La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Títols de la Generalitat de Catalunya sense efectes acadèmics

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Títols de la Generalitat de Catalunya sense efectes acadèmics"— Transcripción de la presentación:

1 Títols de la Generalitat de Catalunya sense efectes acadèmics
Tècnic/a d’Animació en circ Tècnic/a superior de Tècniques d'actuació teatral Gener 2018

2 Vies d’accés Tècnic/a d’Animació en circ
Té ESO o equivalent Prova específica Tècnic/a d’Animació en Circ NO TÉ ESO Prova d’accés* Prova específica (*) Part comuna de les proves d’accés a cicles formatius d’Arts plàstiques i disseny de grau mitjà. Tècnic/a Superior de Tècniques d’Actuació Teatral Tècnic/a Superior de Tècniques d’Actuació Teatral Té Batxillerat o equivalent Prova específica NO TÉ Batxillerat Prova d’accés* Prova específica (*) Part comuna de les proves d’accés a cicles formatius d’Arts plàstiques i disseny de grau superior.

3 Prova d’accés per aspirants sense requisit acadèmic
Tècnic/a d’Animació en Circ Caldrà inscriure’s a la prova d’accés als ensenyaments d’arts plàstiques i disseny de grau mitjà (del 13 de març a les 9 h fins el 22 de març de 2018 a les 22h ). Al formulari d’inscripció caldrà indicar que els ensenyaments als quals es vol accedir són els “d’arts aplicades al mur”. Pagament de la taxa: fins al 23 de març de 2018 (abans de les 22 h) Llista provisional d'admesos i exclosos: a partir del 19 d'abril de 2018 (presentació Presentació de la documentació al centre: 20, 23 i 24 d'abril de 2018 (en l'horari d'atenció al públic) Llista definitiva d'admesos i exclosos: a partir del 26 d'abril de 2018 Prova part comuna: 9 de maig de 2018

4 Prova d’accés per aspirants sense requisit acadèmic
Tècniques d'actuació teatral Caldrà inscriure’s a la prova d’accés als ensenyaments d’arts plàstiques i disseny de grau superior (del 13 de març a les 9 h fins el 22 de març de 2018 a les 22h ). Al formulari d’inscripció caldrà indicar que els ensenyaments als quals es vol accedir són els de “tècniques d’actuació teatral”. Posteriorment, caldrà triar les assignatures específiques següents : - No m’examino de la matèria específica 1 - No m’examino de la matèria específica 2 Pagament de la taxa: fins al 23 de març de 2018 (abans de les 22 h) Llista provisional d'admesos i exclosos: a partir del 19 d'abril de 2018 Documentació al centre: 20, 23 i 24 d'abril de 2018 (en l'horari d'atenció al públic) Llista definitiva d'admesos i exclosos: a partir del 26 d'abril de 2018 Prova part comuna: 9 de maig de 2018

5 Contingut de la prova de la part comuna de GM (sense ESO)
Tècnic/a d’Animació en Circ Nota numèrica de 0 a 10, amb dos decimals. Es calcula aplicant el següent barem: competència en llengua catalana: 15% competència en llengua castellana: 15% competència social i ciutadana: 10% competència en llengua estrangera: 10% competència matemàtica: 25% competència en tecnologies: 12,5% competència d'interacció amb el món físic: 12,5% Per superar-la cal una puntuació mínima de 5 punts. Si un aspirant està exempt d'una o més matèries, la qualificació es calcula sobre 10 punts, modificant proporcionalment les ponderacions, sense tenir en compte les matèries exemptes.

6 Contingut de la prova de la part específica d’Animació en Circ
La prova consta d’un exercici pràctic dividit en set parts per avaluar les capacitats i aptituds dels aspirants pel que fa a: - la consciència corporal i la col·locació en l’espai, - la resistència, la flexibilitat i la força, - la resposta en situacions bàsiques d’equilibri invertit, - la resposta en situacions de salts sobre minitramp, - la resposta en figures acrobàtiques bàsiques, - la participació, reacció i relació amb els companys en una proposta de creació col·lectiva i - la reacció i participació en una proposta de joc teatral. La prova es pot desenvolupar en un o més dies, les sessions no han de superar els 90 minuts de treball seguit i no es poden superar les 6 hores de treball diàries.

7 Contingut de la prova de la part comuna de GS (sense BATXILLERAT)
Tècnic/a Superior en Tècniques d'actuació teatral Nota numèrica de 0 a 10, amb dos decimals. Es calcula amb la mitjana aritmètica de les següents matèries: Llengua catalana, Llengua castellana, Llengua estrangera (anglès, francès o alemany) i Història o matemàtiques (a triar una d’elles). Per superar-la cal una puntuació mínima de 5 punts. Si un aspirant està exempt d'una o més matèries, la qualificació es calcula sobre 10 punts, modificant proporcionalment les ponderacions, sense tenir en compte les matèries exemptes.

8 Contingut de la prova de la part específica de Tècniques d’actuació teatral
La prova consta, com a mínim, d'un exercici individual on l'aspirant demostra les seves aptituds físiques, vocals i interpretatives per a l'actuació, que es pot dividir en diverses parts.

9


Descargar ppt "Títols de la Generalitat de Catalunya sense efectes acadèmics"

Presentaciones similares


Anuncios Google