La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Raúl Álvarez Genes ( auronplay )

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Raúl Álvarez Genes ( auronplay )"— Transcripción de la presentación:

1 Raúl Álvarez Genes ( auronplay )
Joan mellado

2 Descripcio del personatge
Raúl Álvarez Genes, més conegut com AuronPlay, (Badalona, Catalunya, 5 de novembre de 1988) és un youtuber popular català que puja vídeos còmics al seu canal de YouTube. Aquest compta actualment amb més de subscriptors. És uns dels YouTubers espanyols més antics de la plataforma a fer vlogs. Encara que era conegut per les seves vídeo-crítiques a diferents YouTubers, ara dedica, majorment, el seu canal a fer petits anàlisi humorístics a vídeos "denigrants" de YouTube. També s'atreveix a parlar de temes d'actualitat social.

3 MISSIÓ, VISIÓ I OBJECTIUS
La missió d’auronplay no es ninguna més que superar-se cada dia i seguir en endavant. Jo crec que el futur d’auronplay es a youtube, ell va créixer a youtube i com tots els youtubers te els seus “haters” però cada dia millora una mica més i això es nota a l’hora de veure els seus vídeos d’ara i els que feia temps enrere. També es veu que ha madurat una mica respecte altres anys perquè abans pujava moltes més critiques i ara puja a youtube un contingut més variat, com col·laboracions, etc.

4 Quina actitud té? La actitud d’auronplay és bastant inmadura en el sentit de que sempre esta creant debats. Auronplay es podría dir que es un dels youtubers amb més discussions i crítiques al seu canal.

5 VISIBILITAT LO QUE DIFERENCIA AURONPLAY DELS DIFERENTS YOUTUBERS ES LA EXPERIÈNCIA I TEMPS EMPLEAT ENS ELS VÍDEOS. AL PORTAR TANT TEMPS EN LA PLATAFORMA DE YOUTUBE TÉ MOLTA EXPERIÈNCIA SOBRE LO QUE A LA GENT LI AGRADA I LO QUE SEGURAMENT NO TINGUI TANT ÈXIT.


Descargar ppt "Raúl Álvarez Genes ( auronplay )"

Presentaciones similares


Anuncios Google