La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

L’ ESPÒNSOR QUÍ QUÉ COM.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "L’ ESPÒNSOR QUÍ QUÉ COM."— Transcripción de la presentación:

1 L’ ESPÒNSOR QUÍ QUÉ COM

2 L'ESPÒNSOR QUI es l'espònsor ?
Tothom venim d’un/a espònsors. Venim d’una cadena d'espònsors. Passem a ser espònsors quan comencem a crear un equip. Més tard quan passem a ser líders si fem un equip més gran i a la vegada els membres del nostre equip directe facin els seus equip. Aleshores passen coses meravelloses.

3 L'ESPÒNSOR QUÉ

4 L'ESPÒNSOR QUE fa un/a espònsor ? Informar Ensenyar
Guiar en els primers passos Acompanyar Ajudar Motivar Escoltar SER EXEMPLE

5 L'ESPÒNSOR QUÉ en obtenim ?
Tot depèn del que nosaltres en vulguem obtenir: Fer xarxa i arribar a totes les llars d’Europa. Ingressos. Donar feina, una oportunitat de negoci amb totes les avantatges que comporta Ringana. Fer la Revolució Verda. Expandir una realitat que la ètica es possible dins el món empresarial. Créixer i evolucionar com a persona.

6 L'ESPÒNSOR COM actuarem amb el nostre espònsor ?
Planificarem, li direm que i quan volem treballar. PLA DE METES. Explicar-li els nostres assoliments igual que les nostres dificultats. La/el trucarem sempre que ho necessitem. Quan nosaltres truquem el/la nostra espònsor sap que estem interessats/des i ens dedicarà més temps.

7 L'ESPÒNSOR COM ho farem ? Estar atent/a al grup de wassap del nostre espònsor Creant un grup de wassap quan tenim un grup o equip. Assistint a totes les formacions possibles i fer, animar que el nostre equip també hi assisteixi. Ens farà la primera xerrada i d’ella aprendrem. Replicar el que ens serveix i mostrar el que hem aprés. Assistir a les reunions d’equip, animar a que també vingui el teu equip. Replicar les reunions d’equip pels teus/ves. Assistir als events de Ringana i animar a que també vingui el teu equip. LEADER SHIP, 20 de març.

8 L'ESPÒNSOR COM Amb entrenament.
Tolerància (diferents maneres de ser, els diferents ritmes). Ser clar. Paciència (repetició). Constància i disiplina (horaris, planificació). Reconèixer als demés tant de la nostra línia ascendent, com descendent, com de companys/es que formen també l’equip ascendent. L’EQUIP ÉS UNA ESCOLA DE RELACIONS HUMANES


Descargar ppt "L’ ESPÒNSOR QUÍ QUÉ COM."

Presentaciones similares


Anuncios Google