La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Reconeixement de crèdits en els graus Formació en terceres llengües

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Reconeixement de crèdits en els graus Formació en terceres llengües"— Transcripción de la presentación:

1 Reconeixement de crèdits en els graus Formació en terceres llengües
Àrea d’Afers Acadèmics Reconeixement de crèdits en els graus Formació en terceres llengües Normativa acadèmica dels estudis regulats de conformitat amb el Reial decret 1393/2007, modificat pel Reial Decret 861/2010 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès), 8 de juliol de 2011

2 FORMACIÓ EN TERCERES LLENGÜES (màx. de 12 cr.)
RECONEIXEMENT DE L’ANGLÈS Activitats Superació d’assignatures impartides en anglès*. No requereixen l’aprovació de la CEG, excepte si es demana reconeixement de crèdits d’assignatures que no oferten la totalitat de la docència en anglès i per acumulació computen 6 o + crèdits. Estada en una universitat estrangera dins d’un programa de mobilitat, cursant un mínim de 30 cr. en anglès. Crèdits a reconèixer 1,5 crèdits per cada 6 crèdits superats. Procediment Es sol·licita a la GA i resol el deganat/la direcció del centre. Incompatibilitats Estudiants que cursin un minor en formació de llengües. *Excepte assignatures de titulacions orientades a la formació en llengües.

3 FORMACIÓ EN TERCERES LLENGÜES (màx. de 12 cr.)
RECONEIXEMENT DE L’ANGLÈS Activitats Cursos d’idiomes al SdLL Cursos en institucions acreditades per la UAB. Els cursos i títols reconeguts es publiquen a la taula d’equivalències de llengües de la web de l’AGAUR. Superació de les proves de domini del SdLL. Crèdits a reconèixer Es poden reconèixer crèdits a partir del nivell 3 del SdLL (B1). El nombre de crèdits reconeguts és progressiu i no acumulable, d’acord amb el següent escalat: a) Nivell equivalent al nivell 3 del SdLL (B1): 1,5 cr. b) Nivell equivalent al nivell 4 del SdLL (B2.1): 3 cr. c) Nivell equivalent al nivell 5 del SdLL (B2.2) : 6 cr. d) Nivell equivalent al nivell 6 del SdLL (C1) o superior: 9 cr. Procediment Es sol·licita a la GA i resol el deganat/la direcció del centre. Incompatibilitats Estudiants que cursin un minor en formació de llengües. Estudiants que cursin titulacions orientades a la formació en llengües.

4 FORMACIÓ EN TERCERES LLENGÜES (màx. de 12 cr.)
RECONEIXEMENT D’ALTRES LLENGÜES ESTRANGERES Estada en una universitat estrangera dins d’un programa de mobilitat, cursant un mínim de 30 cr. en una llengua estrangera. Per al reconeixement de crèdits per activitats formatives que impliquin una millora en el domini d’altres llengües estrangeres, s’aplicaran els mateixos criteris que els definits per a la formació en anglès, sempre que es tracti de la llengua estrangera amb què l’estudiant ha accedit a la universitat mitjançant les PAU. Per la formació en una llengua estrangera diferent d’aquella amb què l’estudiant ha accedit a la universitat mitjançant les PAU, es poden reconèixer 3 crèdits per cada nivell superat, d’acord amb l’escala de nivells del SdLL de la UAB i a partir del nivell 1 d’aquesta escala.


Descargar ppt "Reconeixement de crèdits en els graus Formació en terceres llengües"

Presentaciones similares


Anuncios Google