Setembre 18 Institut Front Marítim dilluns 10 dimarts 11 dimecres 12

Slides:



Advertisements
Presentaciones similares
Octubre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Advertisements

GENER 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
ESCOLA LLUIS MILLET SENSE PORC
ESCOLA LLUIS MILLET NO OU
LA DIETA SALUDABLE 4t de Primària – curs
Bones vacances de Nadal i feliç 2017
ESCOLA CAMBRILS Basal OCTUBRE 17 Al.lergògens FESTA LA CASTANYADA
Menú setmanal – Del 25 d’abril al 1 de maig Dilluns Dimarts Dimecres
BON ESTIU ESCOLA LES MIMOSES Menú alumnes/es MES JUNY 2018
Setembre 2018 MALLORCA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www
Desembre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Institut Front Marítim
Institut Front Marítim
GENER 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Novembre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
MENU ESCOLETA PIUS XII P2 I P3 DESEMBRE
Octubre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Novembre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Octubre 2015 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
MAIG 2018 POVEDA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
SOPARS MAIG 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Institut Front Marítim
Sopars Juny 2018 MALLORCA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www
SOPARS NOVEMBRE ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Setembre 2016 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Festa de la Verge de la Mercè
MARÇ 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
ESCOLA BRESSOL SOL SOLET- MENÚ TRITURATS 7 MESOS FEBRER
Novembre 2015 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
MAIG 2018 MALLORCA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www. alcoescat
Octubre 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
FEBRER 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Proposta de Sopars FEBRER ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
SOPARS OCTUBRE 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www. alcoescat
ESCOLA VALL DE PALAU SENSE OU
SOPARS OCTUBRE 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www. alcoescat
EBM SOL SOLET– MENÚ BASAL
Enciam,tonyina,blat de moro
Institut Front Marítim
Octubre 2016 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Setembre 2018 MALLORCA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www
Saltells Menú Basal Febrer 19
Menú DESEMBRE 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www. alcoescat
Octubre 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
SOPARS NOVEMBRE ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
FESTA DE LLIURE DISPOSICIÓ
PROPOSTA DE SOPARS DE ABRIL ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Amanida de l’ hort amb oli d’anxoves Mongetes amb morros guisades
FESTA FESTA LLARS CÀTERING TRITURATS
Sopars DESEMBRE 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
ABRIL 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
SOPARS DESEMBRE 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Diumenge 4 de maig de 2017 PRIMERS Amanida de bacallà amb romesco
Immaculada Maig Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres 01/05/2019
Disabte 8 de juliol de 2017 PRIMERS
Sopars MAIG 2018 POVEDA ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www
Proposta de SOPARS octubre 2015 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Les fruites del temps són: pera, plàtan, taronja, poma, mandarines,...
SOPARS OCTUBRE 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www. alcoescat
Dissabte 29 de juliol de 2017 PRIMERS Amanida de llenties amb bacallà
Menú Abril 2019 Poveda ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www
Desembre 2015 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Desembre 2015 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Maig 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Diumenge 11 de maig de 2017 PRIMERS
Diumenge 16 de juliol de 2017 PRIMERS Amanida laieta
BONES VACANCES D’ESTIU
SOPARS OCTUBRE 2018 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL www. alcoescat
ABRIL 2017 ALIMENTACION COMEDORES ESCOLARES SL
Transcripción de la presentación:

Setembre 18 Institut Front Marítim dilluns 10 dimarts 11 dimecres 12 dijous 13 divendres 14 Espagueti amb tomàquet i sofregit de tonyina Sopa d'au Croquetes de pollastre Contracuixa pollastre a les fines herbes Amanida d’enciam Puré de patata Fruita del temps Kcal: 687,00 HC: 62,02 Gr: 33,99 Pr: 33,43 Kcal: 539,16 HC: 46,03 Gr: 21,99 Pr: 39,30 dilluns 17 dimarts 18 dimecres 19 dijous 20 divendres 21 Crema de porro, ceba i patata Cigrons saltejats amb salsa tomàquet/Empedrat Sopa de peix amb pasta fina Arròs amb tomàquet i orenga Amanida de pasta: daus gall dindi, blat de moro i olives Palometa arrebossada Rodo de gall dindi amb salseta Truita de carbassó, ceba i patata Pollastre forn amb ceba i dauets de poma Pinxos porc amb adob casolà Amanida d'enciam i olives Amanida d'enciam i pastanaga Amanida d' enciam i tomàquet Lacti Kcal: 604,70 HC: 57,93 Gr: 17,18 Pr: 31,74 Kcal: 577,20 HC: 49,49 Gr: 24,27 Pr: 40,19 Kcal: 600,60 HC: 52,52 Gr: 30,01 Pr: 30,11 Kcal: 624,65 HC: 105,89 Gr: 11,20 Pr: 25,25 Kcal: 636,20 HC: 53,32 Gr: 32,77 Pr: 30,81 dilluns 24 dimarts 25 dimecres 26 dijous 27 divendres 28 Arròs amb verduretes / bolets Mongeta tendra amb patata Espirals tricolor amb oli d'oliva, all, espècies i formatge ratllat Amanida russa Sopa amb meravella Truita de pernil york Botifarra plx amb seques saltejades amb allet Lluç amb samfaina Llenties amb verduretes fresques Pollastre al chilindron Enciam i cogombre Patates fregides Iogurt Kcal: 571,84 HC: 81,19 Gr: 19,17 Pr: 18,65 Kcal: 773,15 HC: 59,41 Gr: 45,62 Pr: 31,00 Kcal: 638,21 HC: 66,62 Gr: 21,99 Pr: 42,34 Kcal: 670,74 HC: 97,23 Gr: 14,57 Pr: 37,66 Kcal: 553,18 HC: 49,88 Gr: 23,11 Pr: 36,42 En compliment del Reglament (UE) n ° 1169/2011 sobre la informació alimentària facilitada al consumidor, el centre té disponible per a la consulta la informació relativa a la presentació d’ Al·lèrgens de tots els productes que es serveixen en els nostres menús”.

No Porc Setembre 18 dilluns 10 dimarts 11 dimecres 12 dijous 13 divendres 14 Espagueti amb tomàquet i sofregit de tonyina Sopa d'au (s/porc) Croquetes de pollastre Contracuixa pollastre a les fines herbes Amanida d’enciam Puré de patata Fruita del temps dilluns 17 dimarts 18 dimecres 19 dijous 20 divendres 21 Crema de porro, ceba i patata Cigrons saltejats amb salsa tomàquet/Empedrat Sopa de peix amb pasta fina Arròs amb tomàquet i orenga Amanida de pasta: daus gall dindi, blat de moro i olives Palometa arrebossada Rodo de gall dindi amb salseta Truita de carbassó, ceba i patata Pollastre forn amb ceba i dauets de poma Pinxos pollastre amb adob casolà Amanida d'enciam i olives Amanida d'enciam i pastanaga Amanida d' enciam i tomàquet Lacti dilluns 24 dimarts 25 dimecres 26 dijous 27 divendres 28 Arròs amb verduretes / bolets Mongeta tendra amb patata Espirals tricolor amb oli d'oliva, all, espècies i formatge ratllat Amanida russa Sopa amb meravella (s/porc) Truita francesa Salsitxes de pollastre plx amb seques saltejades amb allet Lluç amb samfaina Llenties amb verduretes fresques Pollastre al chilindron (s/porc) Enciam i cogombre Patates fregides Iogurt En compliment del Reglament (UE) n ° 1169/2011 sobre la informació alimentària facilitada al consumidor, el centre té disponible per a la consulta la informació relativa a la presentació d’ Al·lèrgens de tots els productes que es serveixen en els nostres menús”.

No Ou Setembre 18 dilluns 10 dimarts 11 dimecres 12 dijous 13 divendres 14 Espaguetis s/ou amb tomàquet i sofregit de tonyina Sopa d'au (pasta s/ou) Pollastre planxa Contracuixa pollastre a les fines herbes Amanida d’enciam Puré de patata Fruita del temps dilluns 17 dimarts 18 dimecres 19 dijous 20 divendres 21 Crema de porro, ceba i patata Cigrons saltejats amb salsa tomàquet/Empedrat Sopa de peix amb pasta fina (s/ou) Arròs amb tomàquet i orenga Amanida de pasta (s/ou): daus gall dindi, blat de moro i olives Palometa arrebossada (s/ou) Rodo de gall dindi amb salseta (s/ou) Lluç al forn/planxa Pollastre forn amb ceba i dauets de poma Pinxos porc amb adob casolà Amanida d'enciam i olives Amanida d'enciam i pastanaga Amanida d' enciam i tomàquet Lacti (s/ou) dilluns 24 dimarts 25 dimecres 26 dijous 27 divendres 28 Arròs amb verduretes / bolets Mongeta tendra amb patata Espirals (s/ou) amb oli d'oliva, all, espècies i formatge ratllat (s/ou) Amanida russa Sopa amb pasta (s/ou) Gall dindi a la planxa Botifarra plx (s/ou) amb seques saltejades amb allet Lluç amb samfaina Llenties amb verduretes fresques Pollastre al chilindron Enciam i cogombre Patates fregides Iogurt Es necessari fer un bon control d’etiquetes i bones pràctiques de manipulació per elaborar els menus d’al.lèrgies (estris específics i,control oli fritura,etc) En compliment del Reglament (UE) n ° 1169/2011 sobre la informació alimentària facilitada al consumidor, el centre té disponible per a la consulta la informació relativa a la presentació d’ Al·lèrgens de tots els productes que es serveixen en els nostres menús”.

