La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Al vostre gust amb el  Amb so  CONTE PER A UNA NIT D’ESTELS.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Al vostre gust amb el  Amb so  CONTE PER A UNA NIT D’ESTELS."— Transcripción de la presentación:

1

2 Al vostre gust amb el  Amb so 

3 CONTE PER A UNA NIT D’ESTELS

4 En el principi dels temps, hi havia al cel milions d’estels. Estrelles de tots els colors: blanques, platejades, verdes, daurades, roges, blaves... Un dia, nervioses, s’acostaren al Creador i li digueren: Expliquen que aquella nit hi hagué una gran i bonica pluja d’estels. Alguns estels es col·locaren a la punta dels campanars de les esglésies, altres anaren als camps per jugar i córrer amb les cuques de llum, altres s’enganxaren a les joguines dels infants... La Terra quedà profusament il·luminada. - Senyor, ens agradaria viure a la Terra, entre els homes. - Molt bé, digué Déu. Faré que sigueu ben petites, per tal que pugueu baixar-hi.

5 Passà un temps i els estels decidiren abandonar la Terra i retornar al cel, deixant la terra fosca i trista. - Per què heu tornat? - Preguntà Déu, a mesura que arribaven. - Senyor, no ens ha estat possible quedar-nos a la Terra. Hi ha massa misèria i violència, molta maldat, hi sobra injustícia. I Déu els digué: - És clar! El vostre lloc és aquí al cel. La terra és l’espai de les coses transitòries, del que passa, de qui cau i erra, de tot el que mor, allí res no és perfecte. El cel és el lloc de la perfecció, de l’immutable, del que és etern.

6 Un cop arribaren tots els estels, Déu digué: - En falta un! S’haurà perdut pel camí? Un àngel, que era a prop, digué: - No, Senyor, un estel ha decidit quedar-s’hi. Ha dit que el seu lloc és ser, precisament, on hi ha imperfecció, límit, on les coses no van bé, on hi ha lluita i dolor. - Quin estel és aquest? - Es diu Esperança, Senyor. L’estel verd. L’únic estel que vàreu fer d’aquest color.

7 I quan varen mirar a la Terra, l’estel no estava sol. La Terra, novament, estava il·luminada perquè hi havia un estel verd al cor de cada persona. Perquè l’únic sentiment que té la humanitat i que Déu no necessita és l’esperança. Prou que coneix Déu el futur. L’esperança és pròpia dels humans, d’aquells que s’equivoquen, de qui no és perfecte, de qui ignora com serà el futur. Com tens, tu, el teu estel verd, el teu estel de l’esperança?

8 Catalonia PPT’S Traducció d’un correu rebut: Arxiu musical: Creació..wav Sense finalitat comercial – Ús privat. Suggeriments: aballus@pie.xtec.esaballus@pie.xtec.es Podeu visitar: www.xtec.es/~aballus

9 Per tornar a començar  Per acabar ESC Per seguir escoltant RES


Descargar ppt "Al vostre gust amb el  Amb so  CONTE PER A UNA NIT D’ESTELS."

Presentaciones similares


Anuncios Google