Musical ( va automàtic ).

Slides:



Advertisements
Presentaciones similares
Els colors de l’ Advent.
Advertisements

Preparats per marxar?. Doncs anem a facturar!! No sabem si ho portem tot!
X. Amb Jesús, per sempre, a la casa del Pare
V. Jesús entrega la seva vida per nosaltres
CORAL DEL PARE CLARET.
NOSALTRES, AVUI, COM CLARET
CATECISME de la Conferència Episcopal Espanyola Jesús és el Senyor.
II. Déu és el nostre Pare 4. La creació és obra de l’amor de Déu.
Maria Fajardo Jordi Casado Pol Ayats Arnau Brunat Joel Rodriguez
VISITEM LA RESIDÈNCIA.
Música d’ Advent A. Pärt Déu és amb nosaltres QUARTA SETMANA D’ADVENT.
26 de l’any Regina Escoltant “Converteix-te, Jerusalem” de Narcís Casanoves, sentim-nos Església “santa i pecadora”
EL SILENCI ET PORTA A L’AMOR Música: Les Silfides
Cercar el sentit de la vida, de les coses i de la mort és com una necessitat primària. Fins quan, Senyor, seguireu oblidant-me? Fins quan m’amagareu la.
Entrevistem a Joaquín Castel Mas
15 de l’any B Regina “El viatge” d’Eleni Karaindrou ens evoca la vida missionera, sempre en camí.
23 de l’any cB Regina Escoltant “M’ha estimat” de T. LL. de Victoria, sentim-nos “tocats” per Jesús, com el sordmut de l’evangeli.
Us proposem no tocar el ratolí i gaudir-ne
Us proposem no tocar el ratolí i gaudir-ne
LES COMARQUES DE MUNTANYA
Ens alimentam amb el cos i la sang del Senyor
NADAL i EPIFANIA Nadal és la celebració del Misteri
La característica d’aquest salm és un sentiment de confiança pregona en Déu –expressat amb un llenguatge d’incomparable bellesa poètica. En la primera.
MIQUEL MARTÍ I POL ( ) EN HOMENATGE.
EL PARE TOUS, UN HOME QUE DONÀ FRUIT.
La Conca de Barberà.
▬ El salmista, un ministre de la casa de Déu, assisteix a la intriga d’un rival sense escrúpols, que vol suplantar-lo en les seves funcions dins el.
Música d’ Advent A. Pärt ALEGREU-VOS! TERCERA SETMANA D’ADVENT.
TINC SET!.
SORTIM A EXPLICAR MITES
Aquest és un missatge especialment inspirador i bell
CATALUNYA VA AUTOMATIC I AMB SO. (NO TOCAR EL RATOLI)
CATALUNYA VA AUTOMATIC I AMB SO. (NO TOCAR EL RATOLI)
Automàtic o al vostre gust amb el 8 Amb so ¯
AMOR.
+ L'amor del Senyor envers el seu poble i la victòria que li té assegurada (v. 4) són el motiu proposat a la comunitat cultual per a convidar-la a.
DEÚ ET PARLA. DESCOBREIX LA SEVA PARAULA.
Concurs Bíblic Víctor Bernal Martínez Col·legi Sant Josep Obrer
Celebració FINAL DE CURS.
Vivim-la amb el sacerdot
IV Part Música Catalana d’avantguarda “Epigrames” de Benet Casablanques (composició 2003) Monges de Sant Benet de Montserrat.
EL REGNE ÉS ENMIG NOSTRE EL REGNE ÉS ENMIG NOSTRE
Objectiu Educatiu Trienni
I vosaltres, qui dieu que sóc jo?
EL REGNE ÉS ENMIG NOSTRE EL REGNE ÉS ENMIG NOSTRE
EL TERRITORI I EL RELLEU DE CATALUNYA
Festes de Primavera ª Exposició Nacional de Roses al Palau Falguera de Sant Feliu de Llobregat Maig 2013.
Al vostre gust amb el 8 Amb so ¯
CONCURS BÍBLIC Laia Garrit Mª del Mar Puigferrat.
Automàtic o al vostre gust amb el 8 Amb so ¯
Meditem escoltant “He menjat el Teu Cos” (7’) de la Passió de Bach
Música: Pasqua, del Petit llibre d’orgue de Bach
Ser u amb totes les coses, aquesta és la vida de la divinitat, aquest és el cel dels homes. El castell dels Pirineus (1959)
“DÉU ET PARLA. DESCOBREIX LA SEVA PARAULA”
HABILITATS COMUNICATIVES
Cant espiritual Joan Maragall.
“Senyor, ensenya’m a ser feliç i a donar pau”
EL RIPOLLÈS.
CATALUNYA VA AUTOMATIC I AMB SO. (NO TOCAR EL RATOLI)
El Salm 135 de Schütz canta l’amor etern de Déu
Coral de les 10 verges que esperen el retorn de Jesús. Bach
“NO TINGUIS POR, QUE JO SÓC AMB TU!"
“NO TINGUIS POR, QUE JO SÓC AMB TU”
NO TINGUIS POR, QUE JO SÓC AMB TU
La “Música callada” de F. Mompou convida a l’adoració
“La mare de Jesús” de T. Ll. de Victòria, evoca l’acollida
Automàtic o al vostre gust amb el 8 Amb so ¯
L’AIGUA ÉS VIDA.
Transició de diapositives manual
FESTA DEL PARE CLARET 2018.
Transcripción de la presentación:

