La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Equip d’Assessorament i Orientació Psicopedagògica EAP DE SANT ANDREU

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Equip d’Assessorament i Orientació Psicopedagògica EAP DE SANT ANDREU"— Transcripción de la presentación:

1 Equip d’Assessorament i Orientació Psicopedagògica EAP DE SANT ANDREU

2 FUNCIONS Identificació i avaluació de les necessitats educatives especials de l'alumnat, conjuntament amb el professorat i d'altres serveis específics per tal de trobar la resposta educativa més adequada en cada cas. Elaboració i seguiment de les diferents adaptacions curriculars que puguin necessitar els alumnes, conjuntament amb el professorat i d'altres serveis específics. Assessorament als mestres i professors sobre aspectes psicopedagògics per a la millora de l'atenció a la diversitat de necessitats dels alumnes. Assessorament a l'alumnat, les famílies i el professorat sobre aspectes relacionats amb l'orientació personal, educativa i professional. Col·laboració amb els serveis socials per tal d'oferir atenció als alumnes i les famílies que ho necessitin.

3

4 SERVEIS Valoració de l'alumnat amb necessitats educatives especials. Suport als docents. Orientació als alumnes i a les seves famílies.

5 INTERVENCIÓ DE L’EAP

6 ATENCIÓ A L’ALUMNAT I A LES SEVES FAMÍLIES
Avaluació i seguiment de l’alumnat amb necessitats educatives especials. Desenvolupament del Pla Educatiu Individualitzat (PEI) Realització de dictàmens d’escolarització de l’alumnat amb nee. Informació i orientació a les famílies.

7 ATENCIÓ ALS CENTRES DOCENTS d’educació infantil, primària, secundària i educació especial
Col·laboració en el procés de transició de l’alumnat entre les diferents etapes educatives. Assessorament als docents en la planificació i l’aplicació de mesures d’atenció a la diversitat de l’alumnat. Col·laboració amb els professionals especialistes i personal de suport.

8 ATENCIÓ AL SECTOR Col·laboració amb altres serveis, programes i institucions. Coordinació de grups de treball amb professorat del sector. Detecció de necessitats i aportació de suggeriments i propostes per a la planificació de la resposta educativa del sector.

9 TREBALL SOCIAL Valoració sociofamiliar de l’alumnat amb nee derivades d’una situació social desfavorida. Orientació i informació a les famílies relativa als serveis i recursos del sector. Disseny i planificació de plans d’intervenció en l’àmbit social.

10 TREBALL INTERN D’EQUIP
Procés d’avaluació interna. Reunions informatives i discussió de casos. Reunions de treball per a l’aprofundiment en temes psicopedagògics i de caire professional.

11


Descargar ppt "Equip d’Assessorament i Orientació Psicopedagògica EAP DE SANT ANDREU"

Presentaciones similares


Anuncios Google