La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

L’AULA D’ESTUDI ÉS UN ESPAI ADIENT PER ESTUDIAR, FER DEURES, LLEGIR, CONSULTAR I FER PRÉSTEC DE LLIBRES… ESTÀ UBICADA A LA BIBLIOTECA DE L’ESCOLA. POSSIBILITA.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "L’AULA D’ESTUDI ÉS UN ESPAI ADIENT PER ESTUDIAR, FER DEURES, LLEGIR, CONSULTAR I FER PRÉSTEC DE LLIBRES… ESTÀ UBICADA A LA BIBLIOTECA DE L’ESCOLA. POSSIBILITA."— Transcripción de la presentación:

1 L’AULA D’ESTUDI ÉS UN ESPAI ADIENT PER ESTUDIAR, FER DEURES, LLEGIR, CONSULTAR I FER PRÉSTEC DE LLIBRES… ESTÀ UBICADA A LA BIBLIOTECA DE L’ESCOLA. POSSIBILITA FER TREBALLS EN GRUP ELS DIVENDRES SEGONS DISPONIBILITAT I PRÈVIA RESERVA D’ESPAI. ESTÀ DIRIGIDA EXCLUSIVAMENT A NENS I NENES DE 3r A 6è DE PRIMÀRIA. S’OBRE DE DILLUNS A DIVENDRES DE A HORES. ES FARÀ UN CONTROL DIARI D’ASSISTÈNCIA. HI HA UNA MONITORA RESPONSABLE DEL CONTROL DEL GRUP, LA QUAL ORIENTA SOBRE LA INFORMACIÓ DISPONIBLE I POSSIBLES DUBTES QUE PUGUIN SORGIR. TÉ UN COST DE 10€ o 18€ (segons els dies d’assistència) CADA MES ES MANTÉ EL SERVEI DE PRÉSTEC DE LLIBRES I LLIURE ACCÉS A LA BIBLIOTECA ELS DIMECRES DE A HORES. ENS RESERVEM EL DRET D’ADMISSIÓ PER UNA ACTITUD INADEQUADA O UN MAL ÚS DEL MATERIAL.

2 L’aula d’estudi és un espai adient per estudiar, fer deures, llegir i fer préstec de llibres. Es pot consultar llibres i fer recerca d’informació amb els ordinadors disponibles sota la supervisió de la monitora. La funció de la monitora és la de donar suport i orientació envers la tria de material i d’informació, per tal d’aconseguir que els nens i nenes siguin autònoms a l’hora de realitzar els deures i treballs. És un servei reservat a nens i nenes de 3r a 6è de primària. L’horari de l’aula d’estudi és de dilluns a divendres de a hores. El cost de l’aula d’estudi dependrà del número de dies que es vulgui assistir, així, fins a 2 dies setmanals té un cost de 10€ i de 3 a 5 dies, 18€. El servei d'aula d’estudi disposa d’un control d’assistència per a tot l’alumnat. Els pares i mares hauran d’autoritzar la sortida individual de cada nen/a. Ens reservem el dret d’admissió per aquells alumnes que molestin als seus companys, no sàpiguen treballar en silenci o utilitzin un to inadequat en una biblioteca. En cas d'absència al servei, aviseu a l'AMPA o bé envieu un correu electrònic a Tots els dimecres de a 17.30h, la biblioteca romandrà oberta a tots els alumnes (lectura i préstec). Aquesta activitat és gratuïta. Els alumnes de P3 a 2n han de venir acompanyats d’un adult.


Descargar ppt "L’AULA D’ESTUDI ÉS UN ESPAI ADIENT PER ESTUDIAR, FER DEURES, LLEGIR, CONSULTAR I FER PRÉSTEC DE LLIBRES… ESTÀ UBICADA A LA BIBLIOTECA DE L’ESCOLA. POSSIBILITA."

Presentaciones similares


Anuncios Google