Musical ( va automàtic )

Salomé Maria Rosa Marcos Poquet va nàixer a Barcelona al 1939 el seu nom artístic Salomé va nàixer a Barcelona al 1939 La seva vida artística va començar a Ràdio Barcelona, va ser presentadora de Televisió, en el 1962 va guanyar el festival del Mediterrani amb la cançó “ Se’n va anar “ avui desprès dels anys la podrem escoltar amb la sardana “En el Vallespir “ de la sarsuela “Cançó d’amor i de guerra”

mon amor mai igualat. mon amor. En el Vallespir la vida del meu cor un jorn jo vaig sentir les glòries de l’amor, terra bella terra nostra, terra de l’amor sens fi, llum tota bellesa de bonic florí. Dolça terra jo t’estimo, i amb el cor tot abrandat terra meva jo et proclamo mon amor mai igualat. mon amor.

tingui sempre la besada del meu cor. Per a tu ma vida, serà l’alegria del goig de l’amor, terra nostra ta preuada formosor tingui sempre la besada del meu cor.

El Vallespir amb el Canigó al fons

terra bella terra nostra, terra de l’amor sens fi, llum tota bellesa de bonic florí. Dolça terra jo t’estimo, i amb el cor tot abrandat terra meva jo et proclamo mon amor mai igualat. Dolça terra jo t’estimo, i amb el cor tot abrandat terra meva jo et proclamo mon amor

Per a tu ma vida, serà l’alegria del goig de l’amor, terra nostra ta preuada formosor tingui sempre la besada del meu cor.

Terra nostra terra aimada per a tu la flor millor, per a els Sants les flors boscanes,,, per tu la flor del cor, !

( avanceu al vostra gust ) El Vallespir és una comarca de la Catalunya del Nord que limita per la banda sud amb les comarques de la Garrotxa, el Ripollès i l'Alt Empordà i per la banda nord amb el Conflent i el Rosselló. Presenta un fort contrast entre les altes muntanyes del massís del Canigó i les valls. El baix Vallespir, és a dir, la Conca de Ceret, es comunica amb la plana i té unes activitats semblants; només el fet de ser enclotat en els Aspres al nord i el massís del roc de Frausa al sud li forneix el caràcter de conca i unes gelades fortes a la primavera. El Vallespir mitjà és un conjunt de valls estretes dominades per vessants rosts i embosquejats d'alzines al solell, de roures i esplèndids castanyers a l'obac. L'alt Vallespir té, a sobre de valls encaixades, uns replans i uns amples alvèols granítics penjats al sector de Cortsaví i de Sant Llorenç de Cerdans i la magnífica vall de Prats de Molló. Cap al nord les serres i els pics aguts del massís del Canigó el separen del Conflent; de l'altra banda, cap al sud, Costoja i l'alta vall de la Muga miren cap a la Garrotxa. El Vallespir correspon a la conca del Tec i dels seus afluents, i a la conca de la ribera de Roma, amb l'alvèol de Sant Joan i de Sant Martí d'Albera, que forma la part més oriental del Vallespir. ( avanceu al vostra gust )

AUCA DE LA CATALUNYA NORD Conflent, Cerdanya, Capcir, Rosselló, i El Vallespir Formen tot un bastó al nord de nostra nació A Rià va sorgir un dia del Pilós, la dinastia seguiu

El Bisbe Oliba un món nou vol:” Pau i treva i res de dol” Pel tractat dels Pirineus, passàrem del cap als peus. Pirineu no és frontera ni per Querol ni per Cervera. Nosaltres sabem prou bé, el que som i volem ser Al sud tenen monarquia, que suporten cada dia Al nord tenim la república però ens nega la veu publica

A Salses hi ha la Porta, un símbol que ens reconforta. Aquí s’alça el Canigó cim i far de la nació. A Perpinyà, de temps ha, hi ha un ferm palau sobirà. I al Castellet crema ufana, nostra flama catalana. Un fill de Prats de Molló va lluitar amb seny i braó Fou en Josep Trinxeria que els "angelets" dirigia.

Una festa al febrer ens guanya la de l'ós de la muntanya Prada té Universitat per a la catalanitat. El rugbi és afició, del jovent d'aquest cantó Aquí típica és l’ollada com a teca de trobada. Tot català al Rosselló, beu moscat amb el porró. Som gent de mar i de vinya i quan cal tothom fa pinya.

Salvador i aquí s’ha acabat .De Serrallonga, els versots, sovint toquen els pebrots. Sem, doncs, com la tramuntana, un vent que ningú no mana ! I ballem aquí a Vinçà el mateix que a l’Empordà. Salvador i aquí s’ha acabat