La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

NO TINGUIS POR, QUE JO SÓC AMB TU

Presentaciones similares


Presentación del tema: "NO TINGUIS POR, QUE JO SÓC AMB TU"— Transcripción de la presentación:

1 NO TINGUIS POR, QUE JO SÓC AMB TU
CLÀUDIA MARCO VIDAL COL·LEGI SAGRAT COR, AMPOSTA GRUP A

2 ON HI HA AMOR NO HI HA POR, JA QUE L’AMOR, QUAN ÉS COMPLET, TREU FORA LA POR
Normalment, quan tenim por, sempre busquem algú o alguna cosa per sentir-nos més segurs, per exemple, cridem algú o si estem al llit ens tapem amb la manta. Així reacciona el nostre cos a la por, ja que ho fa per instint.

3 QUÈ ÉS LA POR? La por és aquella sensació que apareix quan creus que sofriràs un dany. Pot servir-te per estar alerta davant d’un perill, però si la por creix es converteix en terror, i aleshores et paralitza i no et deixa pensar.

4 QUÈ ÉS L’AMOR? De totes les emocions, l’amor pot ser la més contradictòria. Ens pot provocar un somriure gegantí o una cascada de llàgrimes. L’amor diligent és aquell el qual fas teves l’alegria o la tristesa de la persona que estimes i, a més, sempre li desitges el millor. Esta foto de Autor desconocido está bajo licencia CC BY-NC-ND

5 ON HI HA AMOR NO HI HA POR, JA QUE L’AMOR, QUAN ÉS COMPLET, TREU FORA LA POR

6 PER COMBATRE AQUESTA POR, PODEM TENIR FE AMB DÉU, QUE ENS AJUDARÀ I ENS FARÀ MÉS FORTS. ELL ENS SERÀ UN GRAN AJUT, JA QUE ENS ESTIMA I ENS PROTEGEIX, PER AQUESTA RAÓ, HEM DE CONFIAR NOSALTRES AMB ELL.

7 Qui estima a Déu plenament, perd la por, ja que confia en Ell i sap que tindrà cura d’ell. “Descarregueu en ell totes les vostres preocupacions, ja que ell mateix té cura de vosaltres”(1Pere 5,7)

8 Per exemple, qui creu en Déu no té por a la mort perquè sap que es trobarà amb Ell i l’acollirà. “Déu ha estimat tant el món que ha donat el seu Fill únic perquè no es perdi ningú dels qui creuen en ell, sinó que tinguin vida eterna” (Joan 3,16)

9 L’AMOR ENS FA PERDRE LA POR
Podem considerar que l’amor cura la por, ja que si ens sentim acompanyats i segurs, no pensem que estem sols i podem afrontar les nostres pors amb més coratge. La Bíblia ens explica que Déu ens estima plenament i mai ens abandona, això significa que podem tenir fe en Ell, perquè mai ens soltarà de la mà i “ho disposa tot en bé dels qui l’estimen” (Rom 8,28)

10


Descargar ppt "NO TINGUIS POR, QUE JO SÓC AMB TU"

Presentaciones similares


Anuncios Google