La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Voleibol Ada S. David J. Álvaro S..

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Voleibol Ada S. David J. Álvaro S.."— Transcripción de la presentación:

1 voleibol Ada S. David J. Álvaro S.

2 ÍNDEX Portada pàgina 1 Índex pàgina 2 Què es el voleibol? pàgina 3 Què aporta el voleibol? pàgina 4 Què menja un esportista? pàgina 5 Què són les proteïnes? pàgina 6 Fotografia piràmide i roda pàgina 7

3 Que es el voleibol? voleibol o "vòlei" és un esport d'equip que consisteix en fer passar la pilota al camp contrari per damunt d'una xarxa col·locada transversalment al mig de la pista, principalment mitjançant les mans, encara que les regles també permeten fer-ho amb qualsevol altra part del cos. La pilota pot ser tocada o impulsada amb cops nets, però no pot ser aturada, subjectada, retinguda o acompanyada. Per anotar punt, cal aconseguir que la pilota toqui el terra dins del terreny de joc de l'equip rival, respectant el reglament. L'objectiu del voleibol és guanyar 3 dels 5 sets del partit. Hi ha diverses modalitats segons la superfície en què es jugui, quan es practica en una pista és voleibol, si la superfície és sorra se'n diu voleibol platja. Les regles són similars. Una de les característiques més peculiars del voleibol és que els jugadors han d'anar rotant les seves posicions a mesura que van aconseguint punts.

4 Que aporta el voleibol? Fa que les persones creixin més i siguin més altes perquè fan salts per poder rebre la pilota.

5 Que menja un esportista
Menja: -Plàtan -Poma -xocolata -llet Però el que més mengen són les proteïnes.

6 Que són les proteïnes? Les proteïnes són essencials pel nostre cos. Formen l'estructura bàsica de les cèl·lules i dels teixits que constitueixen els òrgans del cos. ·Les proteïnes d'origen animal es troben a les carns, els peixos, les aus, els ous i els productes làctics. ·Les d'origen vegetal es troben de forma abundant en els fruits secs, la soja, els llegums, els xampinyons i els cereals complets. Les proteïnes d'origen vegetal, preses en conjunt, són menys complexes que les d'origen animal.

7


Descargar ppt "Voleibol Ada S. David J. Álvaro S.."

Presentaciones similares


Anuncios Google