Setembre 18 No PLV-Lactosa dilluns 10 dimarts 11 dimecres 12 dijous 13 divendres 14 Espaguetis amb tomàquet i tonyina Sopa d'au Pollastre planxa Contracuixa pollastre a les fines herbes Amanida d’enciam Puré de patata (s/llet ni derivats) Fruita del temps dilluns 17 dimarts 18 dimecres 19 dijous 20 divendres 21 Crema de porro, ceba i patata (s/llet ni derivats) Cigrons saltejats amb salsa tomàquet/Empedrat Sopa de peix amb pasta fina Arròs amb tomàquet i orenga Amanida de pasta: daus gall dindi (s/llet ni derivats), blat de moro i olives Palometa arrebossada Rodo de gall dindi amb salseta (s/llet ni derivats) Truita de carbassó, ceba i patata Pollastre forn amb ceba i dauets de poma Pinxos porc amb adob casolà (s/llet ni derivats) Amanida d'enciam i olives Amanida d'enciam i pastanaga Amanida d' enciam i tomàquet dilluns 24 dimarts 25 dimecres 26 dijous 27 divendres 28 Arròs amb verduretes / bolets Mongeta tendra amb patata Espirals tricolor amb oli d'oliva, all, espècies (s/formatge) Amanida russa s/ llet ni derivats Sopa amb meravella Truita de pernil york (s/plv-lactosa) Botifarra plx (s/llet ni derivats) amb seques saltejades amb allet Lluç amb samfaina Llenties amb verduretes fresques Pollastre al chilindron Enciam i cogombre Patates fregides Es necessari fer un bon control d’etiquetes i bones pràctiques de manipulació per elaborar els menus d’al.lèrgies (estris específics i,control oli fritura,etc) En compliment del Reglament (UE) n ° 1169/2011 sobre la informació alimentària facilitada al consumidor, el centre té disponible per a la consulta la informació relativa a la presentació d’ Al·lèrgens de tots els productes que es serveixen en els nostres menús”.

No Gluten Setembre 18 dilluns 10 dimarts 11 dimecres 12 dijous 13 divendres 14 Espaguetis s/gluten amb tomàquet i tonyina Sopa d'au (pasta s/gluten) Spollastre plana Contracuixa pollastre a les fines herbes Amanida d’enciam Puré de patata (s/gluten) Fruita del temps dilluns 17 dimarts 18 dimecres 19 dijous 20 divendres 21 Crema de porro, ceba i patata Cigrons saltejats amb salsa tomàquet/Empedrat Sopa de peix amb pasta fina (s/gluten) Arròs amb tomàquet i orenga Amanida de pasta (s/gluten): daus gall dindi (s/gluten), blat de moro i olives Palometa arrebossada (farina s/gluten) Rodo de gall dindi amb salseta (s/gluten) Truita de carbassó, ceba i patata Pollastre forn amb ceba i dauets de poma Pinxos porc amb adob casolà (s/gluten) Amanida d'enciam i olives Amanida d'enciam i pastanaga Amanida d' enciam i tomàquet Lacti (s/gluten) dilluns 24 dimarts 25 dimecres 26 dijous 27 divendres 28 Arròs amb verduretes / bolets Mongeta tendrá amb patata Espirals (sense gluten) amb oli d'oliva, all, espècies i formatge ratllat Amanida russa s/gluten Sopa amb pasta (s/gluten) Truita de pernil york (s/ gluten) Botifarra (sense gluten) plx amb seques saltejades amb allet Lluç amb samfaina (s/gluten) Llenties amb verduretes fresques Pollastre al chilindron Enciam i cogombre Patates fregides Iogurt Es necessari fer un bon control d’etiquetes i bones pràctiques de manipulació per elaborar els menus d’al.lèrgies (estris específics i,control oli fritura,etc) En compliment del Reglament (UE) n ° 1169/2011 sobre la informació alimentària facilitada al consumidor, el centre té disponible per a la consulta la informació relativa a la presentació d’ Al·lèrgens de tots els productes que es serveixen en els nostres menús”.