La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

CORAL DEL PARE CLARET.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "CORAL DEL PARE CLARET."— Transcripción de la presentación:

1 CORAL DEL PARE CLARET

2 EL MÓN SERIA MÉS FELIÇ El món seria més feliç si tots fóssim amics,
Jugar tots junts, cantar tots junts, seria divertit. El món seria molt millor si no tinguéssim por, si sense demanar perdó poguéssim ser com som. El món seria més humà si tots fóssim germans, si ens agaféssim de les mans com mai ho hem fet abans.

3 TU EM DIU “SEGUEIX JESÚS”
UN JOVE DE SALLENT MOLT TREBALLADOR I ACTIU. FILL D’UN FABRICANT, SE’N SURT D’ALLÒ MES BÉ. PERÒ L’ÈXIT NO HO ÉS TOT. QUÈ EN TREUS DE GUANYAR DINERS, FAMA I HONORS SI A DINS NO TENS AMOR, SI A DINS NO TENS AMOR?

4 TU, PARE CLARET, EM DIUS: “SEGUEIX JESÚS. BUSCA SEMPRE ALLÒ QUE ÉS MÉS OPORTÚ, PER ESCAMPAR L’AMOR, PER FER UN MÓN MILLOR”. TU ETS CAPELLÀ, BISBE I MISSIONER I AMB ELS TEUS ESCRITS ET FAS PROPER A TOTHOM PER ESCAMPAR L’ AMOR, PER FER UN MÓN MILLOR.

5 L’ANTONI DECIDÍ FER-SE POBRE I ESTIMAR ESTAR BEN A PROP DELS MÉS NECESSITATS. A PEU FA EL CAMÍ, PREGA I PARLA DE JESÚS. TAMBÉ TÉ ENEMICS PER DIR LES VERITATS, PER DIR LES VERITATS.

6 TU, PARE CLARET, EM DIUS: “SEGUEIX JESÚS. BUSCA SEMPRE ALLÒ QUE ÉS MÉS OPORTÚ, PER ESCAMPAR L’AMOR, PER FER UN MÓN MILLOR”. TU ETS CAPELLÀ, BISBE I MISSIONER I AMB ELS TEUS ESCRITS ET FAS PROPER A TOTHOM PER ESCAMPAR L’ AMOR, PER FER UN MÓN MILLOR.

7 ENLLAÇ Com Jesús guareix els cecs i fa caminar el qui es coix, nosaltres volem obrir els ulls davant tot el que és injust, per poder fer avançar el món pel camí de la llibertat; on la única llei que valgui Sigui la d’estimar.

8 Volem fer un Enllaç que uneixi tots els pobles. Volem fer un Enllaç, pregó de llibertat, i construir amb les nostres mans les arrels d’un nou demà.

9 Seguint l’estil de Claret
que se sentí cridat per Déu, volem caminar per aquest món. Convençuts que hem de lluitar per la dignitat de tothom. Allà on sigui més urgent i oportú, eficaçment.

10 Volem fer un Enllaç que uneixi tots els pobles. Volem fer un Enllaç, pregó de llibertat, i construir amb les nostres mans les arrels d’un nou demà.

11 SANT, SEMPRE SANT Déu de l’univers, el cel i la terra plens de glòria estan. Hosanna, hosanna al rei de la terra. Oh, beneït sigui el nom del senyor.

12 HIMNE DEL PARE CLARET______________ CLARA LA LLUM AL ROSTRE
FORTA EN EL COR LA FE TEIXIDOR DE VIDES I POBLES AMB L’AMOR DEL CRIST CLARET. DE LA FÀBRICA I EL TELER ENFORA ET CRIDA EL PARE. DE LA PARAULA ENGRUNADA EN PAPERS ARREU N’ESCAMPARÀS LA FLAMA.

13 CLARA LA LLUM AL ROSTRE FORTA EN EL COR LA FE TEIXIDOR DE VIDES I POBLES AMB L’AMOR DEL CRIST CLARET. FILLS DE CLARET A L’ALBA ESPURNES LLENÇADES PEL VENT A CATALUNYA REVIFEN LES BRASES A TOT EL MÓN HI ENCENEN LA FE.

14 CLARA LA LLUM AL ROSTRE FORTA EN EL COR LA FE TEIXIDOR DE VIDES I POBLES AMB L’AMOR DEL CRIST CLARET. AMB MARIA VORA JESÚS TOTHORA CLAVATS COM UN PEU DEL COMPÀS OBRIM L’ALTRE PEU BEN ENFORA, MARGES LLUNYANS NO TEMEM PAS. CLARA LA LLUM AL ROSTRE...

15 AL·LELUIA AL·LELUIA, AL·LELÚ, AL·LELUIA AL·LELUIA, AL·LELUIA AL·LELUIA, AL·LELU...IA


Descargar ppt "CORAL DEL PARE CLARET."

Presentaciones similares


Anuncios Google