Pràctica 17 Reflexions Maria Gisbert, Llorenç Godia, Mariona Kiskeri i David González.

Slides:



Advertisements
Presentaciones similares
Introducción al programa
Advertisements

Projecte Agrega. Què és el Projecte Agrega? El projecte Agrega és un projecte dirigit als membres de la comunitat educativa El projecte Agrega és un projecte.
ETC1 1er parcial Resultats enquestes Anàlisi de resultats Accions a prendre.
La tecnologia té color El complicat món de la tecnologia i la nostra relació amb ella. El continent i el contingut. Unes quantes consideracions entre la.
Windows Movie Maker Windows Movie Maker puede utilizarse para capturar audio y vídeo en el equipo desde una cámara de vídeo, una cámara Web u otro origen.
Els surfistes van utilitzar la cooperació per fer públic el seu desacord amb el projecte d’espigons. En primer lloc van utilitzar les seves planxes per.
Google docs Roger Graus, Jaume Isanta, Dani Moscatel.
Del llenguatge visual al missatge visual Su Richardson Burnt Breakfast Adaptació d’una presentació de M. Acaso.
La llengua amb les TAC…. UN NOU MODEL SOCIAL ELS DOCENTS NO ENS PODEM QUEDAR ATURATS DAVANT ELS CANVIS SOCIALS. LA TECNOLOGIA ÉS EN TOTS ELS ÀMBITS (administratiu,
Sabeu qui és Josep de Calassanç?
LES DISSOLUCIONS Definició: una dissolució és una mescla homogènia formada per un component majoritari, que s'anomena dissolvent, i una o diverses substàncies.
RESUM.
Activitat CALCULA: ESPORT MASCULÍ I ESPORT FEMENÍ Observatori Crític de l’Esport Autora: Susanna Soler i Prat INEFC Barcelona.
Index -XBOX 360 -PlayStation3 -¿Qué problemes te Xbox 360? -Qué problemes te PlayStation3? -Jocs de Xbox360 y Play3.
Sofía León Primero de bachillerato ‘’A’’
INTRODUCCIÓ A L’ELECTRÒNICA PRÀCTIQUES D’ELECTRÒNICA BÀSICA. I.E.S. ENRIC VALOR PEGO.
¿Qué es cmaptools? Es una herramienta gratuita que les permite a los usuarios navegar, compartir y debatir modelos representados como mapas conceptuales.
Microsoft Movie Maker es una aplicación que se proporciona con el sistema operativo Windows XP Home Edition o Windows XP ProfessionalMicrosoft Movie Maker.
 SkyDrive permite a los usuarios subir archivos de una computadora y almacenarlos en línea y acceder a ellos desde un navegador nuevo o su dispositivo.
S KY D RIVE. ¿Q UÉ ES ? SkyDrive permite a los usuarios subir archivos de una computadora y almacenarlos en línea y acceder a ellos desde un navegador.
SALUT I ESCOLA IES LLANÇÀ Josep Santos Infermer ABS Llançà.
La llegenda m’ajuda a llegir el mapa.... a interpretar el que diu
: El meu espai. Què és el Recercador És el cercador dels recursos electrònics del CRAI de la UB. Ofereix un sol punt d’accés a: bases de dades, portals.
AUDIFONOS Son una especie de micrófonos diminutos. Amplifican los sonidos e incluso permiten captarlos mejor, para que la persona los oiga con mayor claridad.
LA NOTÍCIA I LA PREMSA Realitzat per: Beatriz Gracia Lillo i
Dispositius d’emmagatzematge
Impress 3... Posa-hi un fons!
EL TREBALL DE CATALÀ.
Impress 1... Benvingut al món de les presentacions!
Les impresores, els escaners y ls multifuncionals
Els instruments musicals
MANUAL NOMINAPLUS.
Treball presentat per: Paula Rullán Sergio Torres Aina Iglesias
La Condició Física i les Qualitats Físiques Bàsiques
VIVIM AMB TOTS ELS SENTITS L’ESPERA DE JESÚS
Eines digitals TIC © McGraw-Hill.
Ciències per al món contemporani
Introducció de TEDIs (COACs) Versió 4.0
Generacions de llocs web
Les primeres passes amb el GeoGebra
Instagram.
Les eines de la Comunitat Virtual de la Xarxa d’Arxius Municipals
PROVES LLIURES I/ O CLASSES PER OBTENIR-LES
Impress 2... Edita la teves presentacions!
PERIFÈRICS ... Descobreix el que envolta l’ordinador!
Recursos informàtics i mètodes quantitatius en Història – curs
Aquí podreu buscar i escoltar música on-line
Què hi ha a l'Univers?.
Butlletí de subvencions del COEAC
Arxius digitals CREDAT
Què son? Les instruccions són textos que exposen de manera molt clara els processos, ordres o obligacions que cal fer en un cas determinat. El text instructiu.
Automàtic o al vostre gust amb el 8 Amb so ¯
WEBQUEST WEB...QUÈ ? Alumnes de l’Escola ESTEL VALLSECA.
RECOLLIM ELS DIBUIXOS Tothom ens va ajudar molt, i tots els alumnes de 1r a 4t van fer el seu dibuix. Amb aquests dibuixos vam decidir enquadernar-los.
Com crear un compte de correu amb gmail
Carles Gonzàlez Sotorres
El Programa Educatiu CLIC, OBERT i COL·LABORATIU
ELS NENS I NENES DE P4 TREBALLEM EL PROJECTE DELS MONSTRES
Al vostre gust amb el 8 Amb so ¯
INFORMÀTICA BÀSICA 1r ESO curs
HABILITATS COMUNICATIVES
Perifèrics ... escaneja, passa de real a digital!
Cambios en el espacio: transformaciones geométricas
BIBLIOTECA - MEDIATECA
CAMPANYA DE CONSCIENCIACIÓ PER A LA RECOLLIDA DE RESIDUS D’APARELLS ELECTRÒNICS PROPOSTA PER ALS AMBAIXADORS DE LA CAMPANYA.
Raúl Álvarez Genes ( auronplay )
LES MÀQUINES.
Aquí podreu buscar i escoltar música on-line
Mobappi, un nou canal de promoció i comunicació
Jornada Tècnica per a Coordinadors d’informàtica CEE
Transcripción de la presentación:

