ABRIL 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL

Slides:



Advertisements
Presentaciones similares
Octubre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Advertisements

GENER 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
ESCOLA LLUIS MILLET SENSE PORC
ESCOLA LLUIS MILLET NO OU
LA DIETA SALUDABLE 4t de Primària – curs
Bones vacances de Nadal i feliç 2017
ESCOLA CAMBRILS Basal OCTUBRE 17 Al.lergògens FESTA LA CASTANYADA
Menú setmanal – Del 25 d’abril al 1 de maig Dilluns Dimarts Dimecres
BON ESTIU ESCOLA LES MIMOSES Menú alumnes/es MES JUNY 2018
Setembre 2018 MALLORCA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www
Desembre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Institut Front Marítim
Institut Front Marítim
GENER 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Novembre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
MENU ESCOLETA PIUS XII P2 I P3 DESEMBRE
Octubre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Novembre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Octubre 2015 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
MAIG 2018 POVEDA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
SOPARS MAIG 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Institut Front Marítim
Sopars Juny 2018 MALLORCA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www
SOPARS NOVEMBRE ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Setembre 2016 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Festa de la Verge de la Mercè
MARÇ 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
SESSIÓ V PES i EXERCICI FÍSIC.
ESCOLA BRESSOL SOL SOLET- MENÚ TRITURATS 7 MESOS FEBRER
Novembre 2015 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
MAIG 2018 MALLORCA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www. alcoescat
Octubre 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
FEBRER 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Proposta de Sopars FEBRER ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
SOPARS OCTUBRE 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www. alcoescat
ESCOLA VALL DE PALAU SENSE OU
Restaurant dinou vint-i-dos
SOPARS OCTUBRE 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www. alcoescat
EBM SOL SOLET– MENÚ BASAL
Enciam,tonyina,blat de moro
Institut Front Marítim
Restaurant dinou vint-i-dos
Octubre 2016 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Setembre 2018 MALLORCA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www
Saltells Menú Basal Febrer 19
Menú DESEMBRE 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www. alcoescat
Octubre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
SOPARS NOVEMBRE ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
FESTA DE LLIURE DISPOSICIÓ
PROPOSTA DE SOPARS DE ABRIL ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
FESTA FESTA LLARS CÀTERING TRITURATS
Sopars DESEMBRE 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
ABRIL 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
SOPARS DESEMBRE 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Diumenge 4 de maig de 2017 PRIMERS Amanida de bacallà amb romesco
Immaculada Maig Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres 01/05/2019
Setembre 18 Institut Front Marítim dilluns 10 dimarts 11 dimecres 12
Disabte 8 de juliol de 2017 PRIMERS
Sopars MAIG 2018 POVEDA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www
Proposta de SOPARS octubre 2015 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Les fruites del temps són: pera, plàtan, taronja, poma, mandarines,...
SOPARS OCTUBRE 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www. alcoescat
Dissabte 29 de juliol de 2017 PRIMERS Amanida de llenties amb bacallà
Menú Abril 2019 Poveda ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www
Desembre 2015 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Desembre 2015 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Maig 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
BONES VACANCES D’ESTIU
SOPARS OCTUBRE 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www. alcoescat
Transcripción de la presentación:

