BONES VACANCES D’ESTIU

Slides:



Advertisements
Presentaciones similares
Octubre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Advertisements

GENER 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
ESCOLA LLUIS MILLET SENSE PORC
ESCOLA LLUIS MILLET NO OU
LA DIETA SALUDABLE 4t de Primària – curs
Bones vacances de Nadal i feliç 2017
ESCOLA CAMBRILS Basal OCTUBRE 17 Al.lergògens FESTA LA CASTANYADA
Menú setmanal – Del 25 d’abril al 1 de maig Dilluns Dimarts Dimecres
BON ESTIU ESCOLA LES MIMOSES Menú alumnes/es MES JUNY 2018
Setembre 2018 MALLORCA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www
Desembre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Institut Front Marítim
Institut Front Marítim
GENER 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Novembre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
MENU ESCOLETA PIUS XII P2 I P3 DESEMBRE
Octubre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Novembre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Octubre 2015 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
MAIG 2018 POVEDA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
SOPARS MAIG 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Institut Front Marítim
Sopars Juny 2018 MALLORCA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www
SOPARS NOVEMBRE ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Setembre 2016 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Festa de la Verge de la Mercè
MARÇ 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
SESSIÓ V PES i EXERCICI FÍSIC.
ESCOLA BRESSOL SOL SOLET- MENÚ TRITURATS 7 MESOS FEBRER
Novembre 2015 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
MAIG 2018 MALLORCA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www. alcoescat
Octubre 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
FEBRER 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Proposta de Sopars FEBRER ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
SOPARS OCTUBRE 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www. alcoescat
ESCOLA VALL DE PALAU SENSE OU
SOPARS OCTUBRE 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www. alcoescat
EBM SOL SOLET– MENÚ BASAL
Enciam,tonyina,blat de moro
Institut Front Marítim
Octubre 2016 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Dissabte 29 d’Abril de 2017 PRIMERS
Setembre 2018 MALLORCA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www
Saltells Menú Basal Febrer 19
Menú DESEMBRE 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www. alcoescat
Octubre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
SOPARS NOVEMBRE ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
FESTA DE LLIURE DISPOSICIÓ
PROPOSTA DE SOPARS DE ABRIL ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
FESTA FESTA LLARS CÀTERING TRITURATS
Sopars DESEMBRE 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
ABRIL 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
SOPARS DESEMBRE 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Diumenge 4 de maig de 2017 PRIMERS Amanida de bacallà amb romesco
Immaculada Maig Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres 01/05/2019
Setembre 18 Institut Front Marítim dilluns 10 dimarts 11 dimecres 12
Disabte 8 de juliol de 2017 PRIMERS
Sopars MAIG 2018 POVEDA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www
Proposta de SOPARS octubre 2015 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Les fruites del temps són: pera, plàtan, taronja, poma, mandarines,...
SOPARS OCTUBRE 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www. alcoescat
Dissabte 29 de juliol de 2017 PRIMERS Amanida de llenties amb bacallà
Menú Abril 2019 Poveda ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www
Desembre 2015 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Desembre 2015 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Maig 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Diumenge 11 de maig de 2017 PRIMERS
SOPARS OCTUBRE 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www. alcoescat
ABRIL 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Transcripción de la presentación:

BONES VACANCES D’ESTIU Juny 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Crema de carbassó, porro i ceba Pollastre al forn amb enciam i tomàquet Fruita de temporada Dia 2 FESTA Dia 5 Dia 6 Amanida de llenties (tomàquet, olives i blat de moro) Filet de lluç arrebossat amb enciam Gelat Dia 7 Espaguetis al pesto Truita francesa amb enciam i pastanaga ratllada Dia 8 Amanida d’arròs (enciam, tomàquet, i blat de moro) Gall d’indi saltejat amb verduretes Dia 9 Mongeta tendra amb patates Hamburguesa de vedella amb ceba confitada i enciam Dia 12 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Caçó al forn amb all i julivert, i enciam i pastanaga ratllada Dia 13 Amanida de pasta tricolor (tomàquet ,olives i tonyina) Salsitxes d’au al forn amb enciam Dia 14 Mongetes blanques saltejades amb ceba i pernil Truita a les fines herbes amb enciam i tomàquet Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 15 Crema de pastanaga i ceba Cuixetes de pollastre al forn amb enciam i blat de moro Dia 16 Amanida de patata (tomàquet, tonyina, olives) Nero amb verduretes Dia 19 Macarrons amb salsa de tomàquet i formatge ratllat Lluç al forn amb enciam i olives Dia 20 Amanida d’arròs (enciam, tomàquet, olives i blat de moro) Remenat d’ou amb pernil Dia 21 Crema tèbia de porro i patata Pizza casolana de verdures i formatge BONES VACANCES D’ESTIU Menú revisat per dietistes - nutricionistes de l’Institut d’assessorament dietètic i nutricional

