La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Què son? Les instruccions són textos que exposen de manera molt clara els processos, ordres o obligacions que cal fer en un cas determinat. El text instructiu.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Què son? Les instruccions són textos que exposen de manera molt clara els processos, ordres o obligacions que cal fer en un cas determinat. El text instructiu."— Transcripción de la presentación:

1

2 Què son? Les instruccions són textos que exposen de manera molt clara els processos, ordres o obligacions que cal fer en un cas determinat. El text instructiu ens explica de manera clara i entenedora: Com es fa alguna cosa. Per a què serveix. O com funciona Sovint va acompanyat d’un petit esquema o dibuix

3 Com han de ser les instruccions?
Les instruccions han de ser: Precises, perquè han d’utilitzar la paraula adient per a cada cosa o per a cada acció. Ordenades, perquè han d’indicar l’ordre de dur a terme les accions. Cal escriure sempre l’una sota l’altra. Completes però breus, perquè no hi ha de sobrar ni faltar res.

4 Què utilitza? Formes verbals d’imperatiu.: Respecteu, feu, circuleu, agafeu, recordeu,obre o obriu.. Perífrasis d’obligació: es necessari ,cal que, heu de .. Ordinals i cardinals: primer, segon, u, dos,..

5 Estructura Els fets tenen un ordre lògic: després d’una instrucció ve l’altra A vegades, tenen una distribució especial en el paper.


Descargar ppt "Què son? Les instruccions són textos que exposen de manera molt clara els processos, ordres o obligacions que cal fer en un cas determinat. El text instructiu."

Presentaciones similares


Anuncios Google