ABRIL 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 3 Llenties cuites amb verduretes Truita a la francesa amb enciam, tomàquet i soja Fruita de temporada Dia 4 Espaguetis amb salsa de tomàquet i formatge ratllat Hamburguesa d’au amb enciam “Projecte Ens ho mengem tot” Dia 5 Minestra de verdura amb patates Fricandó de vedella amb salsa i bolets Dia 6 Sopa d’au amb galets Pollastre al forn amb enciam i blat de moro Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 7 Arròs a la milanesa amb verduretes Palometa a la planxa amb enciam Vacances de Setmana Santa De Setmana Santa Dia 18 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Filet de lluç arrebossat amb enciam i pastanaga ratllada Préssec en almívar Dia 19 Cigrons cuits amb verduretes Remenat d’ou i pernil amb enciam i tomàquet Dia 20 Espirals a la crema amb formatge ratllat Llom a la planxa amb enciam i blat de moro Dia 21 Mongeta tendra amb patata Estofat de gall d’indi amb verduretes Dia 24 Macarrons amb carn, salsa de tomàquet i formatge ratllat Bunyols de bacallà amb enciam i pastanaga Dia 25 Mongetes blanques saltejades amb pernil i ceba Truita a les fines herbes amb enciam i pipes Dia 26 Crema de carbassó, ceba i porro Botifarra al forn amb enciam i xips Dia 27 Sopa d’au amb arròs Cuixetes de pollastre al forn amb enciam i olives Dia 28 Patates guisades amb sèpia i verdures Gallineta a la planxa amb amanida d’enciam

ABRIL 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 3 Llenties cuites amb verduretes Truita a la francesa amb enciam, tomàquet i soja Fruita de temporada Dia 4 Espaguetis s/gluten amb salsa de tomàquet i formatge ratllat* Hamburguesa* d’au amb enciam i olives* Dia 5 Minestra de verdura amb patates Fricandó0** a/ maizena de vedella amb salsa i bolets Dia 6 Sopa d’au amb galets s/gluten (brou s/gluten) Pollastre al forn amb enciam i blat de moro Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 7 Arròs a la milanesa* amb verduretes Palometa a la planxa amb enciam Vacances de Setmana Santa De Setmana Santa Dia 18 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Peix blanc al forn amb enciam i pastanaga ratllada Préssec en almívar Dia 19 Cigrons cuits amb verduretes Remenat d’ou i pernil* amb enciam i tomàquet Dia 20 Espirals s/gluten a la crema amb formatge ratllat* Llom a la planxa amb enciam i blat de moro Dia 21 Mongeta tendra amb patata Estofat* de gall d’indi amb verduretes Dia 24 Macarrons s/gluten amb carn, salsa de tomàquet i formatge ratllat* Peix blanc al forn amb enciam i pastanaga Dia 25 Mongetes blanques saltejades amb pernil* i ceba Truita a les fines herbes amb enciam i pipes Dia 26 Crema de carbassó, ceba i porro Botifarra* al forn amb enciam i xips Dia 27 Sopa d’au amb arròs (brou s/gluten) Cuixetes de pollastre al forn amb enciam i olives* Dia 28 Patates guisades* amb sèpia i verdures Gallineta a la planxa amb amanida d’enciam SENSE GLUTEN Cal revisar que tots els ingredients utilitzats siguin SENSE GLUTEN, i els fregits es facin en oli net *Cal verificar a l’etiqueta l’absència de gluten a les conserves: olives, tonyina, etc. i als embotits. Salsa de tomàquet sense gluten, llegum seca (no en conserva), peix fresc o congelat sense gluten. Sofregits amb verdures naturals (no congelades) Cremes de verdures naturals, sense farines. **TOTS els productes sense gluten cuits o fregits en oli net, a part del menú basal.

