Reunió informativa d’inici de 3r ESO

Slides:



Advertisements
Presentaciones similares
Som de l’eugeni.
Advertisements

1. Modulació MATÈRIA Hores setmanals Llengua catalana i literatura 3
BENVINGUTS 6é de Primària
Grup de treball SupTIC 23 d’Octubre de 2006.
BENVINGUTS I BENVIGUDES
Reunió informativa d’inici de 2n ESO
Reunió pares curs Escola Isaac Peral.
I ARA, QUÈ PUC FER?.
Famílies Solidàries Trobada de Llars Don Bosco
REUNIÓ INFORMATIVA.
Concurs literari i d’instagram 2018
JORNADA DE PORTES OBERTES Curs
Vilafranca del Penedès
Antecedents (el context) Centre IATIC
CURS PRESENTACIÓ 20 de maig de 2014.
BENVINGUTS A ESQUIROLS!
ESCOLA MARE DE DÉU DEL ROSER - AMÍLCAR
Novetats en l’accés a la universitat
BENVINGUTS A P3! REUNIÓ DE PARES CURS ESCOLA CAN LLOBET.
Qui som? Escola concertada formada per una Cooperativa de mestres i una Associació Cultural Catalana Laica Ambient familiar, una sola línia Nivells educatius:
ACTIVITATS EXTRAESCOLARS
Casal d’estiu 2016 CAMPUS ESPORTIU
PREMATRÍCULA PROVES ACCÉS UNIVERSITAT
Vilafranca del Penedès Curs 2015/16
TRETS DIFERENCIADORS 3r ESO
Què és la jornada contínua escolar
PRESENTACIÓ TUTORA NORMES BÀSIQUES DE L’AULA FUNCIONAMENT DE L’AULA HORARI DEL GRUP EQUIP DOCENT HORARI D’ATENCIÓ A PARES EIXIDES EXTRAESCOLARS BLOG DEL.
Programa Socialització de Llibres al CEIP LOLA ANGLADA
BENVINGUTS A L’ESO ( ).
Jornada de portes obertes 5 de març de 2016
Mediació IES s'Agulla (Blanes) Què és la mediació? Conflictes que
IES CAN PUIG CURS
BIENVINGUTS 5é B de Primària
Jornada de portes obertes de Batxillerat 2018
JORNADA D’ORIENTACIÓ AL BATXILLERAT
ASPECTES ADMINISTRATIUS D’INTERÈS PEL TUTOR DEL CENTRE RECEPTOR:
Seminari d’Educació Especial
4t C- Laura Madrià (subs. Toñi Ramírez)
Presentació de 1r d’ESO Curs
3r de Primària Escola Pau Casals Sabadell
LABANDÀRIA.
REUNIÓ D´AULA P4 CURS
Inici del curs setembre de 2018
COM AJUDAR ELS NOSTRES FILLS EN LA TASCA EDUCATIVA
IES ANGELETA FERRER I SENSAT
Xerrada sobre morositat a les Escoles Concertades
Acollida ESO Curs 201 _-201 _ BENVINGUTS curs ESO Grup
CFA Sebastià Juan Arbó Curs
BENVINGUTS A FORMIGUES!
INFORMÀTICA BÀSICA 1r ESO curs
BENVINGUDES I BENVINGUTS!!
LA NOVA SELECTIVITAT I L’ACCÉS A LA UNIVERSITAT
PROVES ACCÉS UNIVERSITAT (PAU) PREINSCRIPCIÓ UNIVERSITÀRIA 2019
Socialització de llibres de text.
L’AULA D’ESTUDI ÉS UN ESPAI ADIENT PER ESTUDIAR, FER DEURES, LLEGIR, CONSULTAR I FER PRÉSTEC DE LLIBRES… ESTÀ UBICADA A LA BIBLIOTECA DE L’ESCOLA. POSSIBILITA.
2n de primària Curs Escola La Serreta.
ESCOLA ELS QUATRE VENTS Sant Jaume dels Domenys ETAPA: PRIMÀRIA Els nens i nenes de 5è CICLE SUPERIOR.
Catàleg de llocs de treball del CPNL
REUNIÓ DE MARES i PARES ESO CURS: – 10 1
P-5 Curs
DEFINICIONS DEL TREBALL EN EQUIP
Llengua catalana i literatura
Àrea d’Atenció a les Persones
BIOLOGIA I GEOLOGIA 4rt ESO
OWL Boy scouts summer ‘19 Quan: Del 25 de juny al 26 de juliol, de 9:00h a 13:00h Servei de menjador de 13:00 a 16:30 Lloc: Plaça 11 de setembre local.
CURS r.
COLÒNIES- TREBALL DE SÍNTESI Del 15 al 19 de juny
CIENCIES DE LA TERRA I EL MEDI AMBIENT 2n batxillerat
BENVINGUTS/DES A L’INSTITUT
REUNIÓ MARES I PARES OCTUBRE r de Batxillerat
Transcripción de la presentación:

Reunió informativa d’inici de 3r ESO

Ordre del dia Presentació del tutor/a Horari Calendari Funcionament acadèmic de 3r d’ESO Recuperacions Alexia Agenda, eina indispensable Llibres compartits Relació família-escola Altres informacions Torn obert de paraula

1. Presentació del tutor/a Correu electrònic: Telèfon de l’Escola: 934 31 62 00 Horari d’atenció a les famílies:

2. Horari

3.Calendari Preavaluació: del 15 al 21 d’octubre Recuperació extraordinària: 2 i 5 de setembre Recuperació ordinària: del 13 al 17 de juny 3a avaluació i 2n quadrimestre: 3 de juny 2a avaluació: 4 de març 1r quadrimestre: 29 de gener 1a avaluació: 27 de novembre Preavaluació: del 15 al 21 d’octubre

4. Funcionament acadèmic a 3r ESO Les matèries de català, castellà, biologia i geologia i física i química es cursen quadrimestralment, igual que les matèries optatives. Detecció de casos UAC. Adaptació de les matèries instrumentals (prèvia autorització de la família i d’entrevista amb la psicopedagoga). Pot comportar canvi de grup. Remarquem la importància del treball diari a casa. Pot haver-hi o no deures però tenen matèria per preparar, repassar i estudiar. Orientació acadèmica i professional. Test de Holland i/o Brúixola, per poder triar les optatives de 4t.

5. Recuperacions L’ avaluació d’algunes matèries és continuada i per tant es recuperen aprovant els trimestres següents. Altres matèries es recuperen durant l’avaluació següent en horari no lectiu. Si no es recupera al llarg del curs, hi ha la convocatòria ordinària de juny i l’extraordinària de setembre. Podeu consultar els criteris d’avaluació al web, a l’apartat de documents.

6. Alexia. Seguiment acadèmic I

Seguiment acadèmic II

Control d’incidències I

Control d’incidències II

7. Agenda, eina indispensable I L’han de portar sempre a l’escola i és una eina de treball molt important. Signatura dels pares/mares a les primeres pàgines. Normes i hàbits de convivència a l’escola. Extracte del RRI, Drets i Deures de l’alumnat. Via de comunicació família-escola: Justificació/Comunicació absències i retards. Cites per entrevistes.

Agenda, eina indispensable II Control de deures, dates de proves i seguiment de treballs i exàmens. L’alumnat d’ESO no pot sortir de l’escola durant l’esbarjo, ni als canvis de classe, ni a l’hora de menjador. L’escola no pot subministrar medicaments.

Agenda. Comentari del calendari Dues sortides d’àrea (1r i 3r trimestre) que són de caràcter obligatori. Festius, vacances i altres dates d’interès. Altres activitats (teatre en anglès, en francès, activitats esportives voluntàries...) Activitats darrer dia de trimestre (cinema, jornada esportiva i sortida final de curs) Xerrades educatives (mossos, guàrdia urbana, educació afectiva i emocional...)

8. Llibres i material compartit L’escola treballa amb llibres i material compartit per reduir la despesa familiar i alhora fomentar el valor de la responsabilitat de l’alumnat. Signatura de la carta de compromís de conservació dels llibres i material compartit. Per tal de garantir el bon funcionament del sistema, cal retornar-los en el termini estipulat.

9. Relació família-escola La relació amb l’escola es fa mitjançant el tutor/a. És ell o ella qui vehicula la informació dirigida tant al professorat com a coordinació. Com a via de comunicació més ràpida podem utilitzar el correu electrònic, si no nota a l’agenda, trucada … Les entrevistes amb el tutor/a seran sempre amb cita prèvia concertada.

Relació família-escola És important que feu el seguiment en paral·lel de l’agenda i dels deures via Alèxia. No oblidem que l’alumnat, davant de situacions difícils, acostuma a donar una versió dels fets molt subjectiva que pot no adequar-se a la realitat. Poseu-vos en contacte amb el/la tutor/a per contrastar informacions i evitar malentesos. Recordeu-los que han d’anar a buscar el material perdut a coordinació, sense deixar passar massa temps. Compliment de la normativa respecte als aparells electrònics que podeu consultar a l’agenda. Recordeu que l’escola no se’n fa responsable.

10. Altres informacions I Menjador. Els/Les alumnes de tercer d’ESO baixen a dinar al primer torn, a les13: 25h. Biblioteca a la seva disposició per fer treballs o estudiar. Horari de 9-19h. Té servei de préstec. Durant l’horari de menjador només la poden utilitzar els/les alumnes que es queden a dinar a l’escola.

Altres informacions II Podeu obtenir altres informacions relacionades amb l’escola al web: www.joanpelegri.cat

Bon curs