La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Curs de Llenguatge Administratiu Valencià Juli Martínez Amorós

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Curs de Llenguatge Administratiu Valencià Juli Martínez Amorós"— Transcripción de la presentación:

1 Curs de Llenguatge Administratiu Valencià Juli Martínez Amorós
L’anunci i l’avís

2 L’anunci. Definició i característiques
Document amb el qual es comunica públicament una informació de caràcter general. Característiques: Contingut molt variat, encara que solen referir-se a convocatòries públiques d’interès general. Sol incloure’s en procediments administratius. Temps verbal: tercera persona del singular del present d’indicatiu. Brevetat. Estructura visual estereotipada.

3 L’anunci. Estructura Capçalera Títol
Logotip de la institució i, si escau, el nom de la facultat, el vicerectorat o la secretaria general. Si és un altre departament, ha d’anar al peu. Títol El mot ANUNCI en negreta, majúscules i centrat. Objecte de l’anunci: convocatòries de places, terminis de reclamacions, períodes de matriculació, etc., en majúscules i justificat. Cos de l’anunci: explicació detallada de la informació (amb referència a dates, horaris, llocs, etc.). Peu Nom de l’organisme emissor. Pot incloure la signatura i el càrrec de la persona responsable i la datació.

4 L’anunci. Estructura visual
Capçalera Títol (ANUNCI) Cos de l’anunci Peu Signatura (si escau) Datació (si escau)

5 L’avís. Definició i característiques
Document amb el qual es comunica una informació que afecta només un grup concret de persones. Característiques: És més breu i informal que l’anunci. No està previst en el procediment administratiu. Sol fer referència a alteracions o interrupcions d’actes previstos anteriorment: canvis d’horaris, suspensions d’activitats, etc. Temps verbal: tercera persona del singular del present d’indicatiu. Estructura visual estereotipada.

6 L’avís. Estructura Capçalera Títol
Logotip de la institució i, si escau, el nom de la facultat, el vicerectorat o la secretaria general. Títol El mot AVÍS en negreta, majúscules i centrat. Cos de l’avís: explicació de la informació. Càrrec i signatura de qui emet l’avís, si escau. Datació

7 L’avís. Estructura visual
Capçalera Títol (AVÍS) Cos de l’avís Signatura (si escau) Datació

8 Fraseologia La Universitat d’Alacant informa que...
Es comunica a la comunitat universitària... S’informa que... Es posa en coneixement del col·lectiu de treballadors... Amb motiu de... D’acord amb... S’ha obert el termini... L’Ajuntament de... convoca un concurs... Les condicions i les bases s’exposen... La documentació que cal presentar és... La llista de persones admeses es farà pública... Per a més informació... Si en voleu més informació...


Descargar ppt "Curs de Llenguatge Administratiu Valencià Juli Martínez Amorós"

Presentaciones similares


Anuncios Google