ABRIL 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 3 Llenties cuites amb verduretes Truita a la francesa amb enciam, tomàquet i soja Fruita de temporada Dia 4 Espaguetis amb salsa de tomàquet s/formatge Hamburguesa* d’au amb enciam i olives Dia 5 Minestra de verdura amb patates Fricandó* de vedella amb salsa i bolets Dia 6 Sopa d’au amb galets Pollastre al forn amb enciam i blat de moro Dia 7 Arròs a la milanesa* amb verduretes Palometa a la planxa amb enciam Vacances de Setmana Santa De Setmana Santa Dia 18 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Peix blanc al forn amb enciam i pastanaga ratllada Préssec en almívar Dia 19 Cigrons cuits amb verduretes Remenat d’ou i pernil* amb enciam i tomàquet Dia 20 Espirals a la napolitana s/formatge Llom a la planxa amb enciam i blat de moro Dia 21 Mongeta tendra amb patata Estofat de gall d’indi amb verduretes Dia 24 Macarrons amb carn, salsa de tomàquet s/formatge Peix blanc al forn amb enciam i pastanaga Dia 25 Mongetes blanques saltejades amb pernil* i ceba Truita a les fines herbes amb enciam i pipes Dia 26 Crema de carbassó, ceba i porro (s/lactis) Botifarra* al forn amb enciam i xips Dia 27 Sopa d’au amb arròs Cuixetes de pollastre al forn amb enciam i olives Dia 28 Patates guisades amb sèpia i verdures Gallineta a la planxa amb amanida d’enciam SENSE LACTOSA INGREDIENTS SENSE LACTOSA (verificar segons fitxes de proveïdors). No posar llet en les cremes i purés, ni en les truites. No cuinar amb mantega

S/PROTEÏNA DE LLET DE VACA ABRIL 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 3 Llenties cuites amb verduretes Truita a la francesa amb enciam, tomàquet i soja Fruita de temporada Dia 4 Espaguetis amb salsa de tomàquet s/formatge Hamburguesa* d’au amb enciam i olives* Dia 5 Minestra de verdura amb patates Fricandó** s/llet de vedella amb salsa i bolets Dia 6 Sopa d’au amb galets (brou s/proteïna de llet de vaca) Pollastre al forn amb enciam i blat de moro Dia 7 Arròs a la milanesa* amb verduretes Palometa a la planxa amb enciam Vacances de Setmana Santa De Setmana Santa Dia 18 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Peix blanc al forn amb enciam i pastanaga ratllada Préssec en almívar Dia 19 Cigrons cuits amb verduretes Remenat d’ou i pernil* amb enciam i tomàquet Dia 20 Espirals a la napolitana s/formatge Llom a la planxa amb enciam i blat de moro Dia 21 Mongeta tendra amb patata Estofat de gall d’indi amb verduretes Dia 24 Macarrons amb carn, salsa de tomàquet s/formatge Peix blanc al forn amb enciam i pastanaga Dia 25 Mongetes blanques saltejades amb pernil* i ceba Truita a les fines herbes amb enciam i pipes Dia 26 Crema de carbassó, ceba i porro (s/lactis) Botifarra* al forn amb enciam i xips Dia 27 Sopa d’au amb arròs (brou s/proteïna de llet de vaca) Cuixetes de pollastre al forn amb enciam i olives* Dia 28 Patates guisades amb sèpia i verdures Gallineta a la planxa amb amanida d’enciam S/PROTEÏNA DE LLET DE VACA *INGREDIENTS S/LACTIS NI PROTEÏNA DE LLET DE VACA (verificar fitxes de proveïdors) ** FREGITS EN OLI NOU I A PART, ARREBOSSATS SENSE LLET ELABORAR ELS PLATS EN UNA PLANXA NETA I EL FORN A PART NO UTILITZAR MANTEGA EN CAP DE LES PREPARACIONS

