Àrea de Serveis personals, Benestar i Famílies

Slides:



Advertisements
Presentaciones similares
Procés de Reflexió Reglament del Consell Escolar Municipal 25 de setembre 2007.
Advertisements

Núm. 156 ACCIONS PARTICIPATIVES PER A LA PROMOCIÓ DE  L’ACTIVITAT FÍSICA A TARRAGONA Autors: Gemma Solé Boronat, Representació.
Més enllà de les arts escèniques
EL SISTEMA CATALÀ DE SERVEIS SOCIALS (SCSS)
EAIA (Equip d’Atenció a la Infància i a l’Adolescència)
ELS EQUIPS D´ASSESSORAMENT PSICOPEDAGÒGIC
Cap a l’escola dels grans de la mà del CDIAP i l’EAP
MEMÒRIA DELS SERVEIS SOCIALS DE L’AJUNTAMENT DE TORELLÓ. ANY 2010
Ajuntament de Sant Quirze del Vallès
IMPLANTACIÓ DE LES TECNOLOGIES DE LA INFORMACIÓ I COMUNICACIÓ A LA CIUTAT DE LLEIDA Anàlisi estadística - desembre 2000 IMPLANTACIÓ DE LES TIC A LA CIUTAT.
SEMINARI: L’ORIENTACIÓ I LA PREVENCIÓ DE L’ABANDONAMENT ESCOLAR ALS CENTRES D’ADULTS. CURS Grup 1 La informació dels centres d’adults.
Taules sectorials del CMSS Avaluació
Taules sectorials del CMSS Avaluació i línies de treball
Els plans locals d’inclusió social, estat de la qüestió
Taula sectorial de Gent gran en risc Avaluació i línies de treball
MEMÒRIA DELS SERVEIS SOCIALS DE L’AJUNTAMENT DE TORELLÓ. ANY 2015
PROJECTE XARXA EMPRESES INCLUSIVES DEL GARRAF
La Planificació estratègica Territorial. De l’estratègia a l’Acció
Els recursos de la TET. Un punt de partida.
El Consell Municipal de Serveis Socials de Santa Coloma de Gramenet
Taula local d’infància de Santa Coloma de Gramenet Sessió de constitució Secretaria tècnica 11 de Desembre de 2015.
Objectius Disposar d’informació que ens aproximi a estimar el cost mitjà i la seva variabilitat en relació amb les diferents línies d’activitat i sobre.
PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS
Els plans locals d’inclusió social, estat de la qüestió
Plantilles complexes i la gestió del temps de les persones.
XARXA D’HORTS SOCIALS programa
Taula sectorial d’Habitatge Avaluació i línies de treball
Taules sectorials del CMSS Avaluació activitat 2017
MEMÒRIA DELS SERVEIS SOCIALS DE L’AJUNTAMENT DE TORELLÓ. ANY 2012
SERVEIS SOCIALS BÀSICS
PLA REACTIVACIÓ MUNICIPAL Ajuntament de Sant Pere de Ribes
INSTITUT GUILLEM DE BERGUEDÀ
Taula sectorial de Voluntariat social Avaluació i línies de treball
El marc normatiu La Llei 12/2007, d/11 d’octubre, de Serveis Socials i el Decret 202/2009, de 22 de desembre estableixen la creació d’òrgans de participació.
EAP ANOIA COMPOSICIÓ PROFESSIONALS
Com introduir les Guies Docents
PLA REACTIVACIÓ MUNICIPAL Ajuntament de Sant Pere de Ribes
Dispositiu Local d’Inserció
XARXA INFÀNCIA ADOLESCÈNCIA I FAMÍLIA
El dia del cribratge d’alcohol a Catalunya, una estratègia de sensibilització en el marc del programa Beveu Menys Autors: Díaz Álvarez, Estela; Segura.
PROGRAMA D’ACTUACIÓ MUNICIPAL I PRESSUPOST 2010
Seminari d’Educació Especial
MAPA CONCEPTUAL - Accions - Responsables - Temporalització.
Pla local per la inclusió social de Santa Coloma de Gramenet
Pla local per la inclusió social de Santa Coloma de Gramenet
Participació electrònica a:
Projecte riera d’alella
REUNIÓ DEL CONSELL D’ENTITATS I ASSOCIACIONS
Pla estratègic de desenvolupament econòmic local i l’ocupació del Vallès Oriental ( ) Presentació del Pla de treball Consell d’Alcaldes del.
El Consell Municipal de Serveis Socials de Santa Coloma de Gramenet Presentació del reglament, l’estructura organitzativa i la participació Servei.
SETMANA DE L'ENERGIA D'OCTUBRE 2005 Granollers L'ENERGIA A L'ESCOLA
Taula sectorial de Salut Mental i Addiccions Avaluació i línies de treball Secretaria del CMSS Setembre 2014.
Equip d’Assessorament i Orientació Psicopedagògica EAP DE SANT ANDREU
PROGRAMA AL COSTAT DE QUI CUIDA
Taula sectorial de Diversitat funcional Avaluació i línies de treball
MPGM Ciutat Meridiana Procés participatiu Gener 2019.
Policia de Barri Les Corts #apeudebarri 2018.
“L’ètica empresarial a les organitzacions sanitàries i socials”
Ajuntament de Faura PRESSUPOST 2008 Novembre 2007.
CLUBS SOCIALS TAULA RODONA: SALUT MENTAL I ACCIÓ SOCIAL
Pla Integral de Salut Mental
Protocol de funcionament intern del Consell Municipal de Serveis Socials de Santa Coloma de Gramenet Secretaria del Consell Municipal de Serveis Socials.
Sistema de descàrrega d’aplicacions per a mòbils intel·ligents
GRUP DE TREBALL: ATENCIÓ DE CASOS
Taula sectorial d’Habitatge Avaluació i línies de treball
Presentació de resultats
Pla d’Ordenació de les estructures administratives i de gestió de: - Servei de Gestió de la Recerca, de la Oficina de Projectes Internacionals de Recerca,
ESTAT DE PLANIFICACIÓ EN PROTECCIÓ CIVIL
Elaboració del Pla de formació ajuntament de viladecans
Procés participatiu per l’elaboració del Reglament de Participació Ciutadana de la Roca del Vallès _Gener de 2011_.
Transcripción de la presentación:

Àrea de Serveis personals, Benestar i Famílies Servei de Salut i Acció comunitària Les Taules sectorials del Consell Municipal de Serveis Socials de Santa Coloma de Gramenet Secretaria del Consell Municipal de Serveis Socials

Característiques de les Taules sectorials Àrea de Serveis personals, Benestar i Famílies Servei de Salut i Acció comunitària Àrea de Serveis personals, Benestar i Famílies Servei de Salut i Acció comunitària ÍNDEX Característiques de les Taules sectorials El model de treball de les Taules sectorials Constitució de les Taules sectorials

El Consell Municipal de Serveis Socials Àrea de Serveis personals, Benestar i Famílies Servei de Salut i Acció comunitària Àrea de Serveis personals, Benestar i Famílies Servei de Salut i Acció comunitària El Consell Municipal de Serveis Socials PLENARI Presidència Vicepresidència Secretaria Taula sectorial

1. Característiques de les Taules sectorials Àrea de Serveis personals, Benestar i Famílies Servei de Salut i Acció comunitària Àrea de Serveis personals, Benestar i Famílies Servei de Salut i Acció comunitària 1. Característiques de les Taules sectorials D’acord amb la nova normativa en matèria de Serveis Socials, les eines, òrgans i estructures que durant aquests anys s’han generat en el territori, s’hauran d’integrar en el nou model, amb l’objectiu de no duplicar-se. Per aquest motiu, s’adapten i/o es replantegen les antigues Taules d’inclusió social (PLIS) dins de l’estructura del Consell Municipal de Serveis Socials com a Taules sectorials.

L’actual Reglament del CMSS (Article 4t, secció 1a, punt e), indica Àrea de Serveis personals, Benestar i Famílies Servei de Salut i Acció comunitària Àrea de Serveis personals, Benestar i Famílies Servei de Salut i Acció comunitària L’actual Reglament del CMSS (Article 4t, secció 1a, punt e), indica respecte a les Taules sectorials: Es constituiran diferents taules, en funció de les línies de treball marcades pel Consell. Les taules funcionaran com a grups de treball o comissions temporals. Les conclusions i propostes de les taules es reportaran al Plenari. Les taules estaran integrades per representants del Plenari del Consell, personal tècnic municipal de l’àmbit de referència, entitats i/o institucions especialitzades i amb altres persones expertes.