Pràctica 17 Reflexions Maria Gisbert, Llorenç Godia, Mariona Kiskeri i David González

IMATGE

UBUNTU Ubuntu: Aplicació gratuïta destinada a ser un nou tipus de programació semblant a Windows. Sistema operatiu entretingut i amb un ampli ventall d’aplicacions. Està bé ja que és gratis i té per exemple 2 pantalles. És una gran surtida si no vols utilitzar windows i en els programes no hi ha gran diferencia. Però segurament no el tornarem a utilitzar ja que en gairebé tots s’utilitza windows.

GIMP Gimp: Programa lliure per a retocar fotos, com el photoshop però gratis. El gimp ens ha semblat molt útil per processar gràfics i fotografies digitals ja que és una versió gratuïta del photoshop. A part, al ser compatible amb la gran majoria de formats de imatge com JPG, GIF, BMP, ens ha facilitat la feina a l’hora de guardar-ho.

AUDACITY Audacity: Programa que et permet modificar o crear els sons. És un programa que ens ha servit per a modificar el temps de les cançons, el to, gravar amb una veu diferent a la gravada realment. Amb l’audacity es poden fer remix i ficar cançons sense veu, cosa que va molt bé alhora de fer un karaoke per exemple.

Movie maker Windows Movie Maker: Windows Movie Maker és una utilitat que proporciona al seu sistema Microsoft Windows les capacitats bàsiques de captura i edició de vídeo. Es basa en les tecnologies DirectShow i Windows Media per a proporcionar al usuari la capacitat de capturar, editar i tornar a codificar contingut multimèdia amb el format de vídeo de Windows Media, un format d'alt nivell de compressió que requereix una quantitat molt petita d'espai d'emmagatzematge al disc, en comparació amb altres formats multimedia.

GMAIL Gmail: Correu del Google que té molta capacitat i consta d’etiquetes, grups, xat... És de web 2.0. A més de guardar missatges en un espai bastant ample; tembé consta d’un xat on ens podem comunicar i compartir documents, dibuixos...

ATUBE CATCHER aTube catcher: programa que serveix per descarregar-se videos des de qualsevol pàgina i amb format de película o de so. Ens ha agradat molt perque és molt fàcil d'utilitzar i de baixar cançons.

VIDSHOT CAPTURER Vidshot capturer: programa que serveix per fer un video de la pantalla; així podent fer la explicació de com utilitzar un programa o com trobar un arxiu. Et permet fer captures de pantalla amb video i no cal fer una explicació oral o escrita.

Resum Preguntes Formul ari