ABRIL 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 3 Llenties cuites amb verduretes Truita a la francesa amb enciam, tomàquet i soja Fruita de temporada Dia 4 Espaguetis amb salsa de tomàquet i formatge ratllat Hamburguesa d’au amb enciam i olives s/farcir Dia 5 Minestra de verdura amb patates Fricandó** de vedella amb salsa i bolets Dia 6 Sopa d’au amb galets Pollastre al forn amb enciam i blat de moro Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 7 Arròs a la milanesa amb verduretes Gall dindi a la planxa amb enciam Vacances de Setmana Santa De Setmana Santa Dia 18 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Croquetes de pollastre** amb enciam i pastanaga ratllada Préssec en almívar Dia 19 Cigrons cuits amb verduretes Remenat d’ou i pernil amb enciam i tomàquet Dia 20 Espirals a la crema amb formatge ratllat Llom a la planxa amb enciam i blat de moro Dia 21 Mongeta tendra amb patata Estofat de gall d’indi amb verduretes Dia 24 Macarrons amb carn, salsa de tomàquet i formatge ratllat Gall dindi a la planxa amb enciam i pastanaga Dia 25 Mongetes blanques saltejades amb pernil i ceba Truita a les fines herbes amb enciam i pipes Dia 26 Crema de carbassó, ceba i porro Botifarra al forn amb enciam i xips Dia 27 Sopa d’au amb arròs Cuixetes de pollastre al forn amb enciam i olives s/farcir Dia 28 Patates guisades amb verdures s/sèpia Remenat d’ou amb xampinyons amb amanida d’enciam SENSE PEIX *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta que no contenen ni estan fets a base de PEIX. **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part.

ABRIL 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 3 Llenties cuites amb verduretes Truita a la francesa amb enciam, tomàquet i soja Fruita de temporada Dia 4 Espaguetis amb salsa de tomàquet i formatge ratllat Hamburguesa d’au amb enciam i olives s/farcir Dia 5 Minestra de verdura amb patates Fricandó** de vedella amb salsa i bolets Dia 6 Sopa d’au amb galets Pollastre al forn amb enciam i blat de moro Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 7 Arròs a la milanesa amb verduretes Palometa a la planxa amb enciam Vacances de Setmana Santa De Setmana Santa Dia 18 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Filet de lluç arrebossat*/** amb enciam i pastanaga ratllada Préssec en almívar Dia 19 Cigrons cuits amb verduretes Remenat d’ou i pernil amb enciam i tomàquet Dia 20 Espirals a la crema amb formatge ratllat Llom a la planxa amb enciam i blat de moro Dia 21 Mongeta tendra amb patata Estofat de gall d’indi amb verduretes Dia 24 Macarrons amb carn, salsa de tomàquet i formatge ratllat Bunyols de bacallà*/** amb enciam i pastanaga Dia 25 Mongetes blanques saltejades amb pernil i ceba Truita a les fines herbes amb enciam i pipes Dia 26 Crema de carbassó, ceba i porro Botifarra al forn amb enciam i xips Dia 27 Sopa d’au amb arròs Cuixetes de pollastre al forn amb enciam i olives s/farcir Dia 28 Patates guisades amb verdures s/sèpia Gallineta a la planxa amb amanida d’enciam SENSE MARISC *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta que no contenen ni estan fets a base de MARISC. **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part.

ABRIL 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 3 Llenties cuites amb verduretes (s/picada de fruits secs) Truita a la francesa amb enciam, tomàquet i soja Fruita de temporada Dia 4 Espaguetis amb salsa de tomàquet i formatge ratllat Hamburguesa* d’au amb enciam i olives Dia 5 Minestra de verdura amb patates Fricandó (sense picada) de vedella amb salsa i bolets Dia 6 Sopa d’au amb galets Pollastre al forn amb enciam i blat de moro Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 7 Arròs a la milanesa amb verduretes Palometa a la planxa amb enciam Vacances de Setmana Santa De Setmana Santa Dia 18 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Filet de lluç arrebossat*/** amb enciam i pastanaga ratllada Préssec en almívar Dia 19 Cigrons cuits amb verduretes Remenat d’ou i pernil amb enciam i tomàquet Dia 20 Espirals a la crema amb formatge ratllat Llom a la planxa amb enciam i blat de moro Dia 21 Mongeta tendra amb patata Estofat (sense picada) de gall d’indi amb verduretes Dia 24 Macarrons amb carn*, salsa de tomàquet i formatge ratllat Bunyols de bacallà*/** amb enciam i pastanaga Dia 25 Mongetes blanques saltejades amb pernil i ceba Truita a les fines herbes amb enciam (s/pipes) Dia 26 Crema de carbassó, ceba i porro Botifarra* al forn amb enciam i xips Dia 27 Sopa d’au amb arròs Cuixetes de pollastre al forn amb enciam i olives Dia 28 Patates guisades amb sèpia i verdures (s/picada de fruits secs) Gallineta a la planxa amb amanida d’enciam SENSE FRUITS SECS *INGREDIENTS SENSE FRUITS SECS (verificar segons fitxes de proveïdors), NI PICADA DE FRUITS SECS ** FREGITS EN OLI NOU I A PART, ELABORAR ELS PLATS EN UNA PLANXA NETA I EL FORN A PART