BONES VACANCES D’ESTIU Juny 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Crema de carbassó, porro i ceba Pollastre al forn amb enciam i tomàquet Fruita de temporada Dia 2 FESTA Dia 5 Dia 6 Amanida de llenties (tomàquet, olives* i blat de moro) Filet de lluç arrebossat** a/maizena amb enciam Gelat* Dia 7 Espaguetis s/gluten al pesto* Truita francesa amb enciam i pastanaga ratllada Dia 8 Amanida d’arròs (enciam, tomàquet, i blat de moro) Gall d’indi saltejat amb verduretes Dia 9 Mongeta tendra amb patates Hamburguesa* de vedella amb ceba confitada i enciam Dia 12 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Caçó al forn amb all i julivert, i enciam i pastanaga ratllada Dia 13 Amanida de pasta s/gluten (tomàquet ,olives* i tonyina) Salsitxes* d’au al forn amb enciam Dia 14 Mongetes blanques saltejades amb ceba i pernil* Truita a les fines herbes amb enciam i tomàquet Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 15 Crema de pastanaga i ceba Cuixetes de pollastre al forn amb enciam i blat de moro Dia 16 Amanida de patata (tomàquet, tonyina, olives*) Nero amb verduretes Dia 19 Macarrons s/gluten amb salsa de tomàquet i formatge ratllat* Lluç al forn amb enciam i olives* Dia 20 Amanida d’arròs (enciam, tomàquet, olives* i blat de moro) Remenat d’ou amb pernil* Dia 21 Crema tèbia de porro i patata Paninni de pa s/gluten de verdures i formatge* BONES VACANCES D’ESTIU SENSE GLUTEN Cal revisar que tots els ingredients utilitzats siguin SENSE GLUTEN, i els fregits es facin en oli net *Cal verificar a l’etiqueta l’absència de gluten a les conserves: olives, tonyina, etc. i als embotits. Salsa de tomàquet sense gluten, llegum seca (no en conserva), peix fresc o congelat sense gluten. Sofregits amb verdures naturals (no congelades) Cremes de verdures naturals, sense farines. **TOTS els productes sense gluten cuits o fregits en oli net, a part del menú basal. Menú revisat per dietistes - nutricionistes de l’Institut d’assessorament dietètic i nutricional

BONES VACANCES D’ESTIU Juny 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Crema de carbassó, porro i ceba (s/lactis) Pollastre al forn amb enciam i tomàquet Fruita de temporada Dia 2 FESTA Dia 5 Dia 6 Amanida de llenties (tomàquet, olives i blat de moro) Filet de lluç arrebossat s/llet amb enciam Gelat de gel s/llet Dia 7 Espaguetis amb salsa de tomàquet (s/formatge) Truita francesa amb enciam i pastanaga ratllada Dia 8 Amanida d’arròs (enciam, tomàquet, i blat de moro) Gall d’indi saltejat amb verduretes Dia 9 Mongeta tendra amb patates Hamburguesa* de vedella amb ceba confitada i enciam Dia 12 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Caçó al forn amb all i julivert, i enciam i pastanaga ratllada Dia 13 Amanida de pasta tricolor (tomàquet ,olives i tonyina) Salsitxes* d’au al forn amb enciam Dia 14 Mongetes blanques saltejades amb ceba i pernil* Truita a les fines herbes amb enciam i tomàquet Dia 15 Crema de pastanaga i ceba (s/lactis) Cuixetes de pollastre al forn amb enciam i blat de moro Dia 16 Amanida de patata (tomàquet, tonyina, olives) Nero amb verduretes Dia 19 Macarrons amb salsa de tomàquet s/formatge Lluç al forn amb enciam i olives Dia 20 Amanida d’arròs (enciam, tomàquet, olives i blat de moro) Remenat d’ou amb pernil* Dia 21 Crema tèbia de porro i patata (s/lactis) Pizza* de verdures i tomàquet s/formatge BONES VACANCES D’ESTIU SENSE LACTOSA INGREDIENTS SENSE LACTOSA (verificar segons fitxes de proveïdors). No posar llet en les cremes i purés, ni en les truites. No cuinar amb mantega Menú revisat per dietistes - nutricionistes de l’Institut d’assessorament dietètic i nutricional

