S4 League S4: Stylish, eSper, Shooting, Sports.. Dades tècniques Desenvolupada:Pentavision Distribuïdora:Neowiz Games Data de llançament:2008 Gènere:Joc.

Slides:



Advertisements
Presentaciones similares
PASTORAL EDUCATIVA CURS 2014/15 OBJECTIU 1: JOACCIONS EDUCATIVES “Créixer cap a una autèntica vida interior “ Per canviar el món, primer canvia’t a TU.
Advertisements

Test sobre els Virus.
1 Deixem el racisme fora de joc (El Periódico, pàg. 57, 26 – )‏ (El Periódico, pàg. 7, 27 – 2 – 2006)‏ Ewerthon : "Federación y prensa deben tomar.
Santa JOANA D’ARC JOANA CRUAÑES. És la famosa donzella d’Orleans, salvadora del regne de França contra la invasió anglesa. Santa i verge, el cicle de.
Els surfistes van utilitzar la cooperació per fer públic el seu desacord amb el projecte d’espigons. En primer lloc van utilitzar les seves planxes per.
QUAN ARRIBA EL TEMPS DE COLLIR CASTANYES... TAMBÉ ARRIBA... LA TARDOR... NI FRED, NI CALOR.
Un conte de Shel Silverstein Traducció, Xesco Boix
QUAN ARRIBA EL TEMPS DE COLLIR CASTANYES... TAMBÉ ARRIBA... LA TARDOR... NI FRED, NI CALOR.
BIG BANG Abel Pagès Paula Rives Claudia Vilarrasa Tania Rama Marc Sau Pau Riera.
Qüestionari d’auto-avaluació
EL TEMPS. ¿QUÈ ÉS EL TEMPS? El temps és un concepte físic que tots experimentem quotidianament, però que es difícil de definir formalment. Es pot partir.
Lèxic: El sentit propi i el sentit figurat
Al vostre gust amb el  Amb so  CONTE PER A UNA NIT D’ESTELS.
El pes de la responsabilitat. Guillermo Mordillo és un dibuixant argentí que utilitza molt sovint el món de l’esport en les seves creacions gràfiques.Aquí.
Octubre de 2003 BREU ESTUDI DE LES QUATRE PRIMERES REGLES DE JOC Andreu Marín Lorente & Ignacio García Serradilla Comité d’Àrbitres de la Federació Catalana.
LA CASTANYERA.
Un milió d’arbres?. En aquesta activitat intentarem fer una estimació aproximada dels quilometres que poden recórrer els ciclistes del Saunier Duval.
Activitat CALCULA: ESPORT MASCULÍ I ESPORT FEMENÍ Observatori Crític de l’Esport Autora: Susanna Soler i Prat INEFC Barcelona.
Index -XBOX 360 -PlayStation3 -¿Qué problemes te Xbox 360? -Qué problemes te PlayStation3? -Jocs de Xbox360 y Play3.
Interpretació estadística dels indicadors de centre
TUTORIAL PREZI Com funciona un prezi..
Deixar de fumar, tota una aventura!. Fumar és una complexa conducta en la què intervenen aspectes bioquímics, psicològics i socials.
Cambios en el espacio: transformaciones geométricas
Reglament d’Ultimate Club Ultimate Peixets Barcelona –
UNITAT DIDÀCTICA CICLE SUPERIOR RUGBY CEIP MIQUEL BARÓ I DABÁN
UNA TARDA QUALSEVOL D’UN DIA QUALSEVOL
MÚLTIPLES I DIVISORS.
31 de l’any Regina Els “Records de pluja” de Marcel Olm ens fan desitjar una vida fecunda en l’amor.
MÚLTIPLES I DIVISORS ESCOLA EL Cim- 6è de primària.
Cambios en el espacio: transformaciones geométricas
L’ÚS DE LES LLIBRETES A LES SESSIONS DE FILOSOFIA 3/18
Les formigues.
Calcular: a) el vector velocitat i el mòdul en funció de “t”;
24 de l’any cB Regina Seguim al Jesús que “es lliura” en el camí vers la Creu (T. Ll. de Victòria)
Taller de flotació 1.
SETMANA SANTA Catequesi infantil – Parròquia Catedral de Sant Llorenç 2016.
H. EBBINGHAUS. ELS PRIMERS ESTUDIS SISTEMÀTICS SOBRE MEMÒRIA
Un bocí de pastís...?.
TRIGONOMETRIA Conceptes bàsics: Triangle (tres costats i tres angles)
Projecte interdisciplinari:
Un test per pensar... Materials de
FET PER L’ÈRIC I L’ANASTASIA
Eines d’internet per al professorat d’EOI.
Què existeix i què no existeix.
Concurs Bíblic Víctor Bernal Martínez Col·legi Sant Josep Obrer
IV Part Música Catalana d’avantguarda “Epigrames” de Benet Casablanques (composició 2003) Monges de Sant Benet de Montserrat.
Voleibol Ada S. David J. Álvaro S..
Els nyama i el camperol Conte de Mali.
Si Rudyard Kipling .
AL NOSTRE INSTITUT #AQUÍPROUBULLYING!
TEMA 2 XARXES LOCALS David Bermúdez 4tC Vanesa Elvira 4tB
SANDRA MONJE INS BAIX CAMP 2016/17
ESPORTS D’ADVERSARI: EL PÀDEL
ESCOLA ANTONI TÀPIES- 5èB
QUAN FAS EQUIP, ETS FAN ÀSTIC!
EL VOLEIBOL SANDRA MONJE INS BAIX CAMP 2017//18.
CEIP SALVADOR ESPRIU ZER EL JONC EL PARE CARBASSER
BÀDMINTON.
L’ ESPÒNSOR QUÍ QUÉ COM.
LA NOVA SELECTIVITAT I L’ACCÉS A LA UNIVERSITAT
La literatura i les matemàtiques van de la mà.
“Senyor, ensenya’m a ser feliç i a donar pau”
L’HANBOL.
Coral de les 10 verges que esperen el retorn de Jesús. Bach
ESCOLA DE PARES I MARES DE L’IES VALLVERA
Els tres filtres 2018 .
AL NOSTRE INSTITUT #AQUÍPROUBULLYING!
WebQuest “ L’esport, ha de ser violent? ”.
Índex 1. Què és el “Semàfor dels Valors”?
Transició de diapositives manual
Transcripción de la presentación:

