, 6 de juliol de 2011 Per a més informació: Gabinet de Comunicació T.:
PROJECTE EXPERIMENTAL D’HOMOLOGACIÓ D’EMPRESES D’FCT
Sistema de descàrrega d’aplicacions per a mòbils intel·ligents
ESTRATÈGIES I OBJECTIUS
Propostes de millora en el GIR
Electricitat Industrial
CRAI: Unitat de Gestió de la Col·lecció
Projecte: Videojocs.cat
Àrea d’Atenció a les Persones
Grup de Treball en el Portafoli de l’Estudiant
El departament de Recursos Humans
III CETIC Audiovisuals 13/12/2018
L’AVALUACIÓ DE LA CARPETA DE LABORATORI EN UNA ASSIGNATURA DE SEGON CURS D’ENGINYERIA TÈCNICA DE TELECOMUNICACIÓ Josep Jordana, Francesc J. Sànchez Departament.
Transcripción de la presentación:

Premi Innovació Lear Propostes Projectes Final Carrera 2010-2011 Març 2010

V PREMI LEAR A LA INNOVACIÓ TECNOLÒGICA Propostes Projectes Final Carrera Premi Lear URV-UPC 2010-2011 Conveni per a la realització del PFC a LEAR Corp. – Valls V PREMI LEAR A LA INNOVACIÓ TECNOLÒGICA convocat a través de la Fundació Ciutat de Valls OBJECTIUS: LEAR Corp. ofereix quatre places per a la realització del PFC a alumnes d’Enginyeria de les escoles d’enginyeria de Catalunya. Cada any s’adjudica un premi de 3.000 € en reconeixement al millor PFC dels quatre realitzats CARACTERÍSTIQUES: La temàtica dels PFC a desenvolupar, estarà relacionada amb la innovació tecnològica en el sistema elèctric -electrònic de l’automòbil. El criteri de selecció dels alumnes es farà en funció de la temàtica del PFC i de la seva trajectòria universitària. Com a formació complementària al PFC, els estudiants s’integraran dins els equips de treball del Centre Tecnològic Europeu. Per aquest motiu LEAR Corp. formalitzarà una estada en pràctiques remunerades per un màxim de 600 hores a realitzar en les mateixes instal·lacions del Centre Tecnològic Europeu de Valls (Tarragona). El PFC es supervisarà conjuntament entre la universitat i l’empresa.

Propostes Projectes Final Carrera Premi Lear URV-UPC 2010-2011 Electrònica de potència Convertidor configurable per aplicacions domèstiques (portàtils, PDA’s, GSM, ...) Convertidor bidireccional 12/24 Estudi i prototipatge d’un convertidor controlat digitalment (DSP) Control i Sensat de Corrent i Tensió amb alta tensió Concepte i desenvolupament d’un sistema de carrega inductiva per bateries d’alta tensió. Simulació del sistema de control digital per a un convertidor LLC Simulació del sistema de control digital per a un rectificador trifàsic Vienna. Disseny i simulació d’un convertidor AC/DC 85-265Vac/14Vdc "stand-alone" Disseny i simulació d’un mesurador de precisió de freqüència de xarxa en entorns d’automoció (49,001-60,999Hz) Energy Management Sistema gestió d’energia amb control distribuït Energy harvesting. Desenvolupament de control nous dispositius per recuperar energia de diferents fonts ( calor , vibració , solar …etc ) i poder integrar en productes Lear com JB/SJB .... Sistema de monitorització de bateries per observació del seu espectre Desenvolupament i validació nous algoritmes de monitorització de bateries (acceptació de càrrega, ... )

Propostes Projectes Final Carrera Premi Lear URV-UPC 2010-2011 Arquitectures / Nous components Sistema centralitzat de protecció contra load dump i inversió de polaritat Sistema de detecció de pèrdua d’aïllament galvànic en el bus d’alta tensió d’un HEV Comunicacions internes / externes Sistema de comunicacions via PLC amb la xarxa elèctrica del vehicle Sistema de comunicació wireless intra-PCB per salvar interfícies d'aïllament galvànic. Implementació de driver de comunicació wireless amb capacitat P2P i broadcasting. Interfície wireless per serveis telemàtics de comunicació vehicle-external charger. ( WIFI, Zigbee , ...)