S/PROTEÏNA DE LLET DE VACA Juny 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Crema de carbassó, porro i ceba (s/lactis) Pollastre al forn amb enciam i tomàquet Fruita de temporada Dia 2 FESTA Dia 5 Dia 6 Amanida de llenties (tomàquet, olives* i blat de moro) Filet de lluç arrebossat** s/llet amb enciam Gelat de gel s/llet Dia 7 Espaguetis amb salsa de tomàquet (s/formatge) Truita francesa amb enciam i pastanaga ratllada Dia 8 Amanida d’arròs (enciam, tomàquet, i blat de moro) Gall d’indi saltejat amb verduretes Dia 9 Mongeta tendra amb patates Hamburguesa* de vedella amb ceba confitada i enciam Dia 13 Amanida de pasta tricolor (tomàquet ,olives* i tonyina) Salsitxes* d’au al forn amb enciam Dia 14 Mongetes blanques saltejades amb ceba i pernil* Truita a les fines herbes amb enciam i tomàquet Dia 15 Crema de pastanaga i ceba (s/lactis) Cuixetes de pollastre al forn amb enciam i blat de moro Dia 16 Amanida de patata (tomàquet, tonyina, olives*) Nero amb verduretes Dia 19 Macarrons amb salsa de tomàquet s/formatge Lluç al forn amb enciam i olives* Dia 20 Amanida d’arròs (enciam, tomàquet, olives* i blat de moro) Remenat d’ou amb pernil* Dia 21 Crema tèbia de porro i patata (s/lactis) Pizza* de verdures i tomàquet s/formatge BONES VACANCES D’ESTIU S/PROTEÏNA DE LLET DE VACA *INGREDIENTS S/LACTIS NI PROTEÏNA DE LLET DE VACA (verificar fitxes de proveïdors) ** FREGITS EN OLI NOU I A PART, ARREBOSSATS SENSE LLET ELABORAR ELS PLATS EN UNA PLANXA NETA I EL FORN A PART NO UTILITZAR MANTEGA EN CAP DE LES PREPARACIONS Menú revisat per dietistes - nutricionistes de l’Institut d’assessorament dietètic i nutricional

BONES VACANCES D’ESTIU Juny 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Crema de carbassó, porro i ceba Pollastre al forn amb enciam i tomàquet Fruita de temporada Dia 2 FESTA Dia 5 Dia 6 Amanida de llenties (tomàquet, olives s/farcir i blat de moro) Pollastre arrebossat** amb enciam Gelat Dia 7 Espaguetis al pesto Truita francesa amb enciam i pastanaga ratllada Dia 8 Amanida d’arròs (enciam, tomàquet, i blat de moro) Gall dindi saltejat amb verduretes Dia 9 Mongeta tendra amb patates Hamburguesa de vedella amb ceba confitada i enciam Dia 12 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Truita a la francesa amb enciam i pastanaga ratllada Dia 13 Amanida de pasta tricolor (tomàquet , blat de moro i olives s/farcir, s/tonyina) Salsitxes d’au al forn amb enciam Dia 14 Mongetes blanques saltejades amb ceba i pernil Truita a les fines herbes amb enciam i tomàquet Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 15 Crema de pastanaga i ceba Cuixetes de pollastre al forn amb enciam i blat de moro Dia 16 Amanida de patata (tomàquet, enciam i olives s/farcir, s/tonyina) Gall dindi amb verduretes Dia 19 Macarrons amb salsa de tomàquet i formatge ratllat Llom al forn amb enciam i olives s/farcir Dia 20 Amanida d’arròs (enciam, tomàquet, olives s/farcir i blat de moro) Remenat d’ou amb pernil Dia 21 Crema tèbia de porro i patata Pizza casolana de verdures i formatge BONES VACANCES D’ESTIU SENSE PEIX *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta que no contenen ni estan fets a base de PEIX. **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part. Menú revisat per dietistes - nutricionistes de l’Institut d’assessorament dietètic i nutricional