Taula de voluntariat social per la inclusió - Punt del voluntariat Àrea de Serveis personals, Benestar i Famílies Servei de Salut i Acció comunitària Àrea de Serveis personals, Benestar i Famílies Servei de Salut i Acció comunitària Els espais intersectorials que es trobaven en funcionament abans de constituir el Consell eren: Taula d’inclusió sociolaboral - Dep. Projectes sectorials, Dep. Atenció a les famílies, Grameimpuls S.A., altres en funció dels projectes Taula de voluntariat social per la inclusió - Punt del voluntariat Taula d’inclusió social de persones afectades per drogues - Equip de Prevenció de Drogodependències, Dep. Projectes sectorials, Asaupam, i altres en funció dels projectes Taula de persones amb diversitat funcional (antiga Taula de “Discapacitats”) - Dep. Atenció a la gent gran i dependència, entitats de l’àmbit de les discapacitats Taula d’inclusió social de la infància i la família en risc - Dep. Projectes sectorials, Dep. Atenció a les famílies, entitats i organismes de l’àmbit de la infància

2. El model de treball de les Taules sectorials Àrea de Serveis personals, Benestar i Famílies Servei de Salut i Acció comunitària Àrea de Serveis personals, Benestar i Famílies Servei de Salut i Acció comunitària 2. El model de treball de les Taules sectorials S’ha creat una estructura bàsica o model de treball, que es podrà adaptar en funció de les necessitats de cada una de les Taules sectorials. TAULA SECTORIAL Espai tècnic Espai de participació (Diàlegs de Benestar)

eines complementàries: Espais tècnics: Àrea de Serveis personals, Benestar i Famílies Servei de Salut i Acció comunitària Àrea de Serveis personals, Benestar i Famílies Servei de Salut i Acció comunitària A banda de la Taula sectorial pròpiament dita (conformada pel conjunt de les persones que l’integren), es planteja la possibilitat de fer ús d’altres eines complementàries: Espais tècnics: Cada Espai tècnic funcionarà com una comissió permanent encarregada de fer efectiu el treball i de dinamitzar la Taula sectorial a què pertany. Espais de participació: Cada Taula sectorial (infància, voluntariat, inclusió sociolaboral...) podrà presentar els resultats de la seva feina, contrastar propostes o recollir suggeriments en Espais de participació específics, fent ús d’un dels recursos del Pla local per la inclusió social: els Diàlegs de Benestar social.

3. Constitució de les Taules sectorials Àrea de Serveis personals, Benestar i Famílies Servei de Salut i Acció comunitària Àrea de Serveis personals, Benestar i Famílies Servei de Salut i Acció comunitària 3. Constitució de les Taules sectorials Esborrany de proposta organitzativa de la Taula (composició i funcionament) elaborat pel Grup promotor i revisat per l’Espai tècnic elaborat per l’Espai tècnic i avaluat i aprovat per la Taula sectorial Document de proposta de planificació i treball (objectius concrets i temporalització) Document de bases (organització i grans línies de treball de la Taula)

Proposta de Taules sectorials per a 2012: Àrea de Serveis personals, Benestar i Famílies Servei de Salut i Acció comunitària Àrea de Serveis personals, Benestar i Famílies Servei de Salut i Acció comunitària Proposta de Taules sectorials per a 2012: Taula sectorial d’Habitatge Taula sectorial d’Infància i adolescència en risc Taula sectorial de Voluntariat social Taula sectorial de Salut mental i addiccions Taula sectorial de Persones amb diversitat funcional

Gràcies per la vostra assistència! Àrea de Serveis personals, Benestar i Famílies Servei de Salut i Acció comunitària Àrea de Serveis personals, Benestar i Famílies Servei de Salut i Acció comunitària Gràcies per la vostra assistència! Per a més informació Gemma Jaumandreu / Tere Martín de Villodres Secretaria del Consell Municipal de Serveis Socials Oficina tècnica Pla local per la inclusió social Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet Pg. Llorenç Serra, núm.50, Local 3 Tel. 93 462 40 00 ext. 3145 / 3724 Correu e: cmss.secretaria@gramenet.cat