La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

REUNIÓ INFORMATIVA P. A. U Curs

Presentaciones similares


Presentación del tema: "REUNIÓ INFORMATIVA P. A. U Curs"— Transcripción de la presentación:

1 REUNIÓ INFORMATIVA P. A. U Curs 2012 - 2013

2 PROVA D’ACCÉS A LA UNIVERSITAT (PAU) UPV UV
MATRÍCULA HORARIS QUALIFICACIONS PREINSCRIPCIÓ ENLLAÇOS D’INTERÉS

3 MATRÍCULA ON ES REALITZA? A l’IES CARLES SALVADOR
QUINS DIES? Dates de matrícula Juny 2013: 3, 4, 5 i 6 Juliol 2013: 2, 3 i 4  Taxes de matrícula Ordinària: 78,20 € Família Nombrosa General: 39,10 € Família Nombrosa Especial: Exempts

4 HORARIS

5 REALITZACIÓ DE LA PROVA
A) Fase General La qualificació obtinguda té una validesa indefinida. Castellà: Llengua i Literatura Valencià: Llengua i Literatura Llengua estrangera: anglés, francés, a elecció de l'estudiant. Història d'Espanya o Història de la Filosofia, a elecció de l'estudiant. Una assignatura de modalitat, a elecció de l'estudiant l'haja cursada o no B) Fase Específica fase voluntària, amb la finalitat d'incrementar la nota d'accés a la universitat. Validesa 2 anys. L'estudiant podrà examinar-se de les assignatures de modalitat que desitge, les haja cursades o no.

6 Nota d'accés a la universitat (NAU)
QUALIFICACIONS Nota d'accés a la universitat (NAU) Calculada amb la nota mitjana del Batxillerat (60%) i la mitjana aritmètica de la qualificació dels cinc exàmens de la Fase General, sempre que aquesta siga igual o superior a quatre (40%). Nota d'accés a les titulacions universitàries (NAT) S'obté en incrementar la Nota d'accés a la universitat (NAU) amb les qualificacions obtingudes en les matèries de la Fase Específica. (QMB x QFG x 0.4) + A x M1 + B x M2 QMB: Qualificació Mitjana del Batxillerat QFG: Qualificació de la Fase General A i B: coeficients de ponderació segons la vinculació de la matèria de modalitat examinada en la Fase Específica i la titulació a la qual es sol·licita plaça (0, 0.1 ó 0.2) M1 i M2: Qualificacions de les assignatures de modalitat de la Fase Específica que proporcionen millor nota d'admissió. SIMULADOR NOTA ADMISSIÓ:

7 Lliurament dels resultats Terminis de presentació de reclamacions
 Juny 2013: dia 21 (14h) Juliol 2013: dia 18 (14h) Terminis de presentació de reclamacions Juny 2013: els dies 24,25 i 26. Juliol 2013 : els dies 19,22 i 23.

8 PREINSCRIPCIÓ Què és la preinscripció?
Hi ha un límit en el nombre d'alumnes que poden admetre els centres universitaris en cada curs. Per aquest motiu, s'ha creat un sistema per a determinar quins requisits han de complir els alumnes per a accedir als centres que trien. Quan es realitza?  Només hi haurà un convocatòria que es resoldrà el 22 de julio de 2013, amb diferents terminis per a presentar la sol·licitud: Alumnat que s’ha presentat a les PAU en juny: del 17 de juny al 5 de juliol de 2013 Alumnat que s’ha presentat a les PAU en juliol: del 9 al 14 de juliol de 2013. Com s'emplena?  La preinscripció s'emplena per Internet. Per a això, necessites un ordinador amb connexió i una impressora. Si no pots fer-ho des de casa, pots acudir al institut o a la universitat de la primera opció.

9

10 ENLLAÇOS D’INTERÉS UV: http://www.uv.es
ACCÉS: PONDERACIONS: GUIA ACCÉS: GUIA GRAUS: UPV: GRAUS:

11


Descargar ppt "REUNIÓ INFORMATIVA P. A. U Curs"

Presentaciones similares


Anuncios Google