BONES VACANCES D’ESTIU Juny 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Crema de carbassó, porro i ceba Pollastre al forn amb enciam i tomàquet Fruita de temporada Dia 2 FESTA Dia 5 Dia 6 Amanida de llenties (tomàquet, olives s/farcir i blat de moro) Filet de lluç arrebossat** amb enciam Gelat Dia 7 Espaguetis al pesto Truita francesa amb enciam i pastanaga ratllada Dia 8 Amanida d’arròs (enciam, tomàquet, i blat de moro) Gall dindi saltejat amb verduretes Dia 9 Mongeta tendra amb patates Hamburguesa de vedella amb ceba confitada i enciam Dia 12 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Caçó al forn amb all i julivert, i enciam i pastanaga ratllada Dia 13 Amanida de pasta tricolor (tomàquet ,olives s/farcir i tonyina) Salsitxes d’au al forn amb enciam Dia 14 Mongetes blanques saltejades amb ceba i pernil Truita a les fines herbes amb enciam i tomàquet Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 15 Crema de pastanaga i ceba Cuixetes de pollastre al forn amb enciam i blat de moro Dia 16 Amanida de patata (tomàquet, tonyina, olives s/farcir) Nero amb verduretes Dia 19 Macarrons amb salsa de tomàquet i formatge ratllat Lluç al forn amb enciam i olives s/farcir Dia 20 Amanida d’arròs (enciam, tomàquet, olives s/farcir i blat de moro) Remenat d’ou amb pernil Dia 21 Crema tèbia de porro i patata Pizza casolana de verdures i formatge BONES VACANCES D’ESTIU SENSE MARISC *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta que no contenen ni estan fets a base de MARISC. **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part. Menú revisat per dietistes - nutricionistes de l’Institut d’assessorament dietètic i nutricional

BONES VACANCES D’ESTIU Juny 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Crema de carbassó, porro i ceba Pollastre al forn amb enciam i tomàquet Fruita de temporada Dia 2 FESTA Dia 5 Dia 6 Amanida de llenties (tomàquet, olives i blat de moro) Filet de lluç arrebossat** amb enciam Gelat s/fruits secs Dia 7 Espaguetis amb salsa de tomàquet (s/fruits secs) Truita francesa amb enciam i pastanaga ratllada Dia 8 Amanida d’arròs (enciam, tomàquet, i blat de moro) Gall dindi saltejat amb verduretes Dia 9 Mongeta tendra amb patates Hamburguesa de vedella amb ceba confitada i enciam Dia 12 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Caçó al forn amb all i julivert, i enciam i pastanaga ratllada Dia 13 Amanida de pasta tricolor (tomàquet ,olives i tonyina) Salsitxes d’au al forn amb enciam Dia 14 Mongetes blanques saltejades amb ceba i pernil Truita a les fines herbes amb enciam i tomàquet Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 15 Crema de pastanaga i ceba Cuixetes de pollastre al forn amb enciam i blat de moro Dia 16 Amanida de patata (tomàquet, tonyina, olives) Nero amb verduretes Dia 19 Macarrons amb salsa de tomàquet i formatge ratllat Lluç al forn amb enciam i olives Dia 20 Amanida d’arròs (enciam, tomàquet, olives i blat de moro) Remenat d’ou amb pernil Dia 21 Crema tèbia de porro i patata Pizza* casolana de verdures i formatge BONES VACANCES D’ESTIU SENSE FRUITS SECS *INGREDIENTS SENSE FRUITS SECS (verificar segons fitxes de proveïdors), NI PICADA DE FRUITS SECS ** FREGITS EN OLI NOU I A PART, ELABORAR ELS PLATS EN UNA PLANXA NETA I EL FORN A PART Menú revisat per dietistes - nutricionistes de l’Institut d’assessorament dietètic i nutricional