ABRIL 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 3 Llenties cuites amb verduretes (s/embotit ni carn de porc) Truita a la francesa amb enciam, tomàquet i soja Fruita de temporada Dia 4 Espaguetis amb salsa de tomàquet i formatge ratllat Hamburguesa d’au amb enciam i olives Dia 5 Minestra de verdura amb patates Fricandó de vedella amb salsa i bolets Dia 6 Sopa d’au amb galets Pollastre al forn amb enciam i blat de moro Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 7 Arròs amb verduretes (s/pernil) Palometa a la planxa amb enciam Vacances de Setmana Santa De Setmana Santa Dia 18 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Filet de lluç arrebossat amb enciam i pastanaga ratllada Préssec en almívar Dia 19 Cigrons cuits amb verduretes Remenat d’ou i xampinyons amb enciam i tomàquet Dia 20 Espirals a la crema amb formatge ratllat Peix a la planxa amb enciam i blat de moro Dia 21 Mongeta tendra amb patata Estofat de gall d’indi amb verduretes Dia 24 Macarrons amb carn de vedella, salsa de tomàquet i formatge ratllat Bunyols de bacallà amb enciam i pastanaga Dia 25 Mongetes blanques saltejades amb ceba sense pernil Truita a les fines herbes amb enciam i pipes Dia 26 Crema de carbassó, ceba i porro Salsitses d’au al forn amb enciam i xips Dia 27 Sopa d’au amb arròs Cuixetes de pollastre al forn amb enciam i olives Dia 28 Patates guisades amb sèpia i verdures Gallineta a la planxa amb amanida d’enciam SENSE PORC

ABRIL 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 3 Llenties cuites amb verduretes (s/carn) Truita a la francesa amb enciam, tomàquet i soja Fruita de temporada Dia 4 Espaguetis amb salsa de tomàquet i formatge ratllat Hamburguesa vegetal amb enciam i olives Dia 5 Minestra de verdura amb patates Peix blanc amb salsa i bolets Dia 6 Sopa vegetal amb galets Truita de formatge amb enciam i blat de moro Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 7 Arròs amb verduretes (s/pernil) Palometa a la planxa amb enciam Vacances de Setmana Santa De Setmana Santa Dia 18 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Filet de lluç arrebossat amb enciam i pastanaga ratllada Préssec en almívar Dia 19 Cigrons cuits amb verduretes (s/carn) Remenat d’ou i xampinyons amb enciam i tomàquet Dia 20 Espirals a la crema amb formatge ratllat Peix a la planxa amb enciam i blat de moro Dia 21 Mongeta tendra amb patata Ous durs amb verduretes Dia 24 Macarrons amb salsa de tomàquet i formatge ratllat s/carn Bunyols de bacallà amb enciam i pastanaga Dia 25 Mongetes blanques saltejades amb ceba sense pernil Truita a les fines herbes amb enciam i pipes Dia 26 Crema de carbassó, ceba i porro Peix al forn amb enciam i xips Dia 27 Sopa vegetal amb arròs Truita de formatge amb enciam i olives Dia 28 Patates guisades amb sèpia i verdures Gallineta a la planxa amb amanida d’enciam SENSE CARN

