La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

GRUP DE TREBALL: ATENCIÓ DE CASOS

Presentaciones similares


Presentación del tema: "GRUP DE TREBALL: ATENCIÓ DE CASOS"— Transcripción de la presentación:

1 GRUP DE TREBALL: ATENCIÓ DE CASOS

2 OBJECTIU: Articular amb els serveis implicats una dinàmica de treball en xarxa que faciliti una atenció global a la infància. Establir els criteris procedimentals a seguir en l’atenció a les situacions d’infància i família amb dificultats psico–socials. Construir protocols per a la recollida d’informació. Definir la composició i les tasques dels equips de tractament dels casos. Definir les característiques i l’abast de l’experiència pilot.

3 SERVEIS QUE PARTICIPEN EN EL GRUP:
Centre de Desenvolupament i Atenció Primerenca Centre de Salut Mental Infantil i Juvenil Equip d’Assessorament Psicopedagògic del districte Equip d’Atenció a la Infància i l’Adolescència del districte Equip d’Atenció Primària Adrià Serveis Socials Bàsics de Sarrià i Sant Gervasi

4 CRITERIS DE SELECCIÓ DE CASOS:
Que a les famílies hi hagi menors de qualsevol edat. Que resideixin al districte de Sarrià–Sant Gervasi. Que intervinguin un mínim de tres serveis, incloent-hi serveis no específics d’infància, però amb incidència en el cas. Excepcionalment s’inclouran casos atesos per dos serveis . Que presentin una problemàtica complexa que permeti plantejar la intervenció des d’una perspectiva tan de tractament com preventiva.

5 Qualsevol servei integrant de la xarxa. Proposta d’inclusió
PROCÉS DE TREBALL: Qualsevol servei integrant de la xarxa. Proposta d’inclusió Constitució de l’equip de treball del cas Valoració diagnòstica del cas Pla de treball (protocols annex 1 i 2) Seguiment del cas Reunions mínimes trimestrals (protocol annex 3) Avaluació final (protocol annex 4)

6 SITUACIÓ ACTUAL: 10 casos en seguiment o en procés de constitució de l’equip de treball 4 casos en procés d’inclusió

7 TRETS A DESTACAR: Valoració com un dels objectius principal de la Xarxa d’Infància i Adolescència del districte. Augment significatiu del número de casos proposats pels professionals per treballar des de la metodologia de xarxa. Dificultats d’agenda per realitzar les reunions dels equips de treball que intervenen en els casos. Poc rigor en la utilització dels protocols elaborats.


Descargar ppt "GRUP DE TREBALL: ATENCIÓ DE CASOS"

Presentaciones similares


Anuncios Google