BONES VACANCES D’ESTIU Juny 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Crema de carbassó, porro i ceba Pollastre al forn amb enciam i tomàquet Fruita de temporada Dia 2 FESTA Dia 5 Dia 6 Amanida de llenties (tomàquet, olives i blat de moro) Filet de lluç arrebossat amb enciam Gelat Dia 7 Espaguetis al pesto Truita francesa amb enciam i pastanaga ratllada Dia 8 Amanida d’arròs (enciam, tomàquet i blat de moro) Gall dindi saltejat amb verduretes Dia 9 Mongeta tendra amb patates Hamburguesa de vedella amb ceba confitada i enciam Dia 12 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Caçó al forn amb all i julivert, i enciam i pastanaga ratllada Dia 13 Amanida de pasta tricolor (tomàquet ,olives i tonyina) Salsitxes d’au al forn amb enciam Dia 14 Mongetes blanques saltejades amb ceba s/pernil Truita a les fines herbes amb enciam i tomàquet Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 15 Crema de pastanaga i ceba Cuixetes de pollastre al forn amb enciam i blat de moro Dia 16 Amanida de patata (tomàquet, tonyina, olives) Nero amb verduretes Dia 19 Macarrons amb salsa de tomàquet i formatge ratllat Lluç al forn amb enciam i olives Dia 20 Amanida d’arròs (enciam, tomàquet, olives i blat de moro) Remenat d’ou amb xampinyons s/pernil Dia 21 Crema tèbia de porro i patata Pizza casolana de verdures i formatge BONES VACANCES D’ESTIU SENSE PORC Menú revisat per dietistes - nutricionistes de l’Institut d’assessorament dietètic i nutricional

BONES VACANCES D’ESTIU Juny 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Crema de carbassó, porro i ceba Peix blanc al forn amb enciam i tomàquet Fruita de temporada Dia 2 FESTA Dia 5 Dia 6 Amanida de llenties (tomàquet, olives i blat de moro) Filet de lluç arrebossat amb enciam Gelat Dia 7 Espaguetis al pesto Truita francesa amb enciam i pastanaga ratllada Dia 8 Amanida d’arròs (enciam, tomàquet, i blat de moro) Peix blanc amb verduretes Dia 9 Mongeta tendra amb patates Ous durs amb ceba confitada i enciam Dia 12 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Caçó al forn amb all i julivert, i enciam i pastanaga ratllada Dia 13 Amanida de pasta tricolor (tomàquet ,olives i tonyina) Ous durs amb salsa de tomàquet i enciam Dia 14 Mongetes blanques saltejades amb ceba s/pernil Truita a les fines herbes amb enciam i tomàquet Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 15 Crema de pastanaga i ceba Peix a la planxa amb enciam i blat de moro Dia 16 Amanida de patata (tomàquet, tonyina, olives) Nero amb verduretes Dia 19 Macarrons amb salsa de tomàquet i formatge ratllat Lluç al forn amb enciam i olives Dia 20 Amanida d’arròs (enciam, tomàquet, olives i blat de moro) Remenat d’ou amb xampinyons s/pernil Dia 21 Crema tèbia de porro i patata Pizza casolana de verdures i formatge BONES VACANCES D’ESTIU SENSE CARN Menú revisat per dietistes - nutricionistes de l’Institut d’assessorament dietètic i nutricional

