La descarga está en progreso. Por favor, espere

La descarga está en progreso. Por favor, espere

“DÉU ET PARLA. DESCOBREIX LA SEVA PARAULA”

Presentaciones similares


Presentación del tema: "“DÉU ET PARLA. DESCOBREIX LA SEVA PARAULA”"— Transcripción de la presentación:

1 “DÉU ET PARLA. DESCOBREIX LA SEVA PARAULA”

2 El primer manament “Estima el Senyor, el teu Déu, amb tot el cor, amb tota l'ànima i amb tot el pensament”

3 El primer manament El primer manament crida l'home perqué cregui en Déu, i l’estimi sobre totes les coses. Lloar a Déu, pregar a El, oferir-li el culte que li correspon,complir les promeses i els vots que se li han fet, són tots ells actes de la virtut de la religió que constitueixen l'obediència al primer manament. L'home ha de poder expressar lliurement la religió en públic i en privat.

4 El primer manament Avui dia la gent està molt atabalada i sovint justifiquen que no han pogut pregar o complir alguna promesa a Déu perquè estan molt enfeinades, però cada persona sempre te un moment al dia per molt petit que sigui que pot donar gracies a Déu i dir-li que l’estima. Perquè si Déu ha donat la vida per nosaltres el mínim que podem fer es donar-li les gracies.

5 Aquest es el meu manament
“Aquest és el meu manament: que us estimeu els uns als altres tal com jo us he estimat”

6 Aquest es el meu manament
La veu de Déu ens diu que per ser feliços hem d’estimar als altres, ja que, per rebre primer hem de donar. I si no donem amor i respecte al progim mai ho rebrem nosaltres. Aixó ens farà crèixer com a persones.

7 Aquest es el meu manament
Moltes vegades quan ens barallem amb algú, perdem els nervis i diem coses que no sentim, no escoltem a l’altre i ens costa molt perdona. Déu va dir que ens havíem d’estimar i perdonar per tan en aquestes ocasions hem de pensar que amb la nostra força de voluntat podem parlar amb l’altre persona i fer les paus.

8 Us dono la meva pau “ Us deixo la pau, us dono la meva pau. Jo us dono la pau que el món no dóna. Que els vostres cors s’asserenin i no temin”

9 Us dono la meva pau Gaudim la pau que ens donà el senyor. Aprenem a respectar als demes com el senyor ens demostrem, busquem la pau amb la paraula. Compartim els bons desitjos amb tot el món. Oblidem les diferencies, l’egoisme i les falsedats. Així serem completament feliços.


Descargar ppt "“DÉU ET PARLA. DESCOBREIX LA SEVA PARAULA”"

Presentaciones similares


Anuncios Google