ABRIL 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 3 Llenties cuites amb verduretes Peix blanc a la planxa amb enciam, tomàquet i soja Fruita de temporada Dia 4 Pasta s/ou amb salsa de tomàquet i formatge ratllat* Hamburguesa* d’au amb enciam i olives Dia 5 Minestra de verdura amb patates Fricandó** s/ou de vedella amb salsa i bolets Dia 6 Sopa* d’au amb pasta s/ou Pollastre al forn amb enciam i blat de moro Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 7 Arròs a la milanesa* amb verduretes Palometa a la planxa amb enciam Vacances de Setmana Santa De Setmana Santa Dia 18 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Peix blanc al forn amb enciam i pastanaga ratllada Préssec en almívar Dia 19 Cigrons cuits amb verduretes Pollastre a la planxa amb enciam i tomàquet Dia 20 Pasta s/ou a la crema amb formatge ratllat* Llom a la planxa amb enciam i blat de moro Dia 21 Mongeta tendra amb patata Estofat de gall d’indi amb verduretes Dia 24 Pasta s/ou amb carn, salsa de tomàquet i formatge ratllat* Peix blanc al forn amb enciam i pastanaga Dia 25 Mongetes blanques saltejades amb pernil i ceba Gall dindi a les fines herbes amb enciam i pipes Dia 26 Crema de carbassó, ceba i porro Botifarra* al forn amb enciam i xips Dia 27 Sopa* d’au amb arròs Cuixetes de pollastre al forn amb enciam i olives Dia 28 Patates guisades amb sèpia i verdures Gallineta a la planxa amb amanida d’enciam SENSE OU *INGREDIENTS SENSE OU O PROTEÏNA D'OU (verificar segons fitxes de proveïdors) ** FREGITS EN OLI NOU I A PART, ARREBOSSATS SENSE OU, ELABORAR ELS PLATS EN UNA PLANXA NETA I EL FORN A PART ATENCIÓ A LES ETIQUETES, HI HA OU SI ENTRE ELS INGREDIENTS TROBEM: •E-322 Lecitina (que no sigui de soja), E-1105 Lisozima •Albúmina, Coagulant, Emulsificant, Globulina, Livetina, Vitelina •Ovoalbúmina, Ovomucoide, Ovolivetina, Ovomucina •E-161-b (luteïna, pigment groc)

ABRIL 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 3 Llenties cuites amb verduretes Truita a la francesa amb enciam, tomàquet i pastanaga ratllada Fruita de temporada Dia 4 Espaguetis amb salsa de tomàquet i formatge ratllat Hamburguesa* d’au amb enciam i olives Dia 5 Minestra de verdura amb patates Fricandó** de vedella amb salsa i bolets Dia 6 Sopa d’au amb galets Pollastre al forn amb enciam i blat de moro Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 7 Arròs a la milanesa* amb verduretes Palometa a la planxa amb enciam Vacances de Setmana Santa De Setmana Santa Dia 18 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Filet de lluç arrebossat*/** amb enciam i pastanaga ratllada Préssec en almívar Dia 19 Cigrons cuits amb verduretes Remenat d’ou i pernil* amb enciam i tomàquet Dia 20 Espirals a la crema amb formatge ratllat Llom a la planxa amb enciam i blat de moro Dia 21 Mongeta tendra amb patata Estofat de gall d’indi amb verduretes Dia 24 Macarrons amb carn*, salsa de tomàquet i formatge ratllat Bunyols de bacallà*/** amb enciam i pastanaga Dia 25 Mongetes blanques saltejades amb pernil* i ceba Truita a les fines herbes amb enciam i pipes Dia 26 Crema de carbassó, ceba i porro Botifarra* al forn amb enciam i xips Dia 27 Sopa d’au amb arròs Cuixetes de pollastre al forn amb enciam i olives Dia 28 Patates guisades amb sèpia i verdures Gallineta a la planxa amb amanida d’enciam SENSE SOJA *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta o fitxa de proveïdors que no contenen ni estan fets a base de SOJA , DERIVATS o FARINES DE SOJA. Ni tampoc additus a base de soja (lecitina-E322, àcids grasos-E471… ) **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part.