BONES VACANCES D’ESTIU Juny 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Crema de carbassó, porro i ceba Pollastre al forn amb enciam i tomàquet Fruita de temporada Dia 2 FESTA Dia 5 Dia 6 Amanida de llenties (tomàquet, olives i blat de moro) Filet de lluç arrebossat** s/ou amb enciam Gelat s/ou Dia 7 Pasta s/ou al pesto* Pollastre a la planxa amb enciam i pastanaga ratllada Dia 8 Amanida d’arròs (enciam, tomàquet, i blat de moro) Gall dindi saltejat amb verduretes Dia 9 Mongeta tendra amb patates Hamburguesa* de vedella amb ceba confitada i enciam Dia 12 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Caçó al forn amb all i julivert, i enciam i pastanaga ratllada Dia 13 Amanida de pasta s/ou (tomàquet, olives i tonyina) Salsitxes* d’au al forn amb enciam Dia 14 Mongetes blanques saltejades amb ceba i pernil* Gall dindi a la planxa amb enciam i tomàquet Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 15 Crema de pastanaga i ceba Cuixetes de pollastre al forn amb enciam i blat de moro Dia 16 Amanida de patata (tomàquet, tonyina, olives) Nero amb verduretes Dia 19 Pasta s/ou amb salsa de tomàquet i formatge ratllat* Lluç al forn amb enciam i olives Dia 20 Amanida d’arròs (enciam, tomàquet, olives i blat de moro) Pollastre a la planxa amb amanida Dia 21 Crema tèbia de porro i patata Pizza* casolana de verdures i formatge* BONES VACANCES D’ESTIU SENSE OU ATENCIÓ A LES ETIQUETES, HI HA OU SI ENTRE ELS INGREDIENTS TROBEM: •E-322 Lecitina (que no sigui de soja), E-1105 Lisozima •Albúmina, Coagulant, Emulsificant, Globulina, Livetina, Vitelina •Ovoalbúmina, Ovomucoide, Ovolivetina, Ovomucina •E-161-b (luteïna, pigment groc) *INGREDIENTS SENSE OU O PROTEÏNA D'OU (verificar segons fitxes de proveïdors) ** FREGITS EN OLI NOU I A PART, ARREBOSSATS SENSE OU, ELABORAR ELS PLATS EN UNA PLANXA NETA I EL FORN A PART Menú revisat per dietistes - nutricionistes de l’Institut d’assessorament dietètic i nutricional

BONES VACANCES D’ESTIU Juny 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Crema de carbassó, porro i ceba Pollastre al forn amb enciam i tomàquet Fruita de temporada Dia 2 FESTA Dia 5 Dia 6 Amanida de llenties (tomàquet, olives i blat de moro) Filet de lluç arrebossat** amb enciam Gelat* Dia 7 Espaguetis al pesto Truita francesa amb enciam i pastanaga ratllada Dia 8 Amanida d’arròs (enciam, tomàquet, i blat de moro) Gall dindi saltejat amb verduretes Dia 9 Mongeta tendra amb patates Hamburguesa* de vedella amb ceba confitada i enciam Dia 12 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Caçó al forn amb all i julivert, i enciam i pastanaga ratllada Dia 13 Amanida de pasta tricolor (tomàquet ,olives i tonyina) Salsitxes* d’au al forn amb enciam Dia 14 Mongetes blanques saltejades amb ceba i pernil* Truita a les fines herbes amb enciam i tomàquet Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 15 Crema de pastanaga i ceba Cuixetes de pollastre al forn amb enciam i blat de moro Dia 16 Amanida de patata (tomàquet, tonyina, olives) Nero amb verduretes Dia 19 Macarrons amb salsa de tomàquet i formatge ratllat Lluç al forn amb enciam i olives Dia 20 Amanida d’arròs (enciam, tomàquet, olives i blat de moro) Remenat d’ou amb pernil* Dia 21 Crema tèbia de porro i patata Pizza* casolana de verdures i formatge BONES VACANCES D’ESTIU SENSE SOJA *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta o fitxa de proveïdors que no contenen ni estan fets a base de SOJA , DERIVATS o FARINES DE SOJA. Ni tampoc additus a base de soja (lecitina-E322, àcids grasos-E471… ) **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part. Menú revisat per dietistes - nutricionistes de l’Institut d’assessoram0ent dietètic i nutricional

