La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

Reunió pares curs 2011-2012 Escola Isaac Peral.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "Reunió pares curs 2011-2012 Escola Isaac Peral."— Transcripción de la presentación:

1 Reunió pares curs Escola Isaac Peral

2 Ordre del dia Presentació curs, mestres i nou horari (SEP).
Organització i normativa escolar. Relació família-escola. Sortides, activitats i colònies. Informació tallers mediació per a les famílies, preinscripcions INS, etc. Precs i preguntes.

3 Presentació curs i mestres
Roser Garcia: Tutora i mestra de matemàtiques, llengua catalana,llengua castellana, medi, informàtica, mediació i alternativa. Susana González: Desdoblament matemàtiques (geometria i mesura) i reforç llengua. Rosa M. Iglesias: Comprensió lectora. Eduard Bover: Educació física. Marta Hernández: Anglès i arts & crafts. Merche Leal: Música. Sara Gil: Religió Altres mestres: Cristina Julià (mestre EE). Mestres de SEP: Susana, Rosa I., Marta C., Cristina R. I Roser.

4 Organització i normativa escolar
Puntualitat i absències: Portar sempre justificació a l’agenda, encara que es truqui per telèfon. Medicació: Portar medicament + recepta mèdica + autorització família + dosis especificades. Normes de l’aula: Presentació treballs i dossiers, fulls llibretes , ... (està especificat a la carpeta de separadors dels alumnes) Insistència en un bona escriptura, llegible i sense faltes ortogràfiques. Control de deures. S’anotarà a l’agenda els deures que no s’han fet (amb un color vermell). Es controlaran les faltes de deures. Comptaran per la nota final.

5 Full control de qualificacions.
El portaran en un sobre a l’agenda perquè les famílies el puguin anar controlant. Quan veieu una nota signeu-la, així el mestre comprovarà que esteu assabentats. Recordeu que les notes dels controls no són les úniques qualificacions que es tindran en compte a l’hora d’avaluar l’alumne, també és molt important el treball diari, les tasques, l’actitud, l’interès,... Per qualsevol consulta o dubte sobre una prova s’atendrà als pares per resoldre-ho, prèvia demanda d’entrevista mitjançant l’agenda.

6 Material imprescindible pel bon funcionament:
Pendrive sempre a l’estoig. És una eina més de treball. Educació Física: Cal portar sempre la roba de recanvi, es dutxaran a l’escola i es canviaran de roba. Aula: és important que l’alumne porti l’estoig amb el material imprescindible, el regle, el compàs, l’agenda, els llibres, llibretes,... Aquest curs han d’acostumar-se a portar el material diàriament ja que el tindran a casa (mirant a l’horari cada dia quines àrees tenen). Intentar que els vostres fills no portin objectes que els puguin distreure a l’aula. Beta a la roba: Cal que la roba (jaqueta, jerseis,...) vingui amb una beta i el nom visible ja que tot està penjant al passadís.

7 Informes. Un informe per trimestre.
Recollida germans petits: Aquells pares que ho demanin cal que passin per secretaria per signar l’autorització per aquest curs escolar. Aquells alumnes que es queden al menjador i algun dia han de sortir cal que informin a l’empresa i fer una autorització a l’agenda. Així com els esporàdics han de portar el tiquet. Qualsevol canvi de les vostres dades (telèfons de contacte, direcció,...) cal informar-ho a la mestra o a la secretaria. És important que tinguem actualitzades les dades. No es deixarà sortir de l’escola cap alumne, dins de l’horari escolar, si no el passa a recollir un adult.

8 RELACIÓ FAMÍLIA-ESCOLA
Agenda: És el mitjà de comunicació entre alumnes – pares – escola. Funció: - Ajudar a l’alumne a planificar les tasques escolars i el seu estudi. - Afavorir l’adquisició d’hàbits de treball. - Servir com a instrument per la comunicació, directa i permanent, entre les famílies i el professorat. - Ajudar al seguiment continuat de la marxa escolar de l’alumnat. - Tenir a l’abast la informació més rellevant com dates del centre, horaris, normativa… És per això que és imprescindible la revisió diària per part de l’alumnat i els pares, per comprovar tasques, possibles notificacions, qualificacions, etc. Cal signar les notes.

9 Cap d’Estudis (Susana)
Tutoria - entrevistes: Dimecres 12’30-13’30 h. S’anotarà a l’agenda el dia proposat. En el cas de ser vosaltres qui la demaneu feu també servir aquest mitjà. Si una entrevista ha de ser anul·lada aviseu amb anterioritat i, si cal, mitjançant trucada telefònica. Recordeu als vostres fills que són ells que han d’ensenyar les notes. Cal recordar que davant d’alguna consulta o problema s’ha de seguir el següent ordre: Tutora (Roser) Cap d’Estudis (Susana) Directora (Imma)

10 SORTIDES I ACTIVITATS Recordeu que a les sortides no es poden portar llaminadures, envasos de vidre ni càmera de fotos (aquesta última només serà permesa per demanda del/la mestre/a). A les sortides, és recomanable portar el xandall i/o samarreta de l’escola i en el seu defecte, una samarreta de color taronja. Cal respectar les dates dels pagaments. Si alguna família té dificultats per abonar-los en les dates acordades parleu amb la Cristina (secretària del centre) o amb la tutora. Si no es diu res passada la data de venciment, l’alumne no podrà assistir a cap sortida del curs.

11 colònies Can Ribas (Bigues i Riells). Des de P-5 a 6è.
Dates: dimarts 28 i dimecres 29 de febrer. És important entregar el paper de previsió el més aviat possible per poder fer els càlculs de la despesa (abans del dia 30 de setembre).

12 Altres informacions... Tallers mediació per a les famílies. Es realitzaran tres sessions al llarg de l’any. S’anirà informant a les famílies a través de circulars. Vacunació: hepatitis A i B (obligatòria), papiloma i varicel·la (optatives). Es donarà el full d’autorització a les famílies per poder vacunar al centre. Instituts adscrits, preinscripcions, etc. S’anirà informant al llarg del curs de les dades per fer les preinscripcions, del dia de jornada de portes obertes dels instituts adscrits (INS Terrassa i INS Nicolau Copèrnic). Es farà una reunió de pares informativa on vindran representants dels instituts adscrits.


Descargar ppt "Reunió pares curs 2011-2012 Escola Isaac Peral."

Presentaciones similares


Anuncios Google