ABRIL 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 3 Patates cuites amb verduretes (s/llegums, pèsols ni faves) Truita a la francesa amb enciam, tomàquet i pastanaga ratllada Fruita de temporada Dia 4 Espaguetis amb salsa de tomàquet i formatge ratllat* Hamburguesa* d’au amb enciam i olives Dia 5 Minestra de verdura amb patates s/pèsols i s/faves Fricandó** de vedella amb salsa i bolets Dia 6 Sopa d’au amb galets (brou s/llegums) Pollastre al forn amb enciam i blat de moro Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 7 Arròs a la milanesa* amb verduretes s/pèsols Palometa a la planxa amb enciam Vacances de Setmana Santa De Setmana Santa Dia 18 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Filet de lluç arrebossat*/** amb enciam i pastanaga ratllada Préssec en almívar Dia 19 Remenat d’ou i pernil* amb enciam i tomàquet Dia 20 Espirals a la crema amb formatge ratllat* Llom a la planxa amb enciam i blat de moro Dia 21 Mongeta tendra amb patata Estofat de gall d’indi amb verduretes s/pèsols Dia 24 Macarrons amb carn*, salsa de tomàquet i formatge ratllat* Bunyols de bacallà*/** amb enciam i pastanaga Dia 25 Mongetes verdes saltejades amb pernil* i ceba Truita a les fines herbes amb enciam i pipes Dia 26 Crema de carbassó, ceba i porro Botifarra* al forn amb enciam i xips Dia 27 Sopa d’au amb arròs Cuixetes de pollastre al forn amb enciam i olives Dia 28 Patates guisades amb sèpia i verdures (s/llegums, pèsols ni faves) Gallineta a la planxa amb amanida d’enciam SENSE LLEGUMS *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta o ftixa de proveïdors que no contenen ni estan fets a base de LLEGUM , DERIVATS o FARINES DE LLEGUM. Ni tampoc additus a base de soja (lecitina-E322, àcids grasos-E471… ) **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part.

ABRIL 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 3 Llenties cuites amb verduretes (s/carn ni embotit) Truita a la francesa amb enciam, tomàquet i soja Fruita de temporada Dia 4 Espaguetis amb salsa de tomàquet (s/formatge ratllat) Gall dindi a la planxa amb enciam i olives Dia 5 Minestra de verdura amb patates Vedella amb bolets s/salsa Dia 6 Sopa d’au amb galets (brou desgreixat) Pollastre s/pell al forn amb enciam i blat de moro Iogurt desnatat sostenible (La Fageda) Dia 7 Arròs amb verduretes (s/pernil) Palometa a la planxa amb enciam Vacances de Setmana Santa De Setmana Santa Dia 18 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Peix blanc al forn amb enciam i pastanaga ratllada Préssec en almívar Dia 19 Cigrons cuits amb verduretes (s/carn ni embotit) Remenat d’ou i xampinyons amb enciam i tomàquet Dia 20 Espirals a la napolitana (s/formatge ratllat) Llom a la planxa amb enciam i blat de moro Dia 21 Mongeta tendra amb patata Gall dindi a la planxa amb verduretes Dia 24 Macarrons amb salsa de tomàquet s/carn ni formatge ratllat Peix blanc al forn amb enciam i pastanaga Dia 25 Mongetes blanques saltejades amb ceba s/pernil Truita a les fines herbes amb enciam i pipes Dia 26 Crema de carbassó, ceba i porro (s/lactis) Peix al forn amb enciam (s/xips) Dia 27 Sopa d’au amb arròs (brou desgreixat) Cuixetes de pollastre s/pell al forn amb enciam i olives Dia 28 Patates guisades amb verdures s/sèpia Gallineta a la planxa amb amanida d’enciam BAIX EN COLESTEROL