BONES VACANCES D’ESTIU Juny 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Crema de carbassó, porro i ceba (s/llegums) Pollastre al forn amb enciam i tomàquet Fruita de temporada Dia 2 FESTA Dia 5 Dia 6 Amanida de patata (tomàquet, olives i blat de moro) Filet de lluç arrebossat** amb enciam Gelat* Dia 7 Espaguetis al pesto* Truita francesa amb enciam i pastanaga ratllada Dia 8 Amanida d’arròs (enciam, tomàquet, i blat de moro) Gall dindi saltejat amb verduretes (s/llegums) Dia 9 Mongeta tendra amb patates Hamburguesa* de vedella amb ceba confitada i enciam Dia 12 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Caçó al forn amb all i julivert, i enciam i pastanaga ratllada Dia 13 Amanida de pasta tricolor (tomàquet ,olives i tonyina) Salsitxes* d’au al forn amb enciam Dia 14 Mongetes tendres saltejades amb ceba i pernil* Truita a les fines herbes amb enciam i tomàquet Iogurt sostenible (La Fageda) Dia 15 Crema de pastanaga i ceba (s/llegums) Cuixetes de pollastre al forn amb enciam i blat de moro Dia 16 Amanida de patata (tomàquet, tonyina, olives) Nero amb verduretes Dia 19 Macarrons amb salsa de tomàquet i formatge ratllat Lluç al forn amb enciam i olives Dia 20 Amanida d’arròs (enciam, tomàquet, olives i blat de moro) Remenat d’ou amb pernil* Dia 21 Crema tèbia de porro i patata Pizza* casolana de verdures i formatge BONES VACANCES D’ESTIU SENSE LLEGUMS *Tots els ingredients utilitzats cal verificar segons etiqueta o ftixa de proveïdors que no contenen ni estan fets a base de LLEGUM , DERIVATS o FARINES DE LLEGUM. Ni tampoc additus a base de soja (lecitina-E322, àcids grasos-E471… ) **Cal elaborar els plats a la planxa en una neta, els fregits en oli net, i el forn a part. Menú revisat per dietistes - nutricionistes de l’Institut d’assessoram0ent dietètic i nutricional

BONES VACANCES D’ESTIU Juny 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www.alcoescat.com Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dia 1 Crema de carbassó, porro i ceba (s/lactis) Pollastre s/pell al forn amb enciam i tomàquet Fruita de temporada Dia 2 FESTA Dia 5 Dia 6 Amanida de llenties (tomàquet, olives i blat de moro) Filet de lluç a la planxa amb enciam Gelat de gel Dia 7 Espaguetis al pesto (s/formatge) Truita francesa amb enciam i pastanaga ratllada Dia 8 Amanida d’arròs (enciam, tomàquet, i blat de moro) Gall dindi saltejat amb verduretes Dia 9 Mongeta tendra amb patates Vedella a la planxa amb ceba i enciam Dia 12 Arròs blanc amb salsa de tomàquet Caçó al forn amb all i julivert, i enciam i pastanaga ratllada Dia 13 Amanida de pasta tricolor (tomàquet ,olives i tonyina) Gall dindi al forn amb enciam Dia 14 Mongetes blanques saltejades amb ceba s/pernil Truita a les fines herbes amb enciam i tomàquet Iogurt desnatat Dia 15 Crema de pastanaga i ceba (s/lactis) Cuixetes de pollastre s/pell al forn amb enciam i blat de moro Dia 16 Amanida de patata (tomàquet, tonyina, olives) Nero amb verduretes Dia 19 Macarrons amb salsa de tomàquet s/formatge Lluç al forn amb enciam i olives Dia 20 Amanida d’arròs (enciam, tomàquet, olives i blat de moro) Remenat d’ou amb xampinyons s/pernil Dia 21 Crema tèbia de porro i patata (s/lactis) Pizza casolana de verdures BONES VACANCES D’ESTIU BAIX EN COLESTEROL Menú revisat per dietistes - nutricionistes de l’Institut d’assessorament dietètic i nutricional