S4 League S4: Stylish, eSper, Shooting, Sports.

Dades tècniques Desenvolupada:Pentavision Distribuïdora:Neowiz Games Data de llançament:2008 Gènere:Joc d’acció en tercera persona Modes de joc:multijugador en línia Classificació:Everyone Plataforma:Microsoft Windows Format:Descàrrega d’Internet

Death Mach (Hi han tres modes de joc) I ara us explicaré un mode de joc que es diu Death Mach (DM). Consisteix en causar tantes morts de membres de l’equip contrari com sigui possible (registrades per un marcador per equip). Quan la partida acaba, l’equip amb major nombre de morts a favor, guanya, o si un equip arriba a la puntuació límit, (variable segons la durada de la partida)

Touch Down El segon joc es el Touch Down (TD). Consisteix en anotar tants punts com sigui possible, portant al fumbi a la meta contrària i evitar que anoti l’equip contrari, així com defensar la meta del teu equip. Un cop acabada la partida, l’equip amb major puntuació (un punt per cada TD) guanya, o si un dels equips marca el límit de punts (variable segons la durada de la partida).

Chaser Mode El tercer joc es el Chaser Mode (CM). Aquest és un una manera de joc en el que tu juntament amb el teu guàrdia hauràs de lluitar contra els altres integrants de la sala, o ser part dels altres integrants per lluitar contra el personatge i el seu guardià. L’elecció del "Chaser", es aleatòria. La partida es restableix dins del servidor quan el Chaser elimina tots els jugadors, aquests li eliminen ell, o simplement s’esgota el temps. Per compensar la manca de companys d’equip, el chaser té aproximadament 100 vegades més defensa que els demes jugadors i els seus trets o cops eliminen el contrincant en només un parell de cops (variable segons l’arma) exceptuen als Sentinelles que fan dany normal. Tot i que el chaser pot matar a qualsevol enemic quan vol, 1 jugador en específic (el que va primer el rànquing de punts fins al moment) és seleccionat per ser el "jugador objectiu", si el chaser ho elimina rep 4 punts en comptes d' els 2 punts que rep al matar qualsevol altre. Després que el jugador objectiu "mor, el jugador viu amb més punts pren el seu lloc. El "jugador objectiu" està assenyalat per un marcador verd que tots els jugadors poden veure fins i tot a traves de les parets. També quant ets chaser veus la corrent sanguínia dels teus enemics.

El Chaser la mort Hi ha diferents guardians en chaser el primer que va sortir de tots va ser el Chaser la mort es un esquelet amb una dalla mes gran que el seu cos.

El virus Joker El virus Joker es el segon chaser del joc es una noia que set posa al cap y es pot transformar en una mascara.

El chaser Alice El tercer chaser del joc es el chaser alice es un monstre amb una noia que set posa l’espatlla y t’ajuda.