La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

“NO TINGUIS POR, QUE JO SÓC AMB TU”

Presentaciones similares


Presentación del tema: "“NO TINGUIS POR, QUE JO SÓC AMB TU”"— Transcripción de la presentación:

1 “NO TINGUIS POR, QUE JO SÓC AMB TU”
ONA ROIG CATEGORIA C ARQUEBISBAT DE BARCELONA COL·LEGI PARE MANYANET LES CORTS Travessera de les Corts, 311, Barcelona

2 L’AMOR TOT HO POT On hi ha amor no hi ha por, ja que l'amor, quan és complet, treu fora la por. Primera Carta de Joan (1Jn 4,18).

3 Comentari: Aquesta cita ens parla del paper que juga l’amor quan es tracta de la por, diu que l’amor espanta la por perquè quan ens sentim estimats ens sentim segurs i protegits i no temem a res. Exemple: Quan pateixes pel ben estar d’una familiar, i una persona a la qual estimes t’abraça et diu que tot anirà bé, t’inspira una confiança que fa que perdis la por.

4 AJUDA ALS MÉS DÈBILS Dóna noves forces als cansats,
enrobusteix els qui són febles (Is 40, 29)

5 Comentari: Parla de com d’important és ajudar i estimar als altres com a tu mateix, i sobretot als qui més ho necessiten. Els més desfavorits viuen amb pors constants que els fan viure insegurs, i els hem d’ajudar a superar aquestes pors. Exemple: Un pobre en rebre aliments se sent content i agraït per haver sigut ajudat, i nosaltres ens sentim feliços i realitzats per la bona obra que hem fet.

6 DÉU ENS FA FORTS Els qui confien en el Senyor recobren les forces,
alcen el vol com les àguiles, caminen sense cansar-se, corren sense defallir. (Is 40, 31)

7 Comentari: Creure en Déu, ens fa agafar forces i sentir-nos invencibles. La fe ens fa ser capaços de tot i de no témer absolutament res. Exemple: Si creiem que som capaços de fer alguna cosa, sempre podem arribar a aconseguir-ho deixant enrere la por al fracàs. Hem de lluitar per tal d’aconseguir els nostres somnis.

8 L’AMOR PER SOBRE DE TOT Ets tan preciós per a mi, tan valuós i estimat (Is 43, 4)

9 Comentari: Tots valorem, ajudem i protegim a les persones que estimem de manera involuntària perquè som instintius i la nostra natura ens diu que si ens sentim còmodes fent alguna cosa o estant amb algú, no deixem de fer-ho. Exemple: Si una mare perdés un fill, estaria destrossada de per vida. Això ens demostra com de necessari és l’amor per a la nostra felicitat.

10 QUI ESTIMA A DÉU, ESTIMA ELS ALTRES
Si algú afirmava: «Jo estimo Déu», però no estima el seu germà, seria un mentider, perquè el qui no estima el seu germà, que veu, no pot estimar Déu, que no veu. 21 Aquest és el manament que hem rebut de Jesús: qui estima Déu, també ha d'estimar el seu germà. (1Jn 4, 20-21)

11 Comentari: Per tal d’estimar a Déu, primerament has d’estimar-te a tu mateix, després als altres i finalment aconseguiràs estimar Déu. Un cristià estimia i ajuda a la gent sense esperar res a canvi, i li surti de dins voler ajudar, és per això que sabem que realment estimen de tot cor. Exemple: Una persona que es considera cristiana, quan comet un error, és capaç de rectificar i demanar perdó i procura que el benefici dels altres estigui per sobre del seu.


Descargar ppt "“NO TINGUIS POR, QUE JO SÓC AMB TU”"

Presentaciones similares


Anuncios Google