La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

▬ El salmista, un ministre de la casa de Déu, assisteix a la intriga d’un rival sense escrúpols, que vol suplantar-lo en les seves funcions dins el.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "▬ El salmista, un ministre de la casa de Déu, assisteix a la intriga d’un rival sense escrúpols, que vol suplantar-lo en les seves funcions dins el."— Transcripción de la presentación:

1

2

3 ▬ El salmista, un ministre de la casa de Déu, assisteix a la intriga d’un rival sense escrúpols, que vol suplantar-lo en les seves funcions dins el temple. El salmista sap que continuarà d’una manera estable en el servei diví, perquè Déu és just. ▬ Com s’esdevingué amb Crist, també s’alcen contra l’Església els presumits, amants del mal, de les calúmnies i de la destrucció, amb la pretensió de donar glòria a Déu matant els fidels. ▬ Crist jutjarà els perseguidors i atorgarà la corona de la vida als seus servents fidels.

4 ¿Per què et glories de ser maliciós,
i et sents valent contra els fidels? Sempre premedites males jugades, tens la llengua igual que un bisturí, home impostor.

5 T’estimes més el mal que el bé,
enganyar, que ser honrat; t’estimes les paraules funestes, llengua impostora.

6 Per això Déu et derrocarà per sempre,
t’esmicolarà i t’arrasarà la casa, et desarrelarà d’entre els vius.

7 Els justos, quan ho vegin,
diran, admirant-se’n: «Mireu, l’home valent: no buscava en Déu la seva força, es refiava de la seva riquesa, jugava segur.»

8 Però jo, com l’olivera en plena vida,
dins la casa de Déu, confio en el seu amor per sempre més.

9 Sempre us donaré gràcies
pel que vós heu fet; davant dels vostres fidels proclamaré la bondat del vostre nom.

10 “Paraules corrosives”
● Això em fa despertar alarmat davant la consciència de la meva falta de responsabilitat. La crítica o les xafarderies que tan fàcilment surten dels meus llavis, que deixo escapar com una broma, sense donar-hi importància, que defenso com una pràctica universal i una lleugeresa perdonable, són, en realitat, un cop baix, inhumà i cruel. ● Sóc cruel quan parlo malament dels altres. Sóc brutal quan murmuro, i sense cor quan critico. Tiro per terra reputacions, poso en perill les relacions dels altres entre ells, taco el bon nom dels altres. ● I la taca queda, perquè la gent tendeix a creure’s el mal i a ignorar el bé. La meva llengua és instrument de destrucció, i jo no ho sabia. “... tens la llengua igual que un bisturí, home impostor. T’estimes més el mal que el bé, enganyar que ser honrat; t’estimes les paraules funestes, llengua impostora.”

11 Pare de bondat, feu que ens recolzem en vós,
que no confiem en les riqueses i que, lliurats a la vostra misericòrdia, habitem per sempre més a la vostra santa casa, que és l’Església. Per Crist, Senyor nostre.


Descargar ppt "▬ El salmista, un ministre de la casa de Déu, assisteix a la intriga d’un rival sense escrúpols, que vol suplantar-lo en les seves funcions dins el."

Presentaciones similares


Anuncios Google