La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

AMOR.

Presentaciones similares


Presentación del tema: "AMOR."— Transcripción de la presentación:

1 AMOR

2 Intel·ligència, voluntat i amor, repassem aquests tres conceptes:
La intel·ligència. La intel·ligència la necessiteu perquè sense aquesta intel·ligència, no podríeu discernir. La voluntat. La voluntat la necessiteu perquè realment es necessita voluntat per perdre hores de dormir o hores de dedicar-se a altres lleures o activitats. La voluntat es necessita per discernir. L’amor. L’amor el necessiteu, el canal sagrat de l’amor que tan ben plasmat ha quedat en la Sagrada Forma del Rombe Netegeu aquest canal, us exhorto; netegeu-lo de cossos inservibles, d’apreciacions caduques, deixeu-lo net per al bé de l’home. Aleshores el vostre intel·lecte podrà recórrer, amb una gran llibertat i senzillesa, totes les dimensions de la Sagrada Forma del Rombe, alabada sigui. Necessitem, doncs, l’amor per discernir, perquè sense la saviesa que ens dona aquest coneixement és talment impossible el discerniment.

3 Tot ésser humà té el dret i el deure de sentir-se lliure d'estimar i ser estimat. Estimar i ser estimat són les dues dimensions del Rombe, que no poden perdre la seva perfecta proporció; si no, desequilibra tot el producte d’aquesta gran acció.

4 L'Amor que s'allunya d'aquesta puresa sempre deixa més set; com més se’n obté més se'n vol. Només amb les seves formes més pures pot calmar-nos la set. Ha de brollar  de nosaltres com una font, com un riu que passa a través nostre amb naturalitat, sense forçar ni tenir consciència d'ell mateix. No hem de forçar a estimar el que no estimem, doncs solsament aconseguirem l'efecte contrari, l'odi .

5 Netejant el nostre pensament i el nostre cor, l'Amor ve a nosaltres
Netejant el nostre pensament i el nostre cor, l'Amor ve a nosaltres. Quan el nostre grau d'evolució ens permeti estimar-ho tot, ja no ens adonarem que estimem. 

6 17/10/1997 L’aigua és present en tota la vida del Planeta, però fixeu-vos be que l’aigua adopta, pel seu amor, totes les formes possibles per a que pugui ser aprofitada, manipulada, estimada, destruïda. Que l’aigua, per molt que l’haguem maltractada sempre queda una esperança de purificació, una esperança amorosa, esperança de que l’home, per fi, torni a tenir la seva preuada i pura aigua. Com be sabeu, la major part de la naturalesa de l’home és aigua. Tingueu en compte això. Tingueu-la com a mirall i guia per al vostre aprofitament personal i per veure-hi reflectit el germà sempre amb l’aigua font de vida, vida de vida, sense la qual res fóra possible.

7

8

9 18 setembre 2004 És important que el vostre cor vibri amb aquestes formoses ones concèntriques perquè arribin fins a nosaltres i puguem deixar anar tot el cabdal de coneixements que necessiteu per ajudar els altres i ajudar-vos  vosaltres mateixos. La cadena està feta; només l’heu d’activar. Tots i cada un de vosaltres pot fer el seu treball dins les condicions en què es troba en la seva vida. No és necessari fer coses extraordinàries, només escoltant, mirant i donant una paraula, un consell a aquell que ho necessiti. Nosaltres observem

10 AMOR Encara no estem a punt per a entendre l'Amor Còsmic. De moment, l’Amor que sentim el podem enviar amb onades concèntriques, procurant que aquest Amor arribi el més lluny possible, com una llavor que és llençada pel vent i fecunda les terres més inhòspites.

11 El Rombo y la música DO RE MI FA SOL LA SI


Descargar ppt "AMOR."

Presentaciones similares


Anuncios Google