1 Informació Administrativa Graus de Biologia, Bioquímica i Biotecnologia Curs 2015-2016.

Slides:



Advertisements
Presentaciones similares
BATXILLERAT 34R/1I/1P-212. EL BATXILLERAT LOE EL BATXILLERAT ÉS UNA ETAPA FORMATIVA Durada: 2 ANYS Titulació: BATXILLER SORTIDES: a)Estudis universitaris.
Advertisements

ITINERARIS A 4t d’ESO. CURRÍCULUM ESO LOE PREVIST PER AL CURS Segona llengua estrangera: s’oferirà en franja de matèries optatives un mínim.
Màster de Biologia Molecular, Cel·lular i Genètica Facultat de Ciències Biològiques, Universitat de València Estudi General FORMULARI.
SESSIÓ INFORMATIVA SOBRE CONTRACTACIÓ DERIVADA CENTRALITZADA DELS ACORDS MARC DE MOBILIARI D’OFICINA I DE PAPER PER A IMPRESSIÓ I ESCRIPTURA (expedient.
7 de maig de 2015 ACCÉS CICLES GRAU SUPERIOR. Superat un cicle formatiu de grau mitjà Món laboral Un altre cicle formatiu de grau mitjà CAS Prova restringida.
INS ELS TRES TURONS CICLE FORMATIU DE GRAU MITJÀ GESTIÓ ADMINISTRATIVA.
COMISSIÓ MIXTA DE SEGUIMENT DEL DESPLEGAMENT DE LA LLEI 39/ de desembre del 2009.
AUTOMATRÍCULA Recull informatiu adreçat als/les estudiants que faran automatrícula a la Facultat de Psicologia.
Mobilitat internacional Informació Mobilitat : Erasmus, Convenis específics, Convenis generals, Màsters Facultat de Matemàtiques 1 28.
Validació de l’experiència laboral. validació de l’experiència laboral? A qui va dirigit ? Què s’obté validant l’experiència laboral? On puc fer la sol·licitud.
(Grau) GUIA PER Servei de Gestió Acadèmica AUTOMATRÍCULA.
SESSIÓ INFORMATIVA DE MOBILITAT INTERNACIONAL (Programa ERASMUS) Curs
curs Secretaria d’Estudiants i Docència (SED) Facultat de Biologia
MINORS Estudis de grau Àrea d’Afers Acadèmics
Som de l’eugeni.
MOBILITAT ERASMUS A LA URV
MOBILITAT ERASMUS A LA URV
ACCÉS A L’EDUCACIÓ: TAXES I BEQUES.
POSADA EN MARXA SUPLEMENT EUROPEU AL TÍTOL
Programes de Mobilitat Internacional Sessió Informativa de Matrícula
LLENGÜES MODERNES I LES SEUES LITERATURES BENVINGUTS I BENVINGUDES
FILOLOGIA CLÀSSICA FILOLOGIA CATALANA ESTUDIS HISPÀNICS
SELECTIVITAT 2013.
Adaptació al Grau en Psicologia document informatiu curs
LA FASE DE SELECCIÓ (FS) A LA FIB
Servei de Gestió Acadèmica
I ARA, QUÈ PUC FER?.
Títols de la Generalitat de Catalunya sense efectes acadèmics
Estudis de grau i postgrau
PREMATRÍCULA PROVES ACCÉS UNIVERSITAT
El nou pla docent de la UB: Adequació al sistema ECTS
Circuit de gestió dels expedients de CAIXA DE CRÈDIT 2018
REUNIÓ INFORMATIVA P. A. U Curs
Menú => Gestió d’expedients => Adaptació per extinció de pla d’estudis.
UVic i Rosa Sensat Maig de 2013
Com enllaçar des de PubMed al gestor de
Sessió Informativa Sicue Maig 2015
Programes de Mobilitat Internacional Sessió informativa de matrícula
PAU 2010.
TRADUCCIÓ I MEDIACIÓ INTERLINGÜÍSTICA
AUTOMATRÍCULA Tutorial d’automatrícula adreçat als/les estudiants de la Facultat de Psicologia (estudiants que van formalitzar una matrícula abans.
Reunió informativa PART ACADÈMICA
RYT a matrícula (MAT) reunió de centres 21/05/2015.
Reconeixement de crèdits en els graus Formació en terceres llengües
Servei de Gestió Acadèmica
Presentació BATXILLERAT
Facultat de Psicologia
LA FORMACIÓ PROFESSIONAL
Característiques  L'Educació Secundària Obligatòria o ESO dura quatre anys i està dividida en dos cicles: el primer (1r i 2n d'ESO), per a l'alumnat de.
AUTOMATRÍCULA Recull informatiu adreçat als/les estudiants que faran automatrícula a la Facultat de Psicologia.
Conèixer la Biblioteca de Matemàtiques
ITINERARIS EDUCATIUS Marc Escalé, Bruna Riera i Marta Arumí.
Préstec Total Universitari
CFA Sebastià Juan Arbó Curs
Grau d’Estudis de l’Àsia Oriental
SELECTIVITAT 2011.
LA NOVA SELECTIVITAT I L’ACCÉS A LA UNIVERSITAT
PROVES ACCÉS UNIVERSITAT (PAU) PREINSCRIPCIÓ UNIVERSITÀRIA 2019
MARC LEGAL Reial decret 412/2014 de 6 de juny pel qual s’estableix la normativa bàsica dels procediments d’admissió als ensenyaments oficials de grau.
Matriculació Els estudis. Matriculació Els estudis.
NORMATIVA ACADÈMICA I DE MATRÍCULA
Curs de Llenguatge Administratiu Valencià Juli Martínez Amorós
Reunió amb centres adscrits
E-certificat Bellaterra, 20 de novembre 2015
curs Secretaria d’Estudiants i Docència (SED) Facultat de Biologia
NOU MODEL D’ACCÉS A LA UNIVERSITAT 2010.
curs Secretaria d’Estudiants i Docència (SED) Facultat de Biologia i
curs Secretaria d’Estudiants i Docència (SED) Facultat de Biologia
La inserció laboral dels graduats de grau de la UPF
curs Secretaria d’Estudiants i Docència (SED) Facultat de Biologia i
Transcripción de la presentación:

1 Informació Administrativa Graus de Biologia, Bioquímica i Biotecnologia Curs

2 Llista d’admesos als Graus de la Facultat * Al web de la Facultat. * Un llistat d’alumnes per a cada grau. * Número d’ordre segons la qualificació admissió. Aquest número indica l’horari d’entrada a l’aula per formalitzar la matrícula.

Dia de matrícula: Dijous 16 de juliol BIOLOGIA: de 10 a 12 hores, aules 4 i 5 BIOTECNOLOGIA: de 10 a 12 hores, aules 2 i 3 BIOQUÍMICA: de 10 a 13 hores, aula 1

AUTOMATRÍCULA ٭ La matrícula és presencial; s’ha d’anar a les aules d’informàtica indicades al llistat publicat al web ٭ S’accedeix al programa amb el nº del DNI sense lletra ٭ Emplenar totes les pantalles i seleccionar les assignatures de 1er semestre ( o 1er i 2n semestre si voleu matricular tot el curs) ٭ Recollir el resguard de matrícula a la sortida de l’aula i repassar-lo abans de marxar ٭ Entregar la documentació als becaris de la secretaria

TUI (Targeta Universitària Intel·ligent) Després de la matrícula s’ha d’anar a l’stand del Banc de Santander ubicat a l’aula 7 (hemeroteca edif. Margalef) Al mateix stand es farà la foto i es lliurarà el carnet al moment. Mentre duri la campanya de matrícula, es podrà fer a l’stand de la facultat. Fora d’aquest període, s’haurà d’anar a qualsevol de les 4 oficines que té la UB.

٭ Des del curs , els estudiants que inicien els estudis universitaris de grau en una universitat catalana han d’acreditar, en acabar els estudis, el coneixement d’una llengua estrangera d’entre les establertes en les proves per a l’accés a la universitat (PAU), amb un nivell equivalent al B2 del Marc europeu comú de referència per a les llengües del Consell d’Europa. *Aquestes llengües són: anglès, francès, alemany o italià ٭Més informació: Acreditació d’una tercera llengua

DOCUMENTACIÓ PER A LA MATRÍCULA (consultar més informació a la carpeta) 1 fotografia en color, per l’expedient acadèmic Fotocòpia de DNI, passaport o document identificador Targeta de les PAU (en pdf) o certificat acreditatiu Còpia del resguard abonament títol batxillerat Pagament del trasllat d’expedient, si s’han fet les PAU a altres districtes universitaris Documentació addicional: Acreditació econòmica, família nombrosa, fotocòpia dades bancàries, Convalidacions 7

Modalitat temps complet: matricular 60 crèdits 1er any : aprovar un mínim de 18 crèdits (excepcionalment, el cap d’estudis pot autoritzar matricular fins a 78 crèdits) Modalitat temps parcial: matricular 30 crèdits 1er any : aprovar un mínim de 6 crèdits MésInformació: Normativa de Permanència

PREU PER CRÈDIT * Publicat al DOGC ( Decret de Preus 2015) * Preu segons el coeficient d’estructura docent: Graus de Biologia, Bioquímica i Biotecnologia 35’77 euros/crèdit * S’ha de afegir: - 54’54 € Gestió d’expedient acadèmic per matrícula quadrimestral o 69,80 € de Gestió d’expedient acadèmic per matrícula anual - 70 € Serveis específics i de suport a l’aprenentatge - 1’12 € Assegurança obligatòria menors 28 anys - Altres serveis extraacadèmics 9

BEQUES Per realitzar la matrícula condicional com a becari s’ha d’acreditar estar en condicions econòmiques d’obtenir la Beca General i de Mobilitat del MEC. L’acreditació s’ha de sol.licitar a la web de l’AGAUR: Independentment del resultat de la vostra acreditació, cal que demaneu la Beca General i de Mobilitat: directament al web del Ministeri: subvenciones.html Per informar-se sobre la Beca Equitat de la Generalitat a=universitaris&id_beca=20862 Per accedir a ajuts que ofereix la UB s’ha d’haver sol.licitat la Beca General, encara que hagi estat desestimada. 10

Modalitats de Pagament Pagament únic domiciliat ( cal dur nº compte bancari amb l’IBAN) Es carrega a partir dels 7 dies posteriors a la data matrícula Fraccionat en mensualitats Préstec AGAUR Entitats financeres: Banc de Sabadell I Caixa d’Enginyers Més informació: Efectiu fraccionat en terminis Matrícula anual: 3 terminis o 7 terminis Ampliació febrer: 2 terminis, en cas d’haver agafat 3 terminis al primer semestre Per a matrícules de crèdits superiors a 300 € Rebut en efectiu Termini màxim de 7 dies naturals a comptar des de la data matrícula

CARPETA DE MATRÍCULA 12 ►Es dona a l’entrada o sortida de la sessió informativa. Cal dir el nom i cognoms i el grau ►La informació de cada grau amb els horaris, codis i programes de les assignatures està penjada a l’adreça Web de la Facultat:

Adreces d’interès ri15_16.pdf EDITACIO/welcome.html 07/07/2009

Gràcies per la vostra atenció i